Lidl accepterar nu American Express och du kan få £ 5 rabatt när du handlar där

Lidl

Ditt Horoskop För Imorgon

En allmän bild av en Lidl -stormarknad

(Bild: Jeff J Mitchell/Getty Images)



American Express -kortinnehavare kan nu göra betalningar på snabbköpet Lidl för första gången sedan livsmedelsbutiken lanserades i Storbritannien.



Och för att markera expansionen kan kortmedlemmar få £ 5 cashback när de spenderar £ 20 i butiker mellan nu och 17 maj.



'Antalet platser där American Express accepteras fortsätter att öka, och vi är glada över att kortmedlemmar nu kan använda sitt kort för att betala i Lidl -butiker i England, Skottland och Wales', säger Thelma De la Peña på American Express.

Kreditbelöningen ger de första 50 000 kunderna £ 5 tillbaka när de handlar i livsmedelsbutiken - men för att aktivera det måste du lägga till erbjudandet på ditt kort från Amex mobilapp eller webbplats.

'' Att välkomna Lidl till American Express -nätverket innebär att American Express -kort nu accepteras i alla större stormarknader i Storbritannien och det utgör ytterligare ett viktigt steg för att säkerställa att våra kortmedlemmar har möjlighet att använda sitt kort på de platser de vill handla, '' De la Peña förklarade.



En talesman för Lidl GB tillade: 'På Lidl är vi engagerade i att förbättra vår kundupplevelse. Vi är därför glada att kunna meddela att vi nu accepterar American Express -betalningar i våra butiker i Storbritannien, vilket ger våra kunder ytterligare ett snabbt och effektivt sätt att betala för sin shopping.

Läs mer



Skär ner din mataffärsräkning
Bästa lojalitetsprogram att registrera dig för 17 livsmedel du inte visste att du kan frysa Hur jag matar min familj för £ 5 per måltid Stormarknadsaffärer

Se Även: