Boots presenterar planer för butiker och onlineleveranser under andra lockdown

Stövlar Storbritannien

Ditt Horoskop För Imorgon

Hur Boots kommer att hantera icke-väsentliga återförsäljare som stänger(Bild: Getty Images)



Boots har lagt upp sina planer för hur butiker och beställningar online kommer att hantera de senaste lockdown -nyheterna.



Från och med torsdag tvingas 'icke-väsentliga' återförsäljare stänga över hela England, medan lockdown redan har stängt dem i Wales.



Men Boots har försäkrat kunderna att det kommer att hålla öppet hela tiden - med artiklar inklusive recept, läkemedel, sjukvård och toalettartiklar tillgängliga i hela Storbritannien.

bruce jenner är en kändis i usa 2003

Boots Optiker och Boots Hearingcare -tjänster kommer också att fortsätta fungera. Skönhet och presenter kommer att finnas tillgängliga i England, men det finns vissa begränsningar för filialer i Wales.

Boots Storbritanniens chefsapotekare Marc Donovan sa: Som en viktig återförsäljare kommer vi att vara öppna och kunderna kommer att kunna handla hela butiken.



'Våra kollegor kommer att vara närvarande för att snabbt hjälpa kunderna att hitta det de behöver.'

Baby-, skönhets- och julklappsprodukter Recept, läkemedel, sjukvård och toalettartiklar kommer alla att finnas tillgängliga (Bild: Stövlar)



Han tillade: ”Vi kommer också att fortsätta att stödja alla lokalsamhällen med råd från våra apotekare och en rad olika apotekstjänster.

'Som alltid är hälsa och säkerhet för Boots -kollegor och kunder av yttersta vikt för oss.'

fotfetisch/bilder

Kunder kommer också att kunna handla alla andra artiklar, inklusive baby, skönhet och present i England - även om vissa artiklar för närvarande är begränsade i Wales.

Omfattande säkerhetsåtgärder förblir i kraft, och Boots sa att det fortfarande är fullt engagerat i att erbjuda den bästa kundvården i en säker miljö.

Boots har fått begränsa försäljningen av vissa artiklar i Wales (Bild: Universal Images Group via Getty)

11 11 ängelnummer betydelse

Boots Beauty Specialists och Beauty Advisors kommer också att hjälpa till att stödja kunder och patienter med andra arbetsuppgifter i butik under denna tid, samt erbjuda skönhetsråd.

Boots Optiker och Boots Hearingcare är också öppna och kunder kan boka tid som vanligt (i butik och online).

Boots sa att det kommer att finnas åtgärder för att säkerställa den säkraste upplevelsen inklusive lämplig personlig skyddsutrustning, social distansering och förbättrad städning.

Boots har också tredubblat sin kapacitet Boots.com , lägga till kunder kan få gratis hemleverans på beställningar över £ 30.

Kedjan tillade att den kommer att fortsätta att uppdatera åtgärder i butiker i enlighet med regeringens riktlinjer för att säkerställa den säkraste arbets- och shoppingmiljön för både sina kollegor och kunder.

Information om lokala butikens öppettider finns på Boots webbplats.

    Se Även: