Kapten Marvel stämplade som en 'skurk' när hon slår EastEnders -stjärnan i raderad scen

Kapten Marvel

Ditt Horoskop För Imorgon

Marvel har gjort actionfyllda blockbusters i flera år, men 2019 fick världen se sin första kvinnliga superhjälte fristående film.



Kapten Marvel var en stor framgång, överträffade alla kassaförväntningar och gav kvinnor över hela världen en ny, kraftfull figur att se upp till.



Fans har varit desperata efter att se mer av Brie Larsons Carol Danvers och var glada när hon dök upp i Avengers: Endgame.



Sedan förra veckan bjöds de på att några raderade scener från Captain Marvel släpptes inför DVD -utgåvan - men inte alla var nöjda med en scen i synnerhet.

En borttagen scen från Captain Marvel har släppts

Den borttagna scenen, delad av USA Today Life, var faktiskt en utökad del av en scen som fanns i filmen.



vanessa paradis och johnny depp

Det visade Carol studera en karta, innan en man på en motorcykel, spelad av Robert Kazinsky aka EastEnders & apos; Sean Slater, närmar sig och ber henne att ge honom ett leende.

Han säger: 'Snygg dykardräkt, du behöver en tur älskling? Vad sägs om ett leende för mig, va?



'Jag erbjuder att hjälpa dig, det minsta du kan göra är att ge mig ett leende.'

I filmen stjäl superhjälten sedan några kläder och hans cykel innan han åkte iväg, men i det här nya klippet, som inte imponeras av mannens kommentarer till henne, släpper hon loss sina krafter på honom.

Det spelar Brie Larson och Robert Kazinsky

Det var tänkt att visa Carol Danvers hantera giftig manlighet

USA TODAY delade scenen på Twitter och skrev: 'Få en exklusiv första titt på @brielarson som tar på sig giftig maskulinitet (i form av @robertkazinsky) i denna utökade Captain Marvel -scen.'

Det här inlägget gjorde många tittare - särskilt män - upprörda som trodde att Carol hade fel för att 'överfalla' mannen och vissa gick till och med så långt som att märka henne som en 'skurk' för hennes handlingar.

En person skrev: 'Kapten Marvel torterar en man, stjäl hans motorcykel. Japp. Filmscener som detta kommer definitivt inte att hjälpa feminister. Mannens brott bad han en kvinna att le. Tänk om en man behandlade en kvinna så här i vårt samhälle. '

En annan kommenterade: 'Hon är säkert en skurk. Hon offrar honom med flera brott. Ledsna tjejer ser detta som en förebild. '

cher lloyd tänder före och efter

En tredje skrev: 'Wtf Marvel? Din förmodade nästa & apos; ledare för MCU & apos; är en rak skurk? Överfaller någon och stjäl deras egendom över en komplimang? Jag antar att slutspelet verkligen var slutet. '

Men andra var snabba med att påpeka att manliga superhjältar hade klarat sig mycket sämre - och att hatet mot Captain Marvel var onödigt och bevisade en poäng om giftig manlighet.

'95 procent säker på att killarna triggas av den där borttagna scenen från Captain Marvel (som inte ens gjorde det sista snittet) sa inte s *** när Steve nästan kastade en kille från toppen av en byggnad i The Winter Soldier (som bokstavligen fanns i filmen), argumenterade en Marvel -fan.

En andra svarade: 'Jag tror inte att jag någonsin har sett ett bättre exempel på sexistisk partiskhet än hela den här Captain Marvel -raderade scengrejen. Människor slår verkligen igång om det när det bokstavligen är ett inslag i nästan varje manlig ledd actionfilm att hjälten förvärvar sitt fordon från en jack ***.

Till och med Robert Kazinsky, som var skådespelare i den borttagna scenen, kunde inte tro motreaktionen.

Han twittrade: 'Jag är fångad i omnämnanden av män som hatar Captain Marvel och herregud ...'

Vid sidan om detta delade han en gif av Brie Larson som skrattade.

Sångerskan Halsey vadade också in i debatten och berömde Carol för att hon tillhörde ingen människa och att han inte skyldig någon en jävla sak.

Vad tycker du om scenen? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Läs mer

Kapten Marvel
Senaste nytt Guide till serierna Eftertexter Nick Fury tappar ögat

Se Även: