Simon Cowells son Eric är det bästa som någonsin hänt honom och baby kommer att öka Cheryl också

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Simon Cowell visar sin mjuka sida när han leker med sonen Eric



Han har varit pappa nu i tre år sedan sonen Eric föddes, och hans vänner krediterar faderskapet med att göra honom mjukare, mer avslappnad och lyckligare.



lily james matt smith

Och nu är Simon Cowell övertygad om att det att bli mamma också kommer att förändra livet för den tidigare X Factor -domaren Cheryl.



Jag har inte fått samtalet än men jag skulle vara en gudfar om jag frågade, säger han med ett skratt.

Cheryl verkar på ett bra ställe. Efter att ha gått igenom det själv är det ganska nervöst, men det här kommer att bli hennes. Från människor jag känner som har varit med henne, tydligen är hon extatisk så jag är glad för hennes skull.

Cowell har ännu inte träffat Cheryls son som hon födde i slutet av förra månaden, och insisterar på att trots att de är nära vänner med henne och barnets One Direction -pappa Liam Payne, kommer de troligen att träffas igen i ett omklädningsrum.



Hela tiden jag har känt Cheryl åkte jag aldrig hem till henne. Vi var vänner men inte så vänliga. Om jag får en inbjudan skulle jag besöka. Eller så kan hon komma ner till showen med honom och de kan få vänner med Eric.

Jag tror att hon kommer att fortsätta spela in. Jag har arbetat nära henne under de senaste åren och det är väldigt svårt när du har problem i ditt personliga liv och du måste dyka upp på TV varje vecka - det är svårt. Men det jag hittade genom Eric var att det ger dig ett så fantastiskt perspektiv på saker och det gör dig lyckligare och de saker som oroade dig och niggade dig tidigare är bara inget problem längre. Det är det konstigaste.



Vi har fortfarande en riktigt bra relation och vi kommer förmodligen att samarbeta snart igen.

Liam Payne och Cheryl (Bild: GC Images)

Jag har en eller två idéer i åtanke. Det är precis när jag får chansen att prata med henne ordentligt. Jag menar uppenbarligen att den här bebisen kommer att bli prioriterad i hennes liv nu, men när hon väl har bestämt sig kommer hon att vilja jobba igen och jag tycker om att arbeta med Cheryl.

Samordnar Britain's Got Talent-domaren Amanda Holden kallade den tidigare Mr Nasty som trevlig tidigare i veckan, och det är rättvist att säga att 57-åriga Cowell är en förändrad man nuförtiden.

Det är ingen tvekan om att han fortfarande är driven och vill att hans tv -program ska fungera och att hans musikstjärnor ska ha stora hits. Men han är sällan orolig eller arg som han var tidigare i sin karriär och kollegor säger också att han nu dyker upp för möten och inspelningar i tid, något som skulle ha varit okänt innan Eric föddes och han bosatte sig med partner Lauren Silverman.

Han är till och med öppen för tanken på ett andra barn, och trots att de inte först hade ett fullt samband med Eric har paret sedan dess blivit extremt nära.

Du klarar det första året och plötsligt inser du att du kan prata med dem och de har tagit på dig ditt sätt och allt annat. Det är fantastiskt. Han är helt otrolig och så rolig. Det är det bästa som någonsin hänt mig.

Jag tror att han faktiskt har fått min charm. Jag frågade honom häromdagen hur många flickvänner han har och jag tror att han har fem för närvarande så han mår bra.

Skulle jag vilja ha fler bebisar? Jag fattar inte det beslutet, eftersom du vet att dessa saker händer.

Men trots hans avslappnade attityd finns det vissa saker Simon fortfarande menar allvar med.

Liam Payne med sin son

I ett nyligen visat rättsfall sågs Darren February skyldig till inbrott i Cowells hus i West London i december 2015. Ett uttalande som lästes upp i rätten på Cowells vägnar förklarade att han var mycket bekymrad över händelsen.

Både Cowells X Factor, liksom andra shower har också nyligen fått klara av att publiken invaderade scenen vilket också kan sätta människor i fara.

Fy fan, det är en oro. 100 procent, säger Simon. Jag kan skratta åt att folk kastade ägg mot mig för några år sedan. Men det hände med Honey G och det händer igen som om det är i slowmotion. Vilka är de här personerna? Vad håller de på med?

Tyvärr är det ett tidstecken. Du måste bara vara mer och mer försiktig.

Det är inte bara jag själv som jag är orolig för, det är tävlande och publik. I alla offentliga situationer måste du vara försiktig.

När han går in på sin egen familjs skydd och inbrottet, tillägger han: Ja, du måste öka säkerheten. Jag menar de saker som har hänt hemma, oavsett om du blev inbruten eller om jag hade en tjej som försökte krossa genom ditt badrumsfönster, du kan inte hitta på det här.

Samtidigt vill du inte leva som om du håller på att bli en enstöring så jag tror att det bara är mer förnuftigt med det och några av de saker som du tror inte kunde hända kan hända.

Cowell talar från sitt andra hem i Los Angeles och har varit i USA och arbetat med en ny serie America's Got Talent.

David Walliams, Alesha Dixon, Simon Cowell och Amanda Holden (Bild: ITV)

I helgen i Storbritannien kommer Britain’s Got Talent att återvända till ITV med sina konstiga och underbara auditions och handlingar, varav några inte skulle se malplacerade ut i slutet av en pir eller i en cirkus.

Hundar som gör yoga, en 8-årig stand up-komiker som hånar domarna och The Missing People-kören från familjer som letar efter nära och kära, är bland auditionanterna den här gången.

Cowell är övertygad om det nuvarande klimatet, med terrorattacker, Brexit och Donald Trump vid makten, lite lättnad på TV är lika viktigt som någonsin.

Jag tror att när du gör dina program, oavsett om det är i England eller Amerika, är det faktiskt en rolig show att vara på eftersom du kan stänga av dig från allt det här som händer och det är ett trevligt ställe att vara på så jag tycker att timing på dessa program känns det som den perfekta tajmingen just nu.

Egentligen är det roliga med det du inser när du gör dessa program eftersom du har människor som kommer från hela världen med olika bakgrunder och du har alla en gemensam sak som de vill vara framgångsrika, du vill att de ska vara framgångsrika och det är så enkelt och alla har det bra och kanske hela den här världen borde vara som Got Talent.

Trots att han befinner sig i Los Angeles nu och under större delen av början av 2017, insisterar Cowell på att det inte finns någon risk för att vi förlorar honom till Amerika för gott.

Jag saknar England när jag är i Amerika. Jag har tur att jag kan tacka gud jobba fortfarande i Amerika. Det är fortfarande ett surr. Varje gång jag går till studiorna och de öppnar säkerhetsportarna och jag får komma in, nypar jag mig själv och tänker att jag fortfarande får komma in. Jag känner fortfarande så. Det är verkligen riktigt speciellt. Men när jag nästan är klar kan jag inte vänta med att komma tillbaka till Storbritannien eftersom du saknar dina vänner och du saknar din familj.

Jag saknar fish and chips, pajer, bakade bönor på toast, det smakar annorlunda i England än det gör i Amerika. Lauren sa precis till mig 'regn' och jag saknar faktiskt regnet. Det låter galet men jag gör det. När du är i LA varje dag och det är soligt och sedan när det regnar är det som 'gud jag älskar det'. Jag kunde aldrig se mig själv här i LA på heltid.

* Britain's Got Talent återvänder till ITV på lördagskvällen (15 april) klockan 20.00.

Se Även: