'Han är en räv!': Holly Willoughby tog med sin pappa till jobbet med henne och alla tycker om honom

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi vill inte smyga dig, Holly, men din pappa är en DILF



Med tanke på hur underbar Holly Willoughby är är det knappast förvånande att hon kommer från bra gener.



ITV -presentatören tog hashtaggen #takeyourdadtoworkday på största allvar idag, då Terry Willoughby gjorde ett överraskande framträdande på uppsättningen This Morning.



Efter att ha lagt upp en bild på sig själv med sin pappa på Instagram skrev Holly, 36: 'Ha en fantastisk dag på @thismorning @tmliveevent i Birmingham och se vems här med mig! Pappa Willoughby är på @everesthomeimprolements #everest scenen ... prata om världar kolliderar! #takeyourdadtoworkday #tmlive xxx '[sic].

netflix brooklyn 99 säsong 5 Storbritannien
Instagram

Fans godkände mycket och kommenterade: 'ERM HOLLY ... dina pappor en räv ...!' och 'Han ser för ung ut för att vara din pappa !!' [sic]

Anledningen till att Holly (och hennes skumma pappa) är i Birmingham, är för ett speciellt liveevenemang på NEC, där de har skapat en exakt kopia av sin vanliga uppsättning.



Ersättningsvärdar i Londonstudion förklarade Eamonn Holmes och Ruth Langsford: 'Det är en mycket speciell show idag. Vi är här i studion eftersom Phil och Holly är uppe i Birmingham på NEC eftersom de tar This Morning on the road.

'Det är första gången vi har gjort detta, det kallas This Morning Live Event.'



ruth davidson loch ness

(Bild: ITV)

(Bild: ITV)

Det kommer dagar efter att Holly fick en rostning av Alan Carr vid BAFTA TV Awards på söndagskvällen, för att han var värd This Morning berusad.

mest framgångsrika fotbollsklubben

The Chatty Man -värden förespråkade skämtsamt att Holly 'utan tvekan skulle bli förbannad' igen på måndag morgon innan han hävdade att berusning på TV 'billigare konsten'.

Holly förnekade att hon var baksmälla på måndagens show och hävdade att hon var 'ljusögd och buskig', men detta testades senare när hon tappade ett skott tequila live i luften.

Britain's & apos; s Got Talent -trollkarlen Matt Edwards, som blev Ant and Dec & # 39; s gyllene summerakt på lördagen, producerade en flaska sprit som en del av sitt trick.

BGTs Matt producerade en flaska tequila inifrån en ballong (Bild: ITV)

De rostade hans framgång på BGT med ett skott (Bild: ITV)

Matt sprängde Phillip Schofields ballong för att avslöja flaskan, medan Holly snabbt krävde att hon poppade hennes innan han sa: 'Jag vet hur mycket ni älskar tequila.'

En tacksam Phillip sa: 'Det fantastiska med oss ​​är att vi kan få det att försvinna.'

Tillsammans med showbiz-reportern Rylan Clark-Neal skålade presentatörerna på The Morning Matts framgångar och knöt ihop glasögonen.

Holly tycktes inte tycka om bilden (Bild: ITV)

brittany murphy död foto obduktion

De gick förmodligen mycket lättare igår kväll (Bild: ITV)

Trots att hon såg blårögd ut i en taxi hem från gårdagens utmärkelser, var Holly fortfarande sugen på mer alkohol när hon gnisslade skottet.

Men det gick förmodligen inte så bra som de gjorde igår kväll, när programledaren spände upp ansiktet och kisade mot kameran.

Se Även: