Jeff Bezos nya beau Lauren Sanchez - besvärlig introduktion och påkostad födelsedagsbas

Verkliga Livshistorier

Ditt Horoskop För Imorgon

Lauren Sanchez och Jeff Bezos

Sanchez och Bezos har varit tillsammans i två år(Bild: AFP via Getty Images)



Miljardären Jeff Bezos följde i fotspåren till den andra affärsmagnaten Richard Branson i eftermiddag när han sprang ut i rymden.



Delade sin resa med New Shepard-raketen med sin bror Mark, 82-årige Wally Funk och 18-åriga fysikstudenten Oliver Daemen, 57-åriga Bezos och besättning landade säkert tillbaka minuter senare.



Medan fru Funk blev den äldsta personen som någonsin har rest till rymden, var Daemen den yngsta efter att ha tagit plats i sista minuten på flyget.

Bland spänningen från passagerarna ombord och åskådare som tittade på sina nära och kära på väg ut ur jordens atmosfär var det utan tvekan några nerver som kastades in.

När de fyra sjönk tillbaka till jorden efter deras banbrytande resa, var den nyligen skilda Amazon -tycoonens barn där för att välkomna honom - liksom hans nya beau, Lauren Sanchez.



Lauren Sanchez kramar pojkvännen Jeff Bezos

Lauren Sanchez omfamnade hennes beau efter att han kom tillbaka till jorden efter sin resa till rymden (Bild: Anadolu Agency via Getty Images)

För mer av de nyheter du bryr dig om direkt till din inkorg, registrera dig för ett av våra dagliga nyhetsbrev här



Så snart han klev av raketen gick han rakt över till Lauren, som grätande satte en kyss på kinden medan han omfamnade hennes kärlek.

Lauren, 51, avslöjades som Bezos nya beau bara timmar efter att hans skilsmässa från MacKenzie Scott meddelades - och för många var hon redan ett välbekant ansikte.

Sanchez har en egen imponerande karriär, som nyhetsreporter och TV -ankare på FOX11 -kanalen i USA. Hon fick flera Emmy -nomineringar för sitt arbete framför kameran genom åren.

På senare tid har den begåvade mamma-av-tre också vänt handen till att flyga, och har utbildat sig till helikopterpilot.

Hon har också en IMDB -sida som avslöjar flera film- och TV -roller - inklusive att spela ett TV -ankare i filmen Fight Club.

Vänner i åratal

Innan romantiken blommade ut hade Lauren och Jeff varit vänner i flera år.

Lite besvärligt trodde man att det faktiskt var Laurens dåvarande man, Patrick Whitesell, som introducerade dem.

Paret hade varit gifta sedan 2005 men delades enligt uppgift hösten innan Sanchez avslöjades att de träffade Bezos.

Vid den tiden var Whitesell med-VD för Hollywoods talangbyrå ​​WME. I boken & apos; Amazon Unbound & apos; antyder Brad Stone att Bezos och Sanchez hade återkopplat vid ett evenemang för filmen Manchester by the Sea 2016.

Sedan de avslöjade att de var i ett förhållande till världen i januari 2019 har paret upptäckts flera gånger och verkar vara lika förälskade i varandra som när de först träffades.

I december 2019 tros Bezos ha arrangerat en lyxig 50 -årsfest för sin vän med gäster inklusive Katy Perry och Orlando Bloom närvarande.

Se Även: