Shania Twains 'hemska' bästa vän 'stal' hennes man - så hon gifte sig med hennes som hämnd

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När Shania Twain gifte sig med hot shot -producenten Robert John & apos; Mutt & apos; Lange den 28 december 1993 trodde hon att deras äktenskap skulle vara för livet.



Tillsammans skapade de vacker musik, samarbetade om hennes bästsäljande album Come On Over från 1997 och tjänade miljoner i processen.



De var sugna på att undkomma berömmelsen och flyttade till den tysta schweiziska staden Corseaux med utsikt över Genèvesjön, och deras son Ejas ankomst 2001 ökade bara deras glädje.



Shania, nu 54, hade också hittat en bästa vän i PA Marie-Anne Thiebaud, som paret hade anlitat för att ta hand om deras 46-rumsslott.

Shania Twain och Mutt Lange knöt knuten bara månader efter mötet 1993

Shania Twain och Mutt Lange knöt knuten bara månader efter mötet 1993 (Bild: Internet)

Kvinnorna bodde bara en halv mil från varandra och hade varit gravida tillsammans och när Shania oroade sig för att hennes äktenskap låg på klipporna var det Marie-Anne hon anförtror till.



george and dragon billinge

Och när den kanadensiska sångerskan delade rädslan för att Mutt fuskade, sa Marie-Anne att hon var förvånad.

Sedan 2008 kom Mutt hem och sa till Shania att han ville skiljas. Redan dagen efter blev hans motiv klart - han skulle ha haft en affär med Marie -Anne.



catherine tyldesley nytt drama

Mutt förnekade påståendena, men Marie-Annes förödade make, Nestle-chefen Frédéric Thiébaud, hade avslöjat påstådda bevis inklusive telefonräkningar och hotellkvitton och det var den som delade nyheten till Shania.

Shania och Marie-Anne var bästa vänner

Shania och Marie-Anne var bästa vänner (Bild: INTERNET okänt)

'Jag var redo att dö', skrev hon i sin memoar 2010, From This Moment On.

'Jag var äcklad över att en annan kvinnas lust för en livsstilsuppgradering var värd min familjs förödelse.'

Shania var så desperat att stanna hos Mutt att hon till och med skrev en hjärtskärande lapp till sin kärleksrival och tiggde henne om 'barmhärtighet'.

Den läste: 'Jag är så låg, så trasig att jag inte orkar mer. Jag önskar dig kärlek och lycka, men jag dör, och jag orkar inte mer.

'Detta dödar mig. Ha barmhärtighet. Jag älskade honom så mycket, och jag orkar inte mer. Jag vill inte ha liv eller älska mer. Jag vill bara ha fred. '

Men i de mörka dagarna som följde hände något som överraskade både Shania och Frédéric - de blev förälskade.

Shania och Marie-Annes före detta Federic fick det sista skrattet när de blev kär (Bild: REX/Shutterstock)

Tungor började tjata efter att paret upptäcktes på semester i Kanada, New York och Florida, och stjärnan erkände att han hade & apos; förnyat & apos; hennes & apos; tro på kärlek och engagemang. & apos;

vem är eleanor rigby

Efter att ha gått igenom lidandet i hans familj som splittrades samtidigt och under samma extrema omständigheter förstår han mig bättre än någon annan, säger hon till fansen.

Meddelande om deras förlovning fortsatte hon: 'Frederic Nicolas Thiebaud har varit en sann gåva för mig som en medkännande, förstående vän och med tiden har en fantastisk kärlek blommat från denna värdefulla vänskap.'

De gifte sig i Puerto Rico på nyårsdagen 2011 och Shania skulle senare beskriva händelserna fram till deras förhållande som & vackert vridna & apos ;.

När det gäller Marie-Anne och Mutt sägs det fortfarande att de är tillsammans och bor i samma by som sina ex.

Shania Twain

Shania säger att hon lyckades förlåta, men hon kommer aldrig att glömma (Bild: Reuters)

Men medan Shania insisterar på att hon har lärt sig att förlåta, medger hon att hon aldrig kommer att glömma.

År 2018 berättade hon för The Guardian att hon fortfarande ofta drömmer om att göra riktigt otäcka saker & apos; till hennes tidigare vän.

Jag klipper alltid håret eller rakar av det, sa hon.

Hon vägrar att ha någonting att göra med sitt ex, professionellt eller personligt utanför samföräldraskapet till sin son.

Men trots att de trodde att hon och Frédéric fick den bättre änden av pinnen eftersom de är & lyckligare individer, tror Shania bestämt att det inte ursäktar hennes & apos; hemska & apos; väns handlingar.

nummer 911 betyder

Om sitt andra äktenskap sa hon till Belfast Telegraph: 'Vi kan båda inte tro det fortfarande. Det är otroligt. Det är en vackert otrolig sak som är som ett mirakel. Det, du vet, jag var tvungen att träffa denna hemska vän för att ...

'Min poäng är, om du är en tjuv, är du en tjuv. & apos; Jag kan inte förlåta dig för att du stjäl mina ... & apos;

'Så jag var tvungen att träffa denna hemska förråda vän för att träffa denna extraordinära man. Och jag var tvungen att träffa Mutt för att få det här barnet som är mitt livs absoluta centrum. '

Se Även: