Love Island's Jourdan Riane väcker rykten om att hon är splittrad från Danny Williams

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island's Jourdan Riane väcker rykten om att hon är splittrad från Danny Williams



Love Island's Jourdan Riane utlöste rykten om att hon skulle skilja sig från pojkvännen Danny Williams efter att hon lade upp en humörig Instagram -bild med en mystisk bildtext.



Hon skrev: 'Jag litar bara på pojkar på dagar som inte slutar med Y ...'



Hon redigerade senare bildtexten för att låta fansen veta att hon och Danny mår helt bra: 'det är skämt, jag och @itsdannywilliams mår bra'.

Ändå fick Jourdans fans panik över att paret hade sagt att det slutade.

En frågade: 'Åh älskling, mår du bra?'



En annan hoppades att Danny inte hade varit otrogen: 'Hoppas att Danny inte redan har gjort det så'.

En erbjöd Jourdan viss visdom: 'Det är därför du borde ha att göra med män, inte med pojkar'.



Jourdan publicerade ett sexigt snyggt humör (Bild: jourdanriane/Instagram)

Tack och lov meddelade Jourdan att hon och Danny fortfarande var mycket på gång. De träffades först i Love Island -villan, men fick inte spendera så mycket tid tillsammans innan de röstades bort.

En vecka efter att ha dumpats från ön gjorde de deras förhållande officiellt och träffade till och med varandras familjer.

Danny sa till Capital Breakfast: 'Vi har träffat alla. Svärföräldrar, tanter, morföräldrar ... Första dagen tillbaka träffade jag hela [Jourdans familj]. '

Jourdan chippade in: 'Du hade liksom inget val, de var alla på flygplatsen och sedan gick jag dit han kom för att träffa sin familj.'

Jourdan och Danny var det andra paret som blev officiella (Bild: Instagram)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Paret har anklagats för att deras förhållande är falskt.

Danny sa: '... du är i villan så kort tid, du känner bara dessa människor under en kort tid, så känslor är inte så starka och nu är jag i ett skede med Jourdan där känslor verkligen är starka.

'Men jag bryr mig inte riktigt om folk inte tror på det för att vi vet vad det är.'

Danny och Jourdan var näst efter Tommy Fury och Molly-Mae Hague i villan för att bli officiella med sitt förhållande. Tommy och Molly-Mae har också anklagats för att ha en falsk romantik.

Danny träffades också i villan med Yewande Biala och Arabella Chi, som nu dejtar ex-Islander och Dancing On Ice star Wes Nelson .

Se Även: