Bästa munsårskräm för 2020

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Bästa behandlingar för att förvisa munsår på ett ögonblick



bantning världen fröken slinky

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du någonsin har haft munsår kommer du att känna den där lilla stickande känslan på läppen, du känner den du ofta får ur ingenstans - kan snart resultera i något ful. Bingo, nästa morgon har du en munsår.



Förutom att det inte är det vackraste att ta mitt i ansiktet, är munsår vanligtvis smärtsamma och kan vara smittsamma om de inte behandlas också.

Det finns många naturläkemedel på nätet, men om ett munsår uppstår ur det blå vill du se till att du har en snabbverkande aktuell kräm för att behandla problemet innan det uppstår.

Om du inte är säker på vilken grädde som är bäst för dig har vi avrundat några av de bästa valen som finns tillgängliga nedan.



Bästa munsårskräm för 2020

1. Compeed Invisible Cold Sore Patch

Compeed Invisible Cold Sore Patch

Compeed osynliga plåster är ett bra inkognitomöjlighet för att snabbt behandla munsår. Du får 15 osynliga plåster i ett förpackning, vilket är bra om du behöver ha några kvar i nödsituationer.



Plåstren fungerar som en virussköld, tack vare Hydrocolloid-075-tekniken som är den aktiva gelén som fungerar som en andra hud, minskar kontaminering och förvärrar ytterligare ont.

De kan användas från dag ett av ett kallt anfall och ger upp till 12 timmars ömmande anfall för snabb återhämtning.

Pris: £ 4,72, Amazon - köp här nu

2. BASE Everyday Lip Solve Bullet

BASE Everyday Lip Solve Bullet

Få full återfuktande och antiinflammatoriska egenskaper med denna vardagsbalsam från Base.

Det kulformade läppkomplexet är berikat med lakritsrot, vilket kliniskt bevisat att det försvagar orsaken till munsår. Det har också ett hälsosamt sheasmör för att hålla läpparna hydrerade, det har också en SPF30 för att skydda dina läppar i solen.

Pris: £ 7,50, Feel Unique - köp här nu

3. Bonjela Invisible Cold Sore Cream

Bonjela Invisible Cold Sore Cream

Denna osynliga kräm från Bonjela ger lindring för ömma läppar, utan att lämna en otäck rest kvar. Krämen innehåller en UV-aktiv medicinsk ingrediens, som inte bara är utmärkt för att skydda dina läppar från väder och vind, utan också en effektiv lösning för att bekämpa munsår.

Pris: £ 5,99, Amazon - köp här nu

Fyra. Quantum Health Lip Clear Lysine+ munsårbehandling

Quantum Health Lip Clear Lysine+ munsårbehandling

Denna läppbehandling från Quantum Health ger omedelbar lindring för smärtsamma, brännande eller kliande läppar, med en blandning av vitaminer, örter och andra lugnande och återfuktande aktuella ingredienser som olivolja.

bilförsäkringen har gått upp

Använd på en kall eller öm läpp från dag ett av en attack för bästa resultat.

Pris: £ 5,77, iHerb - köp här nu

5. Cymex Cream

Cymex Cream

Cymex är användbart för att lindra symtomen på munsår och arbetar aktivt för att främja en snabb läkningstid.

Det lugnar stickande känsla, samtidigt som det hjälper till att ytterligare stoppa läpparna från att torka och bli spruckna, tack vare den återfuktande blandningen av vitaminer. Det är också ganska bra på att kontrollera infektioner genom antiseptiska egenskaper.

releasedatum för fifa 18 världscupläge

Det finns två rör med grädde i den här uppsättningen.

Pris: £ 4.83, Amazon - köp här nu

Läs mer

Bästa skönhetsvaror
Bästa LED -ljusterapimasker Bästa volumiserande mascara Bästa fläckbehandlingar för att bekämpa akne Bästa retinolserum

6. Zovirax Cold Sore Cream Aciclovi

Zovirax Cold Sore Cream Aciclovi

Zovirax munsårskräm har kliniskt bevisat att det förbättrar symtomen och behandlar viruset, vilket minskar framtida bloss.

Den är lämplig för både vuxna och barn och rekommenderas bäst för användning när du känner en attack. Applicera krämen generöst över läpparna med jämna mellanrum under dagen för bästa resultat.

Pris: £ 5.09, stövlar - köp här nu

7. Lypsyl munsår gel

Lypsyl munsår gel

Lypsyls munsårsgel är en utmärkt lösning för diskret behandling av munsår, gelén kommer i ett pressapplikatorrör, så att du kan behandla rätt område på rätt sätt utan kontimering.

Den är berikad med ingredienser som har antiseptiska ingredienser för att förhindra bakterieinfektionen, liksom bedövningsmedel och sammandragande egenskaper för att lindra smärtan och snabbt torka upp såren.

Pris: £ 4,20, Amazon - köp här nu

Pucker upp med en rad matta, glansiga och flytande läppstift i de bästa läppsatser för 2020.

Se Även: