Caitlyn Jenner kastar en stropp efter att ha nekats tillgång till I'm A Celeb -yacht

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Caitlyn Jenners I'm A Celeb -upplevelse började dåligt när hon insåg att hon hade nekats chansen att festa på en lyxvakt innan hon kom in i den australiska djungeln.



Den 70-åriga olympierna och realitystjärnan hade näsan på sin plats när hon kom till den långvariga ITV-showen ombord på en fartbåt.



Den sportiga legenden verkade dock upprörd när hon insåg att andra stjärnor i showen anlände till en lyxyacht - där de njöt av drinkar och skvaller inför deras inträde i lägret.



Cait (som reality -fans utan tvekan känner till från Keeping Up With The Kardashians) var inte den enda stjärnan som kom fram via speedbåt - som Capital Radio DJ Roman Kemp, tvålstjärnan Jacqueline Jossa, komikern Andrew Maxwell och Radio 1 DJ Adele Roberts också anlände till samma stil.

Cait frågade Varför hade vi ingen festbåt? efter att hon kom in i utställningen via motorbåt (Bild: ITV/REX)

Legenden Girls Aloud Nadine Coyle, före detta fotbollsspelaren Ian Wright, Rak-Su-sångaren Myles Stephenson, före detta rugbyspelaren James Haskell och TV: ns Kate Garraway åtnjöt dock alla lyx och komfort ombord på Cosmos-en lyxbåt som ligger förtöjd utanför Australiens guldkust .



Caitlyn noterade att de andra kändisarna hade haft en så extravagant start på sin I'm A Celeb -upplevelse, och huffade: Varför hade vi ingen festbåt?

Nadine, Ian och co smuttade på fruktcocktails när de slappade av på båten, medan Nadine fruktade att hon senare skulle kunna slängas ut från ett flygplan och nervöst skratta: Låt mig inte fallskärmshoppa.



tom wentworth somerset dunstan rees-mogg

Andra tävlande anlände på en lyxyacht (Bild: James Gourley/ITV/REX)

I ett samtal med The NEWSAM inför hennes inträde i djungeln sa Cait att hon deltog i showen i hopp om att hon äntligen kommer att ta reda på sitt liv.

'Jag tänkte,' vet du vad, kanske jag måste gå ner dit och sitta i skogen och räkna ut mitt liv, vad jag gör, sa hon.

'Du kommer ut och uppskattar din familj, dina vänner, ditt liv, vad du försöker göra. Du har gott om tid att tänka ut de sakerna, fortsatte hon.

Caitlyn är van vid en viss nivå av lyx efter att ha cementerat sig själv som realityshow royalty (Bild: ITV/REX)

Caitlyn är en av 10 tävlande som deltar i I & apos; m A Celeb 2019

Läs mer

Jag är en kändis 2019
Jacqueline återförening med döttrar Vad Jac och Dan kroppsspråk säger Fans & apos; sorg över Jacs bekännelse Romans broåterförening visas inte

Under de senaste fem åren har jag verkligen försökt göra så gott jag kan när det gäller jämlikhet. Ibland kan det vara väldigt svårt i samhället, fortsatte hon.

'Politiskt kan det vara väldigt svårt när det gäller jämlikhet. Så jag behövde ta ett andetag om alla dessa typer av saker och luta mig tillbaka och tänka på mitt liv, tänka på vad jag försöker göra, i vilken riktning jag går, tillade hon.

Caitlyn dök tidigare upp i den amerikanska versionen av I'm A Celeb 2003 - när hon formellt var känd som Bruce Jener.

Se Även: