Love Islands Tom Powell avslöjar att han dejtar Gift vid första ögonkastets Tamara Joy

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tidigare Love Island -stjärnan Tom Powell har avslöjat att han lyckligt dejtar ingen annan än Married At First Sight Australiens Tamara Joy - och erkänner att hon har rest från Down Under för att vara med honom.



The Welsh hunk gjorde erkännandet under ett samtal med före detta Big Brother -stjärnan Simon Gross på hans Instagram Live -serie Love Island Extra.



På frågan 'vem är kärleken i ditt liv?' Svarade reality -tv -stjärnan, 29,: 'Tja, jag dejtar någon utanför Gift vid första ögonkastet.



'Känner du australiensaren Gift vid första ögonkastet? Så Tamara [Joy] där borta.

Hon flyger över från Australien. Hon har varit här i en månad, sex veckor nu. Hon är i andra rummet där borta.

Tom Powell

Tidigare Love Island -stjärnan Tom Powell har avslöjat att han dejtar MAFS Australias Tamara Joy. Tom på bilden 2016 (Bild: FameFlynet)



boston bob grand national

Antagningen lämnade Simon och frågade: 'Tja, kan vi få ett hej?'.

Som Tom fräckt erkände: 'Jag vet inte om hon har kläder på sig, så jag vet inte riktigt om jag kan.'



Tom fick berömmelse på 2016 års del av Love Island där han kopplades ihop med Sophie Gradon, som tragiskt gick bort 2018.

Tittarna kommer ihåg att Sophie slog till med bomben Katie Salmon ögonblick efter Toms avgång på dag 33 - men det var inte meningen och Sophie och Tom kopplade därefter tillbaka utanför villan.

Paret dejtade när de återvände till Storbritannien men skildes månader senare i november samma år.

Öppnar för OK! om den tragiska förlusten av Sophie, 32, sa Thomas 2018: Jag är inte riktigt säker på vad jag ska säga för att vara helt ärlig mot dig. Jag är fortfarande i total chock.

Jag förväntade mig bara inte detta - jag pratade med henne för några veckor sedan och hon verkade lika glad som Larry, hon verkade den lyckligaste jag sett henne på ett tag om jag ska vara helt ärlig mot dig.

Jag är helt förstörd.

varför tar veterinärer så mycket betalt
Tamara glädje

Aussie -skönheten Tamara sprang till Storbritannien i slutet av maj (Bild: Tamara Joy/Instagram)

Samtidigt blev Tamara, som avbildades när han anlände till Manchester förra månaden, känd för den sjätte säsongen av MAFS Australia.

Serien som filmades 2019 men bara sändes på E4 tidigare i år såg 32-åringen ihop med Dan Webb.

Tyvärr saknade deras äktenskap kemi och sedan tittade tittarna på när Dan inledde en skandalös affär med en annan gift tävlande, Jessika Powell som lämnade Tamara och Jessikas partner Mick Gould förstörda.

Den senare lämnade sedan serien när Dan och Jessika fortsatte som ett par i experimentet, till stor chock för sina andra tävlande.

Sophie Gradon och Tom Powell

Tom fann berömmelse på Love Island 2016 när han kopplades ihop med Sophie Gradon, som tragiskt dog 2018 (Bild: Levereras av WENN)

Trots skakningarna var det i slutändan inte tänkt att vara för Dan och Jessika, som skiltes kort efter att inspelningen slutade.

Förståeligt nog talar Tamara och Dan inte längre efter att han offentligt avvisat henne på nationell TV.

Tamara har emellertid insisterat på att hon inte var så hjärtkrossad som hon verkade när den chockerande sanningen avslöjades i engagemangsceremonin - eftersom hon hävdar att hon aldrig riktigt fancade maken Dan.

Tamara Joy och Dan Webb

Tamara gifte sig med Dan Webb på sjätte säsongen av Married At First Sight Australia (Bild: Channel 4/Nine Network)

nummer 414 betyder

Hon sa till Closer: 'Ser klokt ut Dan var vad jag var ute efter, även om jag inte tyckte att han var attraktiv. Han var min typ fysiskt, men han är för Aussie.

'Han låter som en lastbilschaufför. Jag tyckte inte om honom men att få honom att fuska mot mig på nationell tv sugit.

'Jag var generad för jag hade ingen aning. Eve när jag tittade tillbaka det triggade mig. Jag var precis som, & apos; Jag kan inte tro att jag blev så upprörd, & apos; men det var på grund av sveket snarare än mina känslor för Dan. '

Fånga Love Island Extra varje söndag 20.00 @simongrossshowbiz