Få gratis inträde eller erbjudanden på populära platser i Storbritannien - inklusive Wembley, Eden Project och mer - med en nationell lotteri

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Wembley Stadium, Eden Project och British Museum är bara några av de fantastiska arenorna som deltar



Eftersom restriktionerna för covid-19 är avslappnade är det dags att njuta av vad Storbritannien har att erbjuda. Så när våra lysande arenor öppnas igen, varför inte boka i en 'dag-katjon' för att fira?



Välj en dagsutflykt under National Lottery Open Week (lördag 5 juni till söndag 13 juni) och du kan ringa upp läckerheterna med en mängd gratis inträde eller specialerbjudanden på hundratals platser i Storbritannien med din National Lottery-biljett.



Det nio dagar långa evenemanget är ett stort tack till National Lottery-spelare som samlar in 30 miljoner pund för goda ändamål varje vecka*. Det finns hundratals platser som stöds av National Lottery i hela Storbritannien som deltar så att du inte behöver resa långt för att vara en del av det roliga.

Sportfans kan boka sig en rabatterad turné på Wembley Stadium, medan konstentusiaster kan få free inträde till den fascinerande nya Grayson Perry -utställningen på York Art Gallery somlyser ett ljus över Grayson Perrys utforskning av keramikens potential.

älskar island curtis och amy

National Lottery -spelare i Skottland kan njuta av gratis inträde till många av National Trust för Skottlands platser, inklusive historiska kvarteret Alloa Tower och Falkland Palace som har en av Storbritanniens äldsta tennisbanor.



Samtidigt erbjuder English Heritage gratis te och kaffe till besökare på Kenwood House, Marble Hill, Wrest Park, Belsay Hall, Dover Castle, Walmer Castle och Stonehenge.

Historiaintresserade kan lära sig mer om några av Storbritanniens mest kända figurer som Charles Dickens och Heath Robinson med gratis inträde till sina museer, medan Sir Walter Scotts liv i Abbotsford (nedan) i Scottish Borders kan utforskas med gratis trädgårdsinträde.



Utforska Sir Walter Scotts liv i Abbotsford i Scottish Borders

Vetenskapsintresserade får inte missa det klass II -listade teleskopet vid Jodrell Bank där det erbjuds gratis varma drycker i Planet Cafe, medan naturälskare kan njuta av gratis inträde till de otroliga biomerna på Eden Project i Cornwall samt gratis inträde till många av RSPB: s webbplatser i hela Storbritannien, som kommer att vimla ​​av liv tack vare det varmare vädret.

Använd din National Lottery-biljett för att få gratis inträde till många av RSPB: s webbplatser i hela Storbritannien

För dem i eller inom räckhåll för Wales är St Fagan's National Museum of History ett måste att se med mer än 40 historiska byggnader att utforska samt traditionellt hantverk som utövas och många av produkterna säljs på plats - National Lottery -spelare kan njut av 20% rabatt i presentbutiken under National Lottery Open Week.

Och om du fortfarande är i hemmet-läge, finns det online-erbjudanden att njuta av, från en gratis kreativitetssession med artisten Robert Fitzmaurice till en gratis avlägsen dansdag med Para Dance UK.

Så vilken aktivitet du än väljer, om du är en nationell lotterispelare är du garanterad en vinnare under National Lottery Open Week.

besättning av adjö husdjur

Hur din National Lottery -biljett kan låsa upp roliga saker med gratis inträde och specialerbjudanden

Använd widgeten ovan eller besök National Lotterys webbplats NationalLotteryUnlocked.com för att ta reda på vilka platser nära dig som deltar i National Lottery Open Week. Skriv in ditt postnummer för att söka efter erbjudanden.

kvinnor som slåss på gatan

Ta din biljett:

Glöm inte att ta med dig din nationella lotteri eller skraplott (köpt online eller i en butik) på dagen.

Villkor:

Dessa kommer att variera från erbjudande till erbjudande, så läs listan noggrant. Kom också ihåg att du kan behöva boka din plats i förväg för att få inträde.

Fullständiga villkor gäller. Se enskilda arenor för fullständig information. Spelare måste vara 18+.

*Baserat på siffror från april 2020 till mars 2021.


Se Även: