Du kan nu köpa en hel julmiddag i en burk - och det finns till och med ett veganskt alternativ

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

En hel julmiddag i burk finns nu att köpa i butiker.



Alla de traditionella elementen, inklusive efterrätt, pressas tätt för att passa in i burkarna under högtiden.



GAME har introducerat idén, som den säger är den perfekta presenten för datorspelare som bara inte kan slita sig från sina konsoler för att äta rimlig mat.



'Skapandet av julbordet kom efter att ha funnit att 43% av spelarna i Storbritannien tänker spendera majoriteten av semestern på sina konsoler och hatar att behöva ta sig tid från skärmen bara för att äta', sa en talesman för GAME idag .

(Bild: GAME)

Julbordet har marknadsförts för datorspelare (Bild: GAME)



'Spelare kommer att göra vad som helst för att stanna live i spelet - inte ens sex kan locka bort spelare enligt forskningen med nästan hälften medger att de har tackat nej till sina partners för att fortsätta spela.'

Kalkon, sås, groddar, fyllning och potatis, två köttfärs pajer är bland de 12 lagren av festlig godhet trångt i produkten.



vicky cooper dotter till tommy cooper

Produkten, som heter Christmas Tinners, sägs redan ha varit populära val i GAME -filialer.

GAME har delat mer information idag (Bild: GAME)

Och det finns till och med en vegansk version, som består av krypterad tofu och facon, chokladkaka, vaniljsås, kål, brödsås och veganbetor.

Grönsaksalternativet har pepparkakspannkakor och en nötstek.

De SPEL talesman tillade: 'Den ursprungliga julbordet har varit så populärt bland spelare under de senaste åren att vi i år har översvämmats av önskemål om ett veganskt eller vegetariskt alternativ.

'Det finns nu 3,5 miljoner veganer i Storbritannien och vi har fått reagera på förändringen i konsumenternas beteendevanor och efterfrågan och se till att våra produkter tilltalar alla.'

Se Även: