Katie Price är skyldig 3 miljoner pund till borgenärer eftersom hon inte lyckas ta sig ur konkurshålet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Katie Price är fortfarande skyldig sina fordringsägare mer än 3 miljoner pund, trots att hon blev konkurs för över två år sedan.



Hon står nu inför allvarliga frågor om hennes förmåga att hantera företag i framtiden efter att revisorer som siktat genom hennes röriga ekonomi lämnat in en rapport till regeringen som väcker oro över hennes beteende.



Den 42-åriga mamman på fem är skyldig totalt 3,265 miljoner pund till sina fordringsägare från sitt Jordan Trading Ltd-företag efter att ha misslyckats med att betala av sina skulder, trots att de gick med på en individuell frivillig ordning (IVA) 2019 att betala tillbaka 12 000 pund en månad för att få tillbaka sig själv i det svarta.



ksi vs logan paul gratis stream

Men likvidatorerna själva säger 'långvariga juridiska frågor' och att hantera 'direktören [Katie] bristande efterlevnad' innebär att de inte kan ansöka om henne ännu - och kräver ett lån på £ 154,423 som tagits ur företaget, påstås av Katie, kommer sannolikt inte att betalas tillbaka.

Katie Price och Carl Woods

Katie Price är fortfarande konkurs två år efter domstolsbeslutet

Likvidationsföretaget Moorfields skrev i en rapport: 'Jag har varit i korrespondens med direktörens förvaltare i konkurs för att fastställa om det kanske finns någon framtida utdelningsplatta till direktörens borgenärer.



”Direktören har vid flera tillfällen misslyckats med att delta i förvaltaren och direktören har därefter avbrutit sitt ansvarsfrihet på grund av bristande samarbete.

'Vi har informerats om att borgenärer i konkursboet nu uppgår till cirka 3.265 miljoner pund.'



Katie är fortfarande listad som chef för Companies House, företagskatalogen som håller koll på företagets ekonomi.

Hon är den enda tjänstemannen som fortfarande finns på böckerna efter att hennes bror Daniel Infield avgick som sekreterare 2015.

Katie Price körde på sin mark vid hennes herrgård

Katie har anklagats för bristande efterlevnad av revisorerna som försöker sålla igenom hennes Jordan Trading-företag (Bild: Katie Price/Youtube)

Jordan Trading Ltd bildades i april 2003 för att övervaka Katie parfym- och sminklinjer och var lösningsmedel i många år.

Men 2017 lades en ansökan in för att avveckla företaget, följt av utnämningen av en frivillig likvidator när Katie försökte lösa sig från sin snärjade ekonomi.

sas vem vågar vinner instruktörer

Men när hon fördes till domstolen och blev tillsagd att acceptera villkoren för hennes IVA eller gå i konkurs, var Katie enorma 45 miljoner pund imperium i ruiner.

Hon betalade 100 000 pund i efterskott på sin Mucky Mansion, var skyldig 2 miljoner pund i advokatkostnader och skadestånd till den första exmannen Peter Andre och 800 000 pund till andra borgenärer.

Katie köpte fastigheten 2014 men har mött flera motgångar i renoveringar under de senaste åren

Katie & apos; mucky mansion & apos; har lämnats öde efter att hon tvingats flytta (Bild: Katie Price/Youtube)

Katie spenderade också nästan 70 000 pund om året på plastikkirurgi, hårförlängningar och massage, 1 miljon pund på sina djur - inklusive 80 kycklingar - och tusentals fler pund på bilar, körbrott och advokatkostnader från hennes två skilsmässor.

strikt romanska rykten 2019

I november förra året förlängdes Katie: s konkurs efter att hon inte uppfyllt de löften hon hade gett henne många borgenärer.

Som The NEWSAM uteslutande avslöjade förlängdes hennes beslut om konkurs av High Court of Justice på grund av underlåtenhet att uppfylla hennes skyldigheter.

Vi avslöjade också hur Katiees pojkvän Carl Woods hade använt hennes namn för att starta ett nytt företag utan att hon var inblandad.

Katie är förbjudet att äga ett företag tills konkursbeslutet upphävs (Bild: Katie Price/Instagram)

Carl Woods

Carl har startat ett nytt företag med sitt parnamn - men Katie kan inte sitta i styrelsen (Bild: Katie Price/Instagram)

Ett företag som heter Priceywoods Ltd, en nick till smeknamnet hon har gett dem båda, registrerades hos Companies House i november 2020.

Katie är inte listad som officer - något hon har förbjudits att göra enligt villkoren för hennes konkurs.

daniel craig sienna miller-affären

En person som är i konkurs kan inte vara aktiebolagsdirektör förrän domstolen upphäver sina ekonomiska begränsningar och befriar dem från sina skulder.

Det betyder att så länge hennes konkurs förlängs kommer hon inte att kunna engagera sig ekonomiskt i något av de företag hon sätter sitt namn på.

I oktober förra året deltog Katie på distans i sin konkursförhandling i The Rolls Building i London via Skype från sin femstjärniga semester på Maldiverna.

Hon förnekade att hon hade en överdådig livsstil och sa att '90%' av hennes resor är för affärer och att den lyxiga Maldiverna -resan hon var på just då var ett 'arbetsuppdrag'.

The NEWSAM har kontaktat Katie: s representant för kommentar.

Se Även: