Vilken kanal är Tottenham vs Southampton? Uppstartstid, TV och detaljer om livestream

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Tottenham kommer att inleda en ny era i sin historia på onsdag när de tar emot Southampton, då den tidigare mittfältaren Ryan Mason tar över klubben för första gången efter att Jose Mourinho fick sparken tidigare i veckan.



Det har varit några händelserika dagar på Tottenham Hotspur Stadium efter söndagens tillkännagivande att klubben skulle gå med i European Super League snabbt följdes mindre än 24 timmar senare av nyheten att de hade avskedat Mourinho.



Spurs har gått från att vara överst i tabellen i december till att sitta på sjunde plats och har bara plockat två poäng från en möjlig nia i april.



Mourinho avskedades på måndagen efter bara 17 månaders ansvar och ersattes interimistiskt fram till slutet av säsongen av den populära före detta mittfältaren Mason, vars karriär blev tragiskt avkortad vid en ålder av bara 26 efter att ha drabbats av en skalbrott medan han spelade för Hull Stad 2017.

Efter 29 år och 313 dagar gjorde Masons uppryckning från hans roll i akademin honom Premier Leagues yngsta manager någonsin, vilket överträffade Attilio Lombardo, som var 32 år och 67 dagar när han tog över Crystal Palace 1998.

Harry Kane går iväg efter att ha lidit en fotledskada mot Everton förra veckan.

Harry Kane går iväg efter att ha lidit en fotledskada mot Everton förra veckan. (Bild: Pool via REUTERS)



kanal 4 miljoner pund sjunka

Mason, som var begränsad en gång av England, kommer att få sällskap i utgrävningen av tillfälliga assistenter, tidigare Charlton -chefen Chris Powell och veterantränaren Nigel Gibbs, med Ledley King som fortsätter i sin roll som första lagassistent och Michel Vorm blir tillfällig målvaktstränare.

När det gäller Southampton går de in i tävlingen på grund av besvikelsen över att ha missat en FA-cupfinal efter deras 1-0-nederlag mot Leicester City på söndagen.



Precis som Spurs har de heliga utstått en fasansfull formkörning de senaste månaderna. Sedan december har Ralph Hasenhuttls herrar bara vunnit tre av sina 19 senaste ligamatcher och ligger på 14: e plats.

video från stevenage bilolycka

Vilken tid är Tottenham vs Southampton?

Kick-off är klockan 18 och följs av matchen Aston Villa och Manchester City klockan 20.15.

Spurs kommer att vara utan Harry Kane under onsdagens match och Mason erkände att han också kan missa söndagens Carabao Cup -final med Man City.

Matt Doherty förväntas återvända till truppen efter skada men Ben Davies är fortfarande ute med fotleden.

Southampton kommer att förstärkas av återlämningen av utlånade Liverpool-kantspelaren Takumi Minamino, som var kopplad i helgen.

Anfallaren Michael Obafemi är tillbaka i träning men kommer troligen inte att tävla efter att ha varit borta sedan januari. Erfarne mittfältaren Oriol Romeu och William Smallbone förblir åsidosatta med fot- respektive knäskador.

TV -kanal och livestreamdetaljer

Båda onsdagens matcher kommer att visas på Sky Sports Main Event- och Premier League -kanaler.

Täckningen av matcherna mellan Spurs och Southampton börjar klockan 17.30 och Sky Sports -prenumeranter kommer också att kunna titta online via webbplatsen eller Sky Go- och BT Sport -appar.

Förra gången dessa två lag möttes i september gjorde Son Heung-min fyra när Spurs kom bakifrån för att vinna med 5-2.

Se Även: