Störande anledning Britney Spears rakade huvudet slutligen bekräftat 12 år efter haveri

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Fans kunde bara se förskräckt till när Britney Spears slog på självförstörande knappen 2007 mitt i en fruktansvärd sammanbrott.



Inom loppet av 14 månader såg en alltför allmän kamp med psykisk ohälsa henne blekna från en miljon dollar som säljer popprinsessa till en trasig och sårbar stjärna, som måste rullas ut ur sitt eget hem fastspänd till en gurney.



Men kanske en av de mest djupt tragiska bilderna från den tiden var av Britney som rakade sitt eget huvud.



Den chockerande händelsen utspelade sig efter att hon flytt från rehab i Antigua och dök upp hos exmaken Kevin Federlines hus och krävde att få träffa deras söner Sean och Jayden.

Britney marscherade in i en slumpmässig salong och rakade sitt eget huvud (Bild: Bauer Griffin/MEGA)

Chockrörelsen kom som en del av hennes sammanbrott 2007 (Bild: X17Online.com)



Älskar du kändis- och tv -nyheter? Registrera dig för våra showbiz -nyhetsbrev för att få de senaste rubrikerna skickade direkt till din inkorg.

bästa babymjölkspulver

Men när han vägrade körde en arg och frustrerad Britney till en slumpmässig frisersalong och bad frisören Esther Tognozz att raka huvudet ... inför mer än 70 medlemmar av paparazzi.



Tognozz försökte prata henne ur det, men när ryggen vändes tog Britney tag i klipparna och klippte själv hennes lås.

Samtidigt gjorde hennes livvakter ingenting.

'Hon hade två livvakter som förmodligen skulle hålla ett öga för att se till att paparazzierna inte fick några bilder', minns Tognozz i den nya Channel 5 -dokumentären, Britney Spears - Breaking Point, medan bilderna visar hjälpare som skrattar med fotografer.

Britneys nästa stopp var en tatueringssalong (Bild: Kanal 5)

Hon anförtror Emily Wynne-Hughes (Bild: Kanal 5)

Den sorgligaste delen var dock Britneys uttryck när hennes maniska leende gav vika för panik och sorg när hon insåg vad hon hade gjort.

Crestfallen, hon skrämde över att hennes 'mamma skulle bli förbannad' innan hon gick vidare till Body and Soul Tattoo studio.

Nu, för första gången, tatueraren Emily Wynne-Hughes påminner om att hon hörde 'ett vansinnigt vrålande ljud utanför' när Britney och papporna drog upp.

'Jag var inte säker på vad som hände, om det var upplopp utanför och sedan kom blixtarna. Dörren öppnades långsamt och en huva figur gick in genom dörren, säger hon.

Britney krävde en tatuering av en annan kvinnas läppar till att börja med, följt av ett litet kors.

Och det var Wynne-Hughes som hon valde att anförtro om sina skäl för att raka huvudet.

'Jag märkte att hennes hår var borta. Jag kommer ihåg att jag frågade här, & apos; varför rakar du huvudet? & Apos; Och hennes svar var lite konstigt, säger tatueraren.

'Det var, du vet, & apos; Jag vill bara inte att någon, någon rör vid mitt huvud. Jag vill inte att någon ska röra mitt hår. Jag är trött på att människor rör vid mitt hår. & Apos; '

Britney Spears på Cinerama Dome i Hollywood, CA

Varje aspekt av Britneys liv kontrollerades noggrant (Bild: WireImage)

Faktum är att Britneys bild hade kontrollerats av musikledare sedan hon först sprang in på scenen med ... Baby One More Time 1998.

Enligt rapporter hanterade de alla detaljer i hennes utseende, ända ner till underkläderna hon bar.

Men när hon satt där och utraderade, sa Wynne-Hughes den här gången att Britneys team inte hade något intresse av att ingripa.

'Det verkade bara inte som att de brydde sig särskilt mycket. Jag har känt den här vansinniga känslan av ångest och energi som kändes så negativ, säger hon.

'Det verkade som om alla väntade på att kraschen skulle hända.'

* Britney Spears - Breaking Point sänds söndag 3 november kl 21.00 på Channel 5

Se Även: