Carol Vorderman höjer temperaturen genom att strippa till bikini i fräsande värmebölja

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Carol Vorderman har tagit av sig en bikini för att få ut det mesta av den hetsande värmeböljan.



TV-skönheten, 58, visade upp sin otroliga figur i två delar när hon förberedde sig på helgens brännande väder.



Efter att ha tagit en selfie som visade henne bära en bikini med den walisiska flaggan, twittrade hon: 'Helgens uniform? Värmebölja #Wales.



Den fiffiga bilden skickade hennes fans i sammanbrott, med en som skrev: 'Absolute babe Carol ...'

En annan tillade: 'Åh Carol du lilla minx.'

En tredje skämtade: 'Jag tar två från toppen tack Carol'.



Carol Vorderman, 58, visade upp sin otroliga figur i en tvådelad när hon förberedde sig på helgens brännande väder

varför firar amerikaner tacksägelse

Carol Vorderman är känd för sina kurvor



Den tidigare Countdown -stjärnan, som blev viral förra månaden när bilder av hennes förmodligen nya pneumatiska kurvor uppstod, tvingades nyligen att neka att ha hemliga rumpimplantat, och insisterade på att hennes figur är 100% naturlig.

Hon har sedan avslöjat sin gymmet rutin - och exakt hur hon bygger upp sin berömda rumpa.

Carol förklarade exakt vad det är hon tar sig till i gymmet i en serie bilder som tagits av hennes personliga tränare, Dave Concannon, som tränar med Carol tre gånger i veckan för att behålla sin figur.

Matematiken visade för sina Twitter -följare att hon älskar att träna hennes glutes och ben och sträcka ut ryggen och hamstrings i gymmet.

Carol avslöjade också att hennes vanliga frukost består av en kopp te och en Ryvita med smör och marmelad när anhängare bombade henne med frågor om hennes hälsosamma livsstil.

Hon har blivit en nationell sexsymbol genom åren (Bild: Twitter)

Det kommer efter att hon insisterade på att hon inte hade genomgått någon plastikkirurgi för att skapa sina tyngdkräftande kurvor och sa till tidningen Mail & You: 'Jag lovar att jag inte har haft bottenimplantat ... Jag har tränat i decennier, så min form är ner till år av att hålla sig i form.

Hon tillskrev sina stora tillgångar till genetik och HRT hon fortsatte med att komma igenom klimakteriet - med den extra bonusen för en rasande libido.

Carol avslöjade att hon har gott om alternativ för lite sexig tid och sa: 'Jag har ett antal speciella vänner men jag gör inget fel. Alla är singlar. Och ja, förutom en är de alla yngre än jag. '

Hon tillade: 'Jag vill inte slå mig till ro. Jag njuter av min frihet. '

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: