Den nöjda pappan tycker att boken In The Night Garden är MYCKET grusligare än den verkar - och han är inte ensam

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

In the Night Garden Video still

Scenen i boken innehöll ett intimt ögonblick mellan Upsy Daisy och Iggle Piggle



Det är soundtracket för de flesta föräldrar & apos; läggdagsrutiner och du förmodligen kör dig själv runt svängen och nynnar In the Night Garden -teman för dig själv.



Men en pappa har påpekat att de oskyldiga barnen & apos; Tv -program låter mycket grusligare än det borde.



David Lordan lade upp ett fotografi av en sida i sitt barns bok - som följer med Cbeebies TV -serie - den The Unmumsy Mumas Facebook -sida , sa han: 'Berätta för mig att jag inte är den enda som tycker att det här är helt enkelt?' (sic)

Sidan han hänvisar till beskriver en scen där Upsy Daisy kramar Iggle Piggle och ger honom en kyss. Sedan är det ett splat -ljud och en lerig fläck visas på hennes mage

Utan sammanhang är det svårt att säga vad exakt denna splat syftar på, men David tror att han vet. Han tillade: 'Jag gissar att igglepiggle blev lite upphetsad. Händer oss alla stora killar (sic)



Läs mer:

Nöjda föräldrar var snabba med att lägga till sina egna bidrag, med några delar fotografier av andra barnböcker som låter lite oförskämda.



Michala Arthurs kommenterade In the Night Garden & rsquo; s andra fräcka händelser och sa: 'Tombliboos har aldrig haft några byxor på, upsy daisy lyfter hennes kjol för alla och alla och ett av mina barn tror att de säger att de ** tybirds ....

William Shakespeare £2

'Jag kommer inte ens in i macca pakka och hans & apos; tvättar sin sten' (sic).

Fotografiet har fått över 16 000 Facebook -reaktioner

Se Även: