Conor McGregors nettovärde som UFC -stjärna firar whiskyförsäljning på 600 miljoner dollar

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Conor McGregor kämpar kanske för att rädda sin stridande framtid - men hans affärsutsikter ser bättre ut än någonsin.



Irländaren förbereder sig för närvarande för sin make-or-break-trilogikamp med Dustin Poirier i juli-en kamp han måste vinna för att återuppliva sina långvariga titelhopp.



Men medan han lägger in de hårda gården i gymmet, blomstrar hans Proper Twelve -whisky efter att McGregor och hans partners sålt en andel i företaget för 600 miljoner dollar.



när börjar cheltenham 2020

Tvåviktsmästaren är inte längre majoritetsägare utan kommer att dela summan på nio siffror med sin agent Audie Attar och deras partner Ken Austin.

Och McGregor skrev på sociala medier: ”På knappt tre år gick vi från en dröm till den största irländska whiskyn i världen!

Conor McGregor har sålt sin majoritetsandel i sin whiskyverksamhet

Conor McGregor har sålt sin majoritetsandel i sin whiskyverksamhet (Bild: Twitter/Conor McGregor)



'Ett STORT steg för ordentligt nummer tolv idag när vi nu går vidare till nästa fas i vårt företags historia!

ollie kändisar går och dejtar

'Tack till mina irländska whiskyfans över hela världen! Proper Twelve är min bebis för livet, och jag värmer bara upp faten här!



'Vad jag har för er alla kommer inte bara att ta Proper Twelve till den absoluta toppen av irländsk whisky utan av alla sprit! Nästa stopp - Världsomfattande dominans !!!

'Jag vaknar varje dag med fokus, driv och ett engagemang för att vara bäst inom sport och affärer - och pengarna följer. Räkna mig aldrig! '

Så var lämnar det McGregors förmögenhet?

Vi fastställde tidigare denna månad att Dubliner hade inte råd att köpa Manchester United efter hans fräcka förslag om att han kanske skulle göra just det efter sammanbrottet i European Super League.

McGregor är utan tvekan en av de största kampsportidrottarna genom tiderna och har tjänat mer pengar än någon annan fighter i UFC.

Hans intäkter i UFC uppgår till 14,7 miljoner pund-men det inkluderar inte hans andel av pay-per-view-intäkterna som skulle lägga ytterligare en åttasiffrig summa till summan.

McGregor tjänade också 72 miljoner pund för att bekämpa Floyd Mayweather i boxningsringen 2017 medan hans andel av PPV tros ha ökat den siffran till 100 miljoner pund.

Han har också ett varumärke utanför sporten och tjänar pengar genom sina godkännanden med Beats by Dre, Monster Energy, EA, Burger King och Reebok.

Och hans senaste whiskyaffär kommer att ta hans nettovärde från uppskattningsvis 181 miljoner pund till nära 300 miljoner pund.

Inte dåligt jobbat om man kan få det ...

khabib fight time uk

Se Även: