KSI vs Logan Paul spelar om gratis live stream -varning om inofficiella boxningskanaler

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Över ett år har gått sedan KSI och Logan Paul sista steget in i ringen - och nu kan de äntligen lösa sitt agg en gång för alla.



Paret slogs ut oavgjort när de drabbades i augusti 2018, vilket ledde till att matchen på lördagskvällen ägde rum i Los Angeles, Kalifornien.



Miljontals människor runt om i världen har visat intresse och är angelägna om att fånga åtgärden.



De i Storbritannien kan se kampen på Sky Sports Box Office, där den kan köpas för 9,95 £, med möjlighet att titta på antingen TV eller livestream.

orlando bloom paddelbräda

I USA kan den ses och streamas på DAZN, med en månadsavgift på $ 19,99 för sina prenumeranter.

Världens blickar kommer att vara på boxningsringen för denna sammandrabbning mellan KSI och Logan Paul (Bild: Getty Images)



var är jason orange

Fansen varnas dock för att de inte får titta på åtgärden på olagliga strömmingssajter - eftersom skadan kan bli dyr.

Vissa strömmingssajter har till och med begärt små betalningar via PayPal för att komma åt slagsmålen - men dessa strömmar riskerar att tas ut ur luften på grund av intrång i upphovsrätten.



Det finns också en oro för att tvivelaktiga strömmande webbplatser skapar risk för skadlig kod och andra datavirus, om adekvat skydd inte redan finns.

Men den kanske största varningen är för fans som vill använda livestreaming och inspelningstjänster som finns på Facebook, Twitter och Instagram för att dela kampen med sina vänner och följare.

KSI och Logan Paul avslutar sin rivalitet i ringen (Bild: PA)

År 2017 fick Bristol-baserade Yusuf Mohammed en böter på 16 000 pund efter att han befanns ha gjort sig skyldig till att sända Sky Sports-innehåll, filmat från en fjärransluten enhet, på hans sociala mediekanaler.

nummer 33 betyder

Ett år senare fick Craig Foster från Scarborough en svindlande böter på 85 000 pund efter att det hävdades att hans vän sände kampen mellan Anthony Joshua och Wladimir Klitchsko.

Men Foster var den skyldige efter att det konstaterades att han var mannen som betalade för Sky Sports Box Office -kampen.

34-åringen hävdar att vännen olagligt sände det via Facebook till 4250 personer via Fosters iPad.

Crsig Foster fick en stor böter efter att ha fångats ut (Bild: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Ett vattenstämpel på hans kontonummer tillät Sky att spåra Foster, och de slog honom med räkningen på grund av förlust av inkomst.

'Jag hade betalat för boxningen, det var inte som att jag tjänade några pengar', sa Foster exklusivt då till NEWSAM.

hur gammal är prinsessan andre

'Min iPad var inloggad på mitt Facebook -konto och min vän började precis strömma kampen.

Jag tyckte ingenting om det, sedan några dagar senare klippte de av min prenumeration.

De kräver namn och adresser på alla mina kompisar som var runt den natten men jag tänker inte ge upp dem. Jag sa att jag skulle ta rapen.

Se Även: