Strängstjärnan Jamie Laing genomgick en drastisk operation efter väns grymma kommentar

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jamie Laing har verkligen inte tyckt sakna förtroende för Strictly Come Dancing, vilket gjorde att alla underhöll med sin goda humor.



Men 32-åringen påverkades djupt av kommentarerna från en vän 2018, när han fick veta att han såg gammal ut jämfört med sin dåvarande flickvän, 19-åriga Heloise Agostinelli.



Fast besluten att slå av några år, genomgick han en utmattande åtta timmars hårtransplantation - trots att kirurger försäkrade honom att han inte behövde en.



När han talade om sin podcast Private Parts sa Jamie: Min vän bestämde sig för en hårtransplantation och jag bestämde mig för att följa med honom.

Eurovision 2019 sista gången
Jamie Laing genomgick en hårtransplantation trots att han fick höra att han inte behövde en

Jamie Laing genomgick en hårtransplantation trots att han fick höra att han inte behövde en (Bild: E4)

Jag tror att vi fick lite rabatt. Men vi bestämde oss för att gå till det bästa stället någonsin. Vi åkte till Nottingham eftersom det tydligen är platsen för hårtransplantationer.



När jag kom till kliniken gick de, 'åh låt mig se', och när jag tog av hatten gick de, 'du behöver inte riktigt en', och jag gick, 'ja vi är här nu så vi kan lika gärna göra det '.

Operationen innefattade borttagning av hårsäckar från baksidan av huvudet och implantering av dem på framsidan. Men Made In Chelsea -stjärnan Jamie blev förskräckt när han fick veta hur lång tid det skulle ta.



Han fortsatte: De sa att det kommer att ta åtta timmar. Jag tänkte: 'skojar du med mig?'

Kirurger implanterade hårsäckar längst fram på Jamies hårfäste

Kirurger implanterade hårsäckar längst fram på Jamies hårfäste (Bild: Jamie Laing/Instagram)

”Jag sa,” vad är behandlingsprocessen för hur många månader och veckor? ”De sa att det kan ta upp till ett år. Jag tänkte: ”skämtar du?” Det kommer att ta ett helt år.

Under månaderna efter höll Jamie håret kort medan han väntade med betet andetag för att se hur hans nya barn skulle se ut.

Det kommer att växa ut, som hår. Jag har inte hår längst fram i huvudet, säger han.

Vill du också veta det bästa med allt detta? Jag insåg inte detta också, när du får hårtransplantation längst fram så går håret aldrig.

Läs mer

Strikt komma dansa 2020
Strängt taget största bystningar Strikt & quot; s största sexhemlighet Förödande strikt & apos; förbannelse & apos; GC kommer!

'Så om du börjar vika tillbaka skallig är du kvar med bara två bitar längst fram i huvudet som två horn. Det som är bra är att det inte är reversibelt. Du kan aldrig någonsin, det är inte som en tatuering du kan få det laserat bort du kan aldrig ändra det.

Jag betalade för det. Men nu har jag precis berättat för vem som helst. Skulle kunna få det gratis.

torn bro glas gångväg

*Strictly Come Dancing fortsätter ikväll 19:25 på BBC One

Se Även: