Ruth Davidson 'måste simma naken i Loch Ness' när utgångsundersökningen förutspår SNP -vinster

Politik

Ditt Horoskop För Imorgon

Ruth Davidson har lovat att 'klä sig naken på stranden av Loch Ness' om SNP vinner(Bild: PA)



Den före detta skotska Tory -ledaren Ruth Davidson står inför press att göra gott på ett löfte före valet - efter att ha sagt att hon skulle simma naken i Loch Ness om SNP vann 50 platser.



Enligt exit -undersökningar kommer det skotska nationella partiet sannolikt att vinna 55 mandat.



Detta innebär att Nicola Sturgeons parti kommer att fortsätta som det tredje största partiet i parlamentet, före Lib Dems.

den uppåtriktade sanna historien

Ms Davidson - som stod i spetsen för de skotska konservativa mellan 2011 och augusti i år - gav det fräcka löftet övertygat om att det inte skulle hända och sa att hon var säker med vetskapen att 'min blygsamhet (och andra & apos; ögonbollar) kommer att förbli ostörd'.

vicki michelle allo allo

Skriver in Telegrafen , sa hon: 'Jag kommer gärna att satsa på att klä mig naken på Loch Ness -stränderna och utsätta mig för en vild simning i Hogmanay om ett sådant resultat skulle inträffa, säkert med vetskapen om att min blygsamhet (och andras ögon) kommer att förbli ostörd. '



Ruth Davidson sa tidigare att hon inte fruktade att behöva hoppa in i Loch Ness (Bild: AFP via Getty Images)

Den gemensamma Sky/BBC/ITV -undersökningsprognosen Boris Johnson är på väg att vinna en övergripande majoritet på 86 i Underhuset.



Enligt exit -undersökningen kan Tories lämna tillbaka 368 parlamentsledamöter till Westminster, med 191 för Labour.

Sturgeon sa att medan exit -undersökningen 'föreslår en god natt' för SNP, tillade hon att 'vad det indikerar är brett i Storbritannien men det är dystert'.

Om SNP skulle vinna 55 av de 59 skotska platserna som stod på spel, skulle det vara partiets näst bästa resultat någonsin - och bara en färre MP än de fick 2015, när de vann alla utom tre mandat norr om gränsen .

jacob rees mogg liggandes

SNP -ledaren Nicola Sturgeon sa att exit -undersökningen 'föreslår en god natt' för SNP (Bild: Jeff J Mitchell)

Det skulle också vara en ökning med 20 på de 35 parlamentsledamöter som Sturgeons parti återvände 2017.
Undersökningen tyder på att både Labour och de skotska konservativa kan tappa förluster norr om gränsen, där Tories hade vunnit 13 platser för två år sedan, medan Jeremy Corbyns Labour säkrade sju skotska parlamentsledamöter förra gången.

Prognoserna för exit -omröstningen publicerades precis som omröstningen stängde vid 22 -tiden på torsdagen.

andlig betydelse av 88

Sturgeon tackade alla som stöttat hennes parti vid omröstningen på Twitter.

Läs mer

Allmänna valresultat 2019
Corbyn & ledsen & apos; för valkatastrof Nästa Labour -ledare löpare och ryttare Vem är din MP? Fullständiga resultat och karta Stora djur som tappade sina platser

Den kommer i slutet av en valkampanj som hade fokuserat starkt på de grundläggande konstitutionella frågorna om Brexit och en andra folkomröstning i skotsk självständighet.

Sturgeon, den skotska första ministern, har redan lovat att skicka ett brev där hon begär att Holyrood ska få befogenhet att hålla en ny omröstning i frågan till den nya premiärministern före jul.

Se Även: