Annie Lennox kanske aldrig skriver musik igen - för att den tidigare Eurythmics -stjärnan är för GLAD

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Annie Lennox

Innehåll: Annie Lennox



Poplegenden Annie Lennox har avslöjat att hon kanske aldrig skriver musik igen - för att hon är för glad.



Den skotska sångerskan, 59, som har sålt 80 miljoner skivor världen över, insisterade på att hon är för nöjd med sin tredje man, den sydafrikanska gynekologen Dr Mitch Besser, 58, för att kanalisera den inre orolighet som behövs för ny musik.



Den tidigare Eurythmics-stjärnan, vars hits inkluderar Why and Walking on Broken Glass, gifte sig med Mitch i en hemlig ceremoni i London 2012 efter att ha träffat honom arbeta med sin välgörenhet som hjälper HIV-positiva mammor i Afrika.

det farligaste djuret i Storbritannien

Aberdeen-födda Annie, som inte har släppt originalmaterial sedan sitt fjärde album Songs of Mass Destruction 2007, sa: Jag har slutat skriva för att jag är för glad.

Det är tack vare någon som förblir namnlös, men han har gjort mig väldigt glad i livet nuförtiden.



På allvar tror jag att många musiker är känsliga själar, vi är vanligtvis inte alltid så fruktansvärt lyckliga i våra egna liv och för mig var mycket av min skrivprocess verkligen katartiskt på ett sätt, eftersom det var ett mycket hjälpsamt sätt att få uttryckt vissa känslor och få ut dem.

Men hon erkände att sorg är den bästa ingrediensen för en bra låt.



När hon talade vid lanseringen av det nya albumet Nostalgia, en samling årgångar av Great American Songbook -omslag, som släpptes den 27 oktober, sa hon: Jag tror att elände är en stor katalysator för extraordinär musik, men det är inte riktigt idealiskt att bo där 24/7 och Det gör jag verkligen inte.

'Jag vill hellre inte vara framgångsrik och glad, än att vara superlyckad och helt eländig. För mig är det en klar affär.

omröstning

Är du trött på att Annie Lennox inte kommer att skriva nya låtar?

0+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Annie var tidigare gift med tyska Hare Krishna -hängivna Radha Raman från 1984 till 1985, sedan israelisk film- och skivproducent Uri Fruchtman - far till hennes två döttrar Tali och Lolo - från 1988 till 2000.

Under den intima samlingen i London på måndagskvällen tillade Annie att hon kämpade med världens stress idag.

88 nummer kärlek

Hon sa: Livet går väldigt fort. Jag känner, i min dotage, lika mycket som jag älskar internet och omedelbar nedladdning och allt det där och rusande, jag blir ibland bara utmattad.

'Verkligen utmattad av förändringstakten och mängden information.

Så det är en liten del av mig som är nostalgisk för en långsammare takt i livet.

Se Även: