Lee Sharpe gifter sig 14 år efter att ha letat efter romantik på Love Island

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Den tidigare fotbollsspelaren Lee Sharpe har gift sig med Lucie Gardner i Italien, cirka 14 år efter hans framträdande i den första Love Island -serien någonsin.



47-åringen spelade 193 gånger för Manchester United och vann Premier League och FA Cup under vägen-och nu åtnjöt han ett yttersta mål i livet genom att gifta sig med sin sons mamma.



Lee knöt knuten med Lucie i en intim ceremoni vid Italiens Amalfikust, åtta år efter att han började dejta henne.



Paret träffades 2011, med Lee som föreslog Lucie på Cheltenham Festival på Ladies & apos; Dag 2017.

Ex-Manchester United-stjärnan Lee Sharpe efter att han föreslog Lucie

Det lyckliga paret kysser på deras förlovningsdag



På deras stora dag tittade Lee på verksamheten i en grå tredelad kostym, tillsammans med en svart fluga.

Lucie såg full ut av leenden och hade en otrolig vit bröllopsklänning med halterneck. Den hade en ringande urringning och diamant i midjan och paret såg ut som kärlek.



Vita rosor var en del av dagen, med Lucie som hade dem i en bukett när Lee bar en i knapphålet.

Det ögonblick som Lee fick ner på ett knä

Paret har en tvåårig son Leo och bröllopsdagen kommer 14 år efter att Lee letade efter en partner i den första Love Island, 2005.

Han hade gått i pension från fotbollen två år tidigare, efter en karriär där han gick från Torquay United till Manchester United innan han tog emot Leeds United och Sampdoria i Italien.

Lee gör ett drag på Jayne Middlemiss på Celebrity Love Island (Bild: IF)

Lee Sharpe firar med Ryan Giggs efter att ha gjort mål för Manchester United (Bild: )

Lee fortsatte med att gå med i reality -tv -kretsen, med turneringar på Dancing on Ice, Celebrity Wrestling och Celebrity Love Island.

År 2005 var det den första serien av Love Island med Patrick Kielty och Kelly Brook som presenterade från solskenvilla när ett antal kändisar letade efter kärlek.

Serien vanns av Jayne Middlemiss och Fran Cosgrave med Lee som återvänder hem efter att ha misslyckats med sin önskan att hitta en partner.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: