Dillian Whyte slåss i kväll: Starttid och löpande ordning för Alexander Povetkin -matchen

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Dillian Whyte bjuder på hämnd i kväll när han tar emot tungviktskonkurrenten Alexander Povetkin.



Paret träffades tillbaka i augusti i det som fakturerades som en uppvärmningskamp för Whyte inför en världstitellutning.



Men trots att han släppte Povetkin två gånger i inledningsomgångarna var Whyte själv KO & d på spektakulärt sätt i den tredje omgången.



Det förödande nederlaget kostade honom ett skott på Tyson Fury och han står nu inför ytterligare en lång väntan på sin chans att bli världsmästare.

Povetkin har under tiden drabbats av två anfall av coronavirus som har drivit tillbaka denna kamp från sitt ursprungliga datum i januari.

vilket politiskt parti är jag i Storbritannien 2019

Här är allt du behöver veta inför kvällens fortsättning ...



Vilken tid börjar kampen?

Huvudevenemanget förväntas starta vid 22 -tiden i Storbritannien, vilket är en timme efter lokal tid i Gibraltar.

bästa munsårskrämen

Underkortstriderna börjar strax efter 18.00.



Dillian Whyte tar emot Alexander Povetkin ikväll

Dillian Whyte tar emot Alexander Povetkin ikväll (Bild: Mark Robinson/Matchroom Boxing)

Hur man tittar på TV och via livestream

Striderna kommer att visas på Sky Sports Box Office (Sky -kanal 491) och Sky Sports Box Office HD (Sky -kanal 492). Kampen kan också livestreamas på Sky Box Office -appen.

Programmeringen börjar 18.00 och kostar £ 19,95. Repriser kommer att finnas tillgängliga klockan 9 och 16 imorgon.

Besök Sky Sports Box Office -webbplats för mer detaljer.

Vem är på underkortet?

Ted Cheeseman mot James Metcalf

Chris Kongo mot Michael McKinson

miley cyrus på vmas 2013

Fabio Wardley mot Eric Molina

Erik Pfeifer mot Nick Webb

Youssef Khoumari vs Kane Baker

Campbell Hatton mot Jesus Ruiz

Kämpa mot ODDS

Carl Frampton 5/6

Jamel Sill 5/6

Klicka här för att satsa med bet365*

*Oddsen kan komma att ändras

Citat hörn

Dillian Whyte

änglar nummer heliga skriftlärda

'Den första kampen var en bra kamp, ​​vi båda kämpade bra, jag slog ner honom ett par gånger och han kom tillbaka för att vinna - han fick ett bra slag. Jag är glad att han tog omkampen, jag är glad att vi är här igen.

- Det här är den viktigaste kampen i min karriär. Som jag sa att det här är boxning har jag varit med om upp- och nedgångar hela mitt liv så jag använder för att studsa tillbaka, bevisa att folk har fel, visa människor vad jag kan när de har skrivit av mig.

'Jag är bra. Folk som pratar om nederlaget, det är ingenting. Jag gör något, förändrar mitt liv och jag förbättras ständigt. Povetkin är en bra fighter, toppamatör, guldmedaljör, men jag lär mig, förbättras och blir bättre för varje dag. Jag kommer att lämna allt på linjen igen.

'Det viktigaste är vinsten; Jag är en konkurrent och jag hatar att förlora så jag vill göra 1-1. Jag kommer att vinna, vad som helst, du har sett mig anpassa mig i olika slagsmål - att gå av golvet och vinna, ut jabbed fighters som snabbare än jag. Mitt tränarteam har arbetat hårt med olika planer och arbetat olika områden. '

Alexander Povetkin

'Jag är väldigt glad över att vara här, jag är avslappnad, självsäker och det enda jag tänker på just nu är att gå ut och visa lite bra boxning.

'Jag har nästan glömt bort den sista kampen eftersom den här är klar. Jag tror att Dillian kommer att bli bättre i den andra kampen än den första. Samtidigt kommer jag att försöka vara mer försiktig, uppmärksamma mer mitt försvar.

nicky byrne leeds united

'Jag har inte detta tankesätt att jag kommer att slå honom ut. Det kunde gå sträckan; Jag fokuserar inte på knockout och jag kommer att följa min plan. '

Se Även: