Manchester United -huliganer kastar flaskor och slag i krock med rivaliserande fans före FA -cupmatchen

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester Uniteds hooligans slänger flaskor, kastar och tappar rivaliserande fans i chockerande bilder som släppts av polisen.



Ett dussin Man U yobs har fått fotboll som förbjuder order efter de skamliga scenerna när de röda djävlarna mötte Sheffield United i en FA -match i Manchester.



Anti-hooligan officerare från Greater Manchester Police filmade den arga konfrontationen inför matchen när problem blossade utanför Shamrock-puben i Ancoats-området i staden.



gjorde kem och amber upp

Det kom efter att cirka 40 United -supportrar blandades med upp till 80 fans av Blades på vandrarhemmet den 9 januari, förra året, rapporterar Manchester Evening News.

Manchester United -huliganer hämtar rivaliserande fans i film som filmats av polisen (Bild: Greater Manchester Police)

Fler poliser anlände till platsen och höll isär de två grupperna, med några från Manchester United -gruppen på väg tillbaka till puben och de andra lämnade området.



Två glasflaskor kastades också mot poliser, men lyckligtvis skadades ingen.

Klipp från händelsen har släppts när en 12: e person fick ett förbud mot förbud i samband med störningen.



Bråk bryter ut inför Manchester Uniteds FA Cup -match med Sheffield United (Bild: Greater Manchester Police)

Gareth Yates, från Audenshaw, Greater Manchester, fick tre års förbud för sin roll i besväret.

Yates, 41, 'vinkade' fansen mot besväret och 'uppmuntrade' våldet, sa distriktsdomaren Mark Hadfield till Manchester Magistrates & apos; Domstolen.

julmiddag i burk

Domaren sa till honom: På dagen för händelsen var du villig att engagera dig i en situation som kunde ha försämrats till att vara mycket allvarligare än den var.

Ett tiotal ligister som är inblandade i våldet har fått fotbollsförbud (Bild: Greater Manchester Police)

Han tillade: Det är inte en order för att straffa dig, det är helt enkelt för att förhindra problem i framtiden.

Domaren bedömde att det inte fanns tillräckligt med bevis för att bevisa att tre andra fans borde få ett förbud.

Förra veckan fick 11 United -ligister förbjuda order efter att ha befunnits ha orsakat eller bidragit till våldet.

PC Alex Robinson, från Greater Manchester Police, sa att äkta fans blev livrädda av störningen (Bild: Greater Manchester Police)

Polisen innehöll Sheffield United -gruppen innan de utfärdade avsnitt 35 -meddelanden som krävde att de lämnade området.

storebror 8 - Storbritannien

Efter förhandlingen PC Alex Robinson, en Greater Manchester Police fotbollsförbud, sa: Detta var en våldsam incident som resulterade i betydande oordning och skulle ha varit extremt skrämmande för alla som bevittnat händelserna som utspelade sig.

julian och anne norton

Tack vare polisens underrättelse kunde poliserna identifiera konfliktpotentialen och se till att sjukdomen snabbt avbröts.

Manchester United yobs kastar en flaska mot Sheffield United -gruppen (Bild: Greater Manchester Police)

De allra flesta supportrar uppträdde oklanderligt före, under och efter matchen men tyvärr kan det ibland finnas en minoritet avsikt att skapa problem och söka konfrontation.

Dessa män faller i denna kategori, men har nu fått betydande förbudsorder som kommer att hindra dem från att delta i någon match under ett antal år.

Dessa order bör skicka ett tydligt meddelande till alla supportrar som överväger att begå brott på en matchdag att de kommer att fångas och hanteras på ett robust sätt.

Se Även: