Nadine Coyles beklagar över Jesse Metcalfe -splittring och enorm förändring som ansträngde Jason Bells äktenskap

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nadine Coyle hade ett högt upplagt förhållande med den amerikanska skådespelaren Jesse Metcalfe före ett nioårigt engagemang med Jason Bell.



Men i september avslöjades det att I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here & # 39; s stjärna är återigen singel, efter att ha splittrats från fästmannen Jason.



De träffades 2008 när Nadine bodde i Los Angeles och drev sin egen irländska bar i Sunset Beach som heter Nadine's Irish Mist.



Kärleken blomstrade snabbt och innan länge levde Girls Aloud -sångaren och hennes amerikanska fotbollsspelare beau ett idylliskt liv i ett strandhem.

Han ställde frågan och hon sa omedelbart ja, men det slog till när hennes soloalbum Insatiable floppade under Girls Alouds paus i 2010.

charlie wilson stora tågrån
Nadine Coyle och Jason Bell började dejta 2008

Nadine Coyle och Jason Bell började dejta 2008



Och när hennes bandkamrat Cheryls skiva Messy Little Raindrops höjde sig direkt till nummer ett, flydde Nadine från sitt hem och hennes förlovning för att omvärdera hennes liv borta från rampljuset.

Jag träffade Jason när jag var 23 och förlovade mig, och jag tänkte plötsligt: ​​'Vänta. Jag kan inte gifta mig, jag är bara 25! '' Förklarade hon för The Sun.



'Jag behövde ta lite tid. Så jag flyttade till New York.

Nadine bekräftade deras splittring på Twitter

Nadine bekräftade deras splittring på Twitter

Okända för fansen, lappade de upp saker och Jason föreslog igen 2014 efter deras dotter Anaiyas födelse.

Föräldraskapet satte dock en stor belastning på deras förhållande och den irländska sångaren började lida av ångest och nästan konstant oro för sin dotter.

'En bebis lägger till mer stress i ett förhållande - du är vaken hela natten och det är verkligen ett test. Allting förändras. Du kan inte bara äta lunch eller middag eller en drink. Det går ut genom fönstret, och du hanterar de allvarliga sakerna, säger hon till The Sun.

Nadine erkände att föräldraskapet belastade deras förhållande

Nadine erkände att föräldraskapet belastade deras förhållande

Jag vet att vissa säger att det gjorde allt bättre. Som, vilka är ni människor? Jag känner ingen sån. Jag tror att du ljuger. Jag behöver inte må dåligt om mig själv med dina lögner. Avfölj!

Och i samma intervju 2018 medgav Nadine, 34, att hon fortfarande inte hade gift sig med Jason eftersom hon kände sig 'för ung'.

'Jag är bara inte en enorm romantisk typ och att gifta mig är en enormt romantisk gest,' sa hon.

Ändå kallade hon fortfarande Jason som sin 'man' och sa till en intervjuare: 'Jag älskar att laga mat och umgås med min man Jason och vår dotter Anaiya. Vi är en mycket nära familj. '

Det tidigare paret delar dottern Anaiya

Det tidigare paret delar dottern Anaiya (Bild: IF)

Avstånd sägs dock ha blivit ett problem efter att Nadine flyttade tillbaka till Irland med sin dotter 2017 efter att hennes strandbar stängdes mitt i en tvist om fastighetsskatt.

Jason sägs ha stannat kvar i LA under sin karriär, och nyheterna om deras splittring följde i år bland påståenden att de ledde 'separata liv'.

'Även om Nadine och Jason aldrig var gifta levde de som en nära familj och förblir goda vänner när de är medföräldrar till sin unga dotter', sa en källa till The Sun.

Nadine träffade Jesse Metcalfe på turné med Girls Aloud i Australien

Nadine träffade Jesse Metcalfe på turné med Girls Aloud i Australien (Bild: Rex)

'De bryr sig fortfarande om varandra, men har inte längre ett romantiskt förhållande.'

Samtidigt var Jason inte Nadines första kända pojkvän.

Faktum är att hela anledningen till att hon flyttade till Los Angeles i första hand var att vara med Desperate Housewives -skådespelaren Jesse Metcalfe.

De träffades i Australien 2006 medan Girls Aloud var på turné, och Nadine var bara 21 när hon höjde pinnar och flyttade till staterna.

Mindre än ett år senare checkade han in på rehab för alkoholberoende. Nadine stod vid honom till en början men sparkade honom till trottoarkanten när fuskpåståenden dök upp.

Nadine Coyle och Jesse Metcalfe (bild: bigpicturesphoto.com)

Paret skilde sig 2007

förmånsbetalningar över julen 2019

Läs mer

Jag är en kändis 2019
Jacqueline återförening med döttrar Vad Jac och Dan kroppsspråk säger Fläktar & apos; sorg över Jacs bekännelse Romans broåterförening visas inte

Allt blev förlåtet 2007 men de slog stenarna igen efter hans andra rehabstint, med Nadine som sägs vara den som avslutade saker.

Men hon fick några stora ånger.

'Han hade en hemsk tid att gå på rehab och det var för mycket för mig', sa hon till tidningen Now 2008 och erkände att hon önskade att hon hade varit mer stödjande.

'Jag blockerade det ur mitt liv och bestämde mig för att inte vara en del av det och det är fel. Det är inget du borde göra om du älskar någon, tillade hon.

Se Även: