Bantningsvärld Fröken Slinky 'förstördes' efter att konsulten skickade ett sms som hånade hennes viktökning direkt till henne

Verkliga Livshistorier

Ditt Horoskop För Imorgon

En före detta Slimming World Miss Slinky & apos; åt knappt på tre dagar & apos; efter att hennes konsult hånade hennes viktökning i ett sms som av misstag skickades direkt till henne.



Jennifer Ginley-Hagan, 28, från Liverpool, fick Slimming Worlds prestigefyllda titel 2017 efter att ha tappat hälften av sin kroppsvikt och krympt från en utgångspunkt på mer än 19 stenar.



Hon presenterade på omslaget till företagets tidning efter en viktnedgång på 9 kilo, men erkände på sociala medier att hon har varit utanför sitt målintervall - och försökt `` komma tillbaka dit '' - sedan juli 2017.



Men hon avslöjade i ett Instagram -inlägg att hennes självförtroende skakade i juni när hon fick ett textmeddelande från sin konsult som, säger hon, tydligt var avsett att skickas till någon annan.

Jennifer utsågs till Miss Slinky förra året efter att ha tappat mer än 9 stenar (Bild: PA)

Jennifer poserar med en kartongutskärning av sitt tidigare jag (Bild: PA)



Att tro att hon hade gått upp i vikt och inte ville se siffran på vågen, deltog Jennifer på hennes Slimming World-möte den 9 juni och hade en 'blind' vägning, vilket betyder att hon inte visste hur många kilo hon hade gått upp eller tappat.

Men senare samma dag fick hon en text där det stod: 'Så prinsessan P hade en blindvikt idag. Plus 5 !! Hon är bara femte lättare. Väger 14st 4lbs !! '



samantha taylor oscar pistorius

Texten avslutades med ett & apos; gråtande skratt & apos; emoji.

Jennifer, som nu också är konsult, lade upp en screengrab av meddelandet på sin Instagram -sida på torsdagen och berättade 200 000 följare om prövningen.

Hon skrev: 'Det gör mig sjuk att jag måste göra detta offentligt men jag kan bara ta så många LJUGAR. Jag har aldrig gjort detta offentligt för den berörda personens skull men jag bryr mig nu inte, eftersom jag får skulden för något som INTE gör mitt.

england spelare gör cola

Jennifer innan hennes viktminskning (Bild: PA)

Stolta Jennifer poserar med shortsen som en gång passade henne (Bild: PA)

'Min konsult kontaktade mig aldrig för att diskutera vinsten och jag kontaktade henne inte, hon hade inte nått ut på hela sex månader när jag hade lagt på mig tre stenar. (sic)

'Det här är en text hon skickade om mig; 'Princess Perfect'. '

Jennifer tror att konsulten hade tänkt skicka den till sin syster - och förklarade hur hon genast visste att hon var & apos; prinsessan & apos; bli skrattad åt.

'Min vinst, min exakta vikt och för att avsluta den. Hon skickade det av misstag till mig. Avsikten är tydlig och obestridlig. (sic)

'Jag blev förstörd och åt knappt i cirka 3 dagar, jag var sjuk. Jag kände att jag var 19 och en halv sten igen och blev hånad för min vikt. Min viktökning var mitt fel. Jag förtjänade inte detta. Tänk att DU fick detta. '

Hennes inlägg har fått tusentals meddelanden om stöd från hennes armé av anhängare sedan det publicerades i går kväll.

En skrev: 'Det här inlägget har fått mig att må illa! Alla som har gått med och trampat på de vågen med mycket vikt att gå ner i, vet hur svårt det är och hur mycket du [förlitar dig] på diskretion.

”Alla dessa känslor av rädsla och skam bubblar fortfarande nära ytan även när vi går ner i vikt. Jag skickar alla bra tankar och stöd x '

Jennifer började som en storlek 24/26 och bantade ner till en storlek 8/10 (Bild: PA)

Jennifer sa att meddelandet & apos; förstörde & apos; henne (Bild: Liverpool Echo)

En annan sa: 'Det här är bortom äckligt. Du är en vacker, snäll person och helt rätt för att lägga ut det här. Bra för dig eftersom jag skulle ha gjort det på ett mycket mindre värdigt sätt.

Jennifer rapporterade överträdelsen av hennes data till Slimming World och hävdar att konsulten förlorade sin licens tre månader senare efter en undersökning.

En talesman för Slimming World sa till NEWSAM Online: Var och en av Slimming Worlds 5 000 konsulter är engagerade i och ansvariga för att behandla våra medlemmar med respekt, vänlighet och omsorg och att hålla vårt löfte om att upprätthålla absolut sekretess, särskilt i förhållande till medlemmarnas vikter.

portia de rossi anorexi

'Även om vi inte kan kommentera detaljerna i specifika fall, kan vi bekräfta att en konsult fick sin licens avslutad till följd av en ny undersökning.

Jennifer har sedan tagit bort inlägget och delat ett citat från Harry Potter i stället.

Hon uttryckte sin kärlek till Slimming World i bildtexten och sa: 'Jag skulle inte fortfarande vara en del av SW utan absolut tro på att' konfidentialitet och ingen förnedring 'är av yttersta vikt.

'Medlemmarna är i hjärtat av SV och starkt skyddade.

'Jag är en stolt Slimming World -medlem och konsult med äran att hjälpa människor att uppnå ett lyckligare och hälsosammare liv.'

Se Även: