Chasers kärlek lever - fusk kusin fru, öppet äktenskap och skräpsex

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Chasers har verkligen stora hjärnor - men hur är det med deras hjärtan?



Tittarna på The Chase har sett frågesportsmästarna långsamt avslöja information om sina personliga liv genom åren - och de har varit några berg- och dalbana -relationer.



Medan några av genierna har fasta relationer med sina partners har det varit en otroligt stenig väg för de andra.



En chaser blev lurad, inledde sedan ett öppet förhållande och har ingen uppdelning från sin andra hälft.

Medan en annan blev arg och klagade över & apos; lögner & apos; görs om hans relationsstatus.

Här är en titt på The Chaser: s kärleksliv.



Mark Labbett

Mark upptäckte att hustrun Katie är hans andra kusin efter att de gifte sig

Mark upptäckte att hustrun Katie är hans andra kusin efter att de gifte sig (Bild: S Meddle/ITV/REX/Shutterstock)

gratis att sända fotbollsmatcher

Mark lyckades hålla sitt personliga liv ganska hemligt i många år tills detaljerna i hans äktenskap sensationellt exploderade till allmänheten.



Odjuret träffade sin fru Katie, som är 27 år yngre, efter att ha hittat en omedelbar anslutning när han talade på Facebook.

Paret gifte sig 2014 men efter deras bröllopsdag upptäckte de att de faktiskt är släkt.

De är faktiskt andra kusiner som Markus pappa och Katie far är första kusiner - även om de inte hade en aning om familjens samband innan de blev kär.

När han öppnade om den ovanliga upptäckten insisterade Mark: 'Det var inte något vi var medvetna om då - det var en av de sakerna som hände.'

Paret åtnjöt flera lyckliga år av äktenskap och välkomnade sonen Lawrence, som nu är fyra, men sedan började det bli rörigt.

Katie började ha en affär med designingenjören Scott Bate bakom Marks rygg och avslöjade så småningom att hon hade fuskat.

Mark gick med på att ha ett öppet äktenskap med Katie

Mark gick med på att ha ett öppet äktenskap med Katie (Bild: PA)

Trots den stora sorg att upptäcka att hans fru såg en annan man gick Mark med på att ha ett öppet äktenskap för att hålla ihop sin familj.

Tala till Solen om det arrangemang paret hade förklarade Mark: ”När Katie först kom rent till mig om sin pojkvän hade jag haft en aning. Men redan från början var min attityd ganska pragmatisk - det här var spilld mjölk, vad skulle vi kunna göra åt situationen för att göra det OK?

'Vi hade en familj. Vi kunde inte bara slänga det lätt. Det fanns andra överväganden.

Men deras arrangemang skulle inte pågå då trycket började byggas och Covid-19-pandemin skapade en 'perfekt storm' som stavade slutet på deras äktenskap.

Katie bekräftade att 27-årsåldern mellan henne och Mark blev en faktor i att hon sökte ett romantiskt förhållande med den yngre Scott.

'Scott och jag är tillsammans nu, och Mark vet allt', bekräftade Katie, som sa att hennes nya man gav en nivå av romantik och känslomässighet som Mark inte gav.

Fast beslutna att förbli en stark familj, kommer paret att fortsätta att vara förälder till sin treåriga son.

'Det var aldrig något bedrägeri från Katie's sida men det har kommit till den punkten nu där jag inser att det är bättre för oss att gå skilda vägar och förbli vänliga', sa Mark till The Sun förra året.

Anne Hegerty

Anne Hegerty har öppnat för sitt sexliv tidigare

Anne Hegerty har öppnat för sitt sexliv tidigare

Anne har faktiskt varit ganska uppriktig om sina tidigare relationer och sexliv.

Guvernanten har nästan uteslutit att bosätta sig i framtiden och sa att hon inte kommer att dyka in i några relationer på grund av att hon har Aspergers syndrom.

Tala till The Sun på söndag 2019 sa Anne att hon har försökt dejta tidigare - men tror att hennes tillstånd skulle göra det 'orättvist' för hennes partner och hellre njuta av livet som singel.

'Det tog år av psykoterapi innan jag ens övervägde dejting. Jag gick ner i vikt, bytte ut mina glasögon mot kontaktlinser och kände mig mycket mer självsäker. Men jag tycker att det är väldigt svårt att hålla nere ett förhållande, säger hon.

Öppna om sitt förflutna, säger Anne att hennes längsta relation varade i flera månader - men sa att sex inte matchade hennes förväntningar.

'Den längsta var med en man jag träffade på Mastermind Club. Jag hade gillat honom i flera år och vi var tillsammans i fyra månader, sa hon.

'Och sex var alltid bättre i mitt huvud, jag kände att jag var någon annanstans medan det hände ... Det fick mig att inse att jag behövde utrymme både mentalt och fysiskt i livet, och jag kan inte få det att fungera,' förklarade hon.

Anne tror inte att hon kommer att inleda en framtida romantik

Anne tror inte att hon kommer att inleda en framtida romantik (Bild: ITV)

Under The Chaser & apos; s Road Trip, som sändes på ITV tidigare i år, öppnade Anne om att vara singel. och varför hennes autism gör det svårt för henne att ha ett förhållande.

'En av de saker som verkligen går med autism, jag kan verkligen inte hålla nere relationer. Jag har försökt, förklarade hon.

'Mitt längsta förhållande någonsin var fyra månader och det varade bara så länge eftersom han bodde i Brighton och jag bodde i Manchester.

'Han var en härlig kille men jag är bara inte bra med den typ av uppmärksamhet som människor behöver.'

Paul Sinha

Paul Sinha på hans bröllopsdag med maken Olly

Paul Sinha på hans bröllopsdag med maken Olly (Bild: Internet okänd)

Paul Sinha gifte sig med sin partner Olly Levy redan i december 2019 efter att ha ställt frågan i januari innan.

Sinnerman hade tidigare uttalat att de var i ett öppet förhållande och uppgav att en av fördelarna med att vara gay var att ha 'ingen traditionell mall för hur du är avsedd att umgås med din partner'.

Paul beskrev bröllopet som & apos; största dagen & apos; av hans liv och firandet hade massor av personliga inslag, inklusive texter till Pet Shop Boys -hit Love Comes Quickly användes som den första behandlingen.

Komikern Paul underhöll sedan sina 75 gäster med ett självskrivet sång- och dansnummer i receptionen.

'Halvvägs genom låten tänkte jag,' jag har den jävla tiden i mitt liv ', sa Paul. 'Min klan träffade hans klan, och allt var underbart i världen.'

Paul kallade sin man Olly för sin

Paul kallade sin man Olly för sin 'sten' och sa att äktenskapet hade förstärkt deras band (Bild: ITV)

dillian whyte fight time

Paul fick diagnosen Parkinson under 2019 och har fått stöd av Olly.

'När vi förlovade mig tror jag inte att han visste hur traumatiskt året skulle bli,' sa Paul.

'Men vi klarade oss, och det är bättre att vara gift, det finns ett mer solidt band, och vi har behövt det på grund av vad som har hänt.'

Paul kallade sin man för sin 'sten' och sa att äktenskapet hade stärkt deras band.

Jenny Ryan

Jenny Ryan på X Factor

Jenny har inte avslöjat vem han är pojkvän (Bild: Dymond/Thames/Syco/REX/Shutterstock)

Bolton Braniac Jenny Ryan, som gick med i The Chase 2015, har inte avslöjat mycket om sitt dejtingliv.

Men det råder ingen tvekan om att Jenny kunde uppvakta en partner med sin otroliga sångröst, medan hon sjöng några otroliga kärleksballader under sin tid på Celebrity X Factor 2019.

Det är för närvarande inte känt om Jenny är i ett förhållande med någon just nu.

Även om hon tidigare nämnde en 'pojkvän' i sociala medier, men förblev starkt privat om sin identitet.

Jenny nämnde sin betydande andra 2016 och skrev: 'Min pojkvän är hajfobisk men hundbesatt så jag visar honom alla #BarkWeek-bilder för att hjälpa honom att komma över sin rädsla. Skål x. '

Men det har inte fastställts vem den här mystiska mannen är och om de fortfarande är tillsammans.

Shaun Wallace

Shaun har inte avslöjat mycket om sitt privatliv

Shaun har inte avslöjat mycket om sitt privatliv

Shaun Wallace, som har en karriär som advokat när han inte slår tävlande i serien, har behållit sitt privata liv just det.

I augusti förra året tummade han att en lögn om hans gifta liv hade fått stanna kvar på Wikipedia.

The Dark Destroyer var irriterad över att det hävdades att han hade varit gift med en kvinna som heter Matilda Bray sedan 1990 på webbplatsen, något som han insisterar på är inte sant.

Solen på söndag hävdade att han hade skickat starkt formulerade brev till Wikipedia för att insistera på att de slutar hävda att han är gift med en kvinna som heter Matilda.

En källa nära ITV -stjärnan sa till publikationen: 'Det finns ingen Matilda, har aldrig varit.'

På den senaste serien av The Chaser's Road Trip avslöjades det att Shaun älskar att gå runt utan många kläder på sig.

Medjagarna Mark Labbett stönade över att Shaun ständigt blinkade bakom sig medan de tvingades leva tillsammans med varandra.

Shauns nakna bedrifter är verkligen något som varje potentiell framtida partner skulle behöva vänja sig vid.

Darragh Ennis

Darragh Ennis gick med i showen som en chaser efter att ha spelat som tävlande 2017

Darragh Ennis gick med i showen som en chaser efter att ha spelat som tävlande 2017 (Bild: ITV)

Darragh Ennis är det nya barnet på blocket.

Neurovetenskapsmannen, som har fått smeknamnet The Menace på showen, gick med i Chasers & apos; laget i slutet av förra året.

Men det var inte första gången han hade varit i studion, eftersom Darragh tidigare framträdde som en tävlande redan 2017.

'Ett par dagar efter inspelningen fick jag ett telefonsamtal från en av producenterna - som jag ursprungligen trodde var ett skämt, och sedan visade det sig att det var riktigt - och de bad mig att komma in för auditions så jag gick bara in ', avslöjade han på This Morning.

'Jag tillbringade väldigt länge - det var fyra år sedan. Så jag ägnade mycket tid åt auditions och prövningar och träning innan de litade på mig i serien. '

Eftersom han bara har anslutit sig till showen är det inte mycket känt om Darraghs privatliv och om han har en betydande annan.

*Beat The Chaser sänds lördag på ITV klockan 20.35

Se Även: