Inuti Jason Orange mycket annorlunda nya liv efter att han gick bort från Take That

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Han var en femtedel av det största manbandet i landet - men för sex år sedan vände Jason Orange ryggen till berömmelse och gick bort från Take That.



har binky fått sitt barn ännu

Det lämnade fans av mångmiljonförsäljande band förstörda och sedan hans bombbeslut har Jason sällan fotograferats offentligt.



Då insisterade han på att det inte var någon dålig känsla mellan honom och hans tidigare bandkamrater, Gary Barlow, Robbie Williams, Howard Donald och Mark Owen.



Istället hyllade Jason sina kolleger Take Thatters med ett känslomässigt uttalande.

Han sa: ”Jag vill börja med att säga hur stolt jag är över det vi har uppnått tillsammans genom åren.

'Men vid ett bandmöte förra veckan bekräftade jag för Mark, Gary och Howard att jag inte vill förbinda mig att spela in och marknadsföra ett nytt album.



Jason Orange slutade med Take That 2014

Jason Orange slutade med Take That 2014 (Bild: Getty)

'Jag har tillbringat några av de bästa åren i mitt liv med Take That och jag vill tacka alla som har varit en del av min resa, inklusive mina bandkamrater, som jag känner är som bröder för mig.



”Speciellt min tacksamhet går till alla bra och snälla, vackra och ständigt lojala fans i bandet, utan vilka inget av detta kunde ha varit möjligt. Tack.

'I slutet av Framsteg turné började jag ifrågasätta om det kan vara rätt tid för mig att inte fortsätta med Take That. I början av detta år och med min fulla kunskap och välsignelse började killarna skriva nytt material.

”Det har inte förekommit några fall, bara ett beslut från min sida att jag inte längre vill göra det här.

'Jag vet hur mycket Mark, Gary och Howard tycker om att skriva och göra musik, och de vet att de har mitt fulla stöd och min uppmuntran att fortsätta med det som ska bli ytterligare ett kapitel för bandet.'

Jason och Take That i början

Jason och Take That i början (Bild: Rex)

På den tiden hävdade Howard att Jason helt enkelt hade blivit 'kär i musik' när han undvek rampljuset och omfamnade det tysta livet.

Tom Powell Love Island

Gary tillade: ”Han ville inte ha kreativt engagemang eftersom vi är dagliga om detta och han ville lämna.

'Det här har varit konstigt med hela Jason -grejen. Han hade sagt till oss ett tag, 'Jag vill inte vara med i musik längre, jag vill inte göra det här längre', och vi skulle trycka, pusha, pusha.

'I slutet av dagen måste du acceptera att någon inte längre vill göra det du gör.

'Han ville gå iväg, leva sitt liv och lycka till om det är det han vill göra. Han har tillbringat en stor del av sitt liv i bandet, men han vill inte göra det längre, det är så enkelt.

Ta det tillbaka 1993

Ta det tillbaka 1993 (Bild: NEWSAMpix)

Take Thats tidigare manager, Nigel Martin Smith, hävdade dock att Jason länge hade kämpat för att hitta sin plats i bandet.

Han sa: 'När jag satte Jason i bandet älskade han det, men han vände sig om år senare och sa att han var upprörd över mig.

Han sa att han inte kunde sjunga, han var inte musiker och jag hade ingen rätt att sätta honom i bandet. Han ville veta varför jag gjorde det mot honom.

'Han sa att han hade massor av problem som följd av det och verkade klandra mig för att jag förstörde hans liv. Jag kunde inte tro det.

Jag sa: 'Jay, du har rest världen i första klass, bott på femstjärniga hotell, fått kvinnor att kasta sig åt dig, haft det mest fantastiska livet, med hur många miljoner på banken'.

Bandet reformerade och fick ett andra tag av framgång

Bandet reformerade och fick ett andra tag av framgång (Bild: ITV)

Så konstigt är det.

Och sedan han gick bort från bandet 2014 har Jason sällan blivit upptäckt.

Han har till och med kommit så långt ut ur rampljuset att hans tidigare bandkamrater har lagt ut offentliga vädjanden för att han ska få kontakt efter att han slutat ta samtal från kompisar.

Robbie erkände att han inte hade hört av Jason på månader och att han skulle 'hyra en privatdetektiv' för att hitta honom i december förra året.

stövlar online shopping uk

Jason verkar ha fullt ut omfamnat det tysta livet och var helt enkelt instängd i en by i Cotswolds.

Howard Donald, Mark Owen, Gary Barlow, Robbie Williams och Jason Orange från Take That (Bild: Getty)

Han sågs i kö i en kemtvätt i den pittoreska byn Chipping Norton.

Och det ser ut som att ett liv i landet stämmer överens med den tidigare pojkbockaren eftersom han sades vara husjakt i närliggande Stow-on-the-Wold.

En insider berättade för Sol : Förra månaden bokade Jason in sig på ett hotell i Stow och tillbringade veckan och tittade runt i området och tittade på hus.

'Han tittade runt på ett par områden, inklusive Moreton-in-Marsh och visades fastigheter som kostar runt £ 10million.

De platser han tittade på omfattade en enorm herrgård som låg bakom vägen och mycket avskild.

Jason njuter av det tysta livet

Jason njuter av det tysta livet

'Jason gillar tanken på att leva ett lugnt liv på landsbygden och Cotswolds är en riktigt önskvärd plats att vara. Dessutom är det inte långt från London.

Det här är inte första gången Jason antas ha rymt till landet.

Inför Take Thats sista turné hade hans tidigare bandkamrater nått ut till honom och han njöt av det lugna livet i den lantliga marknadsstaden Kendal i Cumbria.

Nära Lake District och omgiven av böljande kullar, sades Jason att njuta av livet utanför rampljuset.

raf tornado avskedsturné

Då sa Howard: 'Han tar inte mejl eller telefonsamtal eller sånt. Det är bra för honom.

'Det är där han vill vara. Jag tror att han vill vara en miljon mil bort från detta för tillfället.

Läs mer

Bästa urvalet av showbiz långläsningar
Förbannelsen över de fräcka tjejerna Kylie Minogue & apos; broken & apos; genom uppbrott Robbie och Garys fejd

Han sågs när han köpte ett par wellies och 2017 sågs han njuta av en måltid på restaurangen Zeffirellis i Ambleside i Lake District.

Jason verkade ha gjort Lake District till sin bas då han också avbildades chatta med ett nätbollslag i en pub i Kirkby Londsale och i en stormarknad i Windermere.

Så det verkar som om Take That & # 39; s femte medlem inte kommer att ansluta sig till sina ex-bandkamrater på scenen någon gång snart.

Se Även: