Polisen ropade Två gånger efter pojke, 11, sparkar boll över staket - och granne vägrar att ge tillbaka

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Polisen larmade två gånger för fotbollsincident

Incident: Pojken lekte i bakgården när bollen flög över ett staket och träffade en bil



tony gates plikt

Polisen kallades ut Två gånger efter att en skolpojke sparkat en boll över hans trädgårdsstaket ... och grannen vägrade ge tillbaka den.



11-åringen lekte i bakgården i sitt hem i Blackley, i Greater Manchester på tisdagen när hans boll flög över staketet och träffade en grannes bil.



Men när han gick för att få tillbaka bollen konfiskerades den av en annan invånare som tidigare hade klagat på skador.

En PCSO kallades sedan till Buile Drive, ett lugnt bostadsområde, av ungdomsfamiljen på nummer 101 som inte var akut. Men grannen vägrade fortfarande att lämna tillbaka bollen med argumentet att den skulle sparkas
bort igen., Det rapporterar Manchester Evening News.

När raden eskalerade kallades en andra officer, den här gången en poliskonstabel, senare för att avvärja händelsen och beordra bollen att returneras.



Greater Manchester -polisen säger att de har försökt medla mellan grannarna - men har uppmanat invånarna att använda sunt förnuft under sommarlovet.

Pojkens pappa, som inte ville bli namngiven, beskrev hur ungen hade börjat be om ursäkt till bilens ägare när den andra grannen ingrep.



Buile Drive

Boll: Poliser sa att de försökte medla mellan grannarna

Han berättade för M.E.N .: 'Han lekte i sin egen trädgård. Bollen gick över staketet och knackade på grannens bil. Han gick över för att be om ursäkt, vilket var bra, och sedan behöll den andra grannen bollen.

stephanie davis sparkad från holyoaks

Emellertid sade den inblandade grannen att hon beslagtog bollen på grund av pågående problem med att fotbollen sparkades ut ur trädgården.

Hon sa: ”Det har varit ett pågående problem de senaste tre åren. Jag konfiskerade bollen eftersom han skadade min tidigare bil genom att sparka bollen på den hela tiden.

'Jag stod utanför och pratade med min granne när den skakade hennes bil ricocheted, slog mitt hus och gick in i min trädgård. Jag tog bollen för att om jag gav tillbaka den skulle han bara göra det igen. '

Invånaren sa att hon sa till en PCSO att hon skulle lämna tillbaka varan om störningen upphörde. När familjen dök upp för att kräva tillbaka bollen ringde hon polisen och en PC kom.

Styrkan har nu uppmanat invånarna att använda sunt förnuft så att befäl inte behövde kliva för att hantera 'mindre incidenter'.

Ett inlägg på GMP Manchester North Facebook -sidan sa: 'En incident rapporterades på tisdagen där ett barn sparkat en boll som tyvärr landade i en grannes trädgård.

”Grannen vägrade att lämna tillbaka bollen till barnet och saken eskalerade när barnets föräldrar blev inblandade.

phil vickery rugby viktminskning

'En PCSO besökte adressen för att försöka hämta bollen men grannen vägrade fortfarande att lämna tillbaka den. Detta resulterade i att en polis måste närvara för att säkerställa att bollen återlämnades till den rättmätiga ägaren!

”När sommarlovet närmar sig med stormsteg kommer det att finnas många fler barn som leker och vi skulle be om att även om invånarna inte ska behöva tolerera asocialt beteende, ska ett sunt förnuftssätt tillämpas på varje situation! Ett enkelt samtal mellan vuxna hade lätt kunnat lösa denna fråga.

'Som vi är säkra på är du medveten om att polisens resurser inte är lika tillgängliga som de en gång var på grund av regeringens nedskärningar och även om vi försöker säkerställa säkerheten för det samhälle vi tjänar, behöver vi också lite hjälp vid fler mindre incidenter! '

Se Även: