Inuti Johnny Depp och Vanessa Paradis 'tragiska splittring innan Amber Heard' förförde 'honom

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Från det ögonblick som han låste ögonen på Vanessa Paradis i lobbyn på Hotel Costes, Paris, 1998, blev Johnny Depp hooked.



Hon bar en klänning med utsatt rygg och jag såg den där ryggen och den där nacken, och sedan vände hon sig om och jag såg de där ögonen, och - bom! Mitt liv som ensamstående var slut, sa Johnny, 57, en gång till Daily Mail.



Vid den tidpunkten hade Vanessa redan varit kär i honom i flera år, efter att ha fallit för hans charm när de träffades på hans nattklubb i Los Angeles, Viper Room, 1993.



Saken är att jag älskade honom innan jag var med honom, men vi hade träffats, sa hon tidigare till The Times.

Det var kärlek vid första ögonkastet för Johnny Depp och Vanessa Paradis

Det var kärlek vid första ögonkastet för Johnny Depp och Vanessa Paradis (Bild: Getty Images)

'Jag minns perfekt första gången. Han skakade bara i min hand och jag tänkte, 'OK, det är det' ... Han såg inte bara bra ut, allt var bra. Han var så söt, så annorlunda. Han verkade bara som en bra person. Jag visste bara ... det fanns ingen bättre.



Paret fick barn Lily-Rose, 21, och Jack, 18, och åtnjöt ett lugnt liv i en lugn by i södra Frankrike.

dagliga dödsfall i Storbritanniens coronavirus

De gifte sig aldrig - något Johnny skämtade berodde på att han inte ville förstöra hennes efternamn och 2011 började mullret om problem i paradiset dyka upp.



& apos; Källor & apos; hävdade att Johnny hade blivit rastlös och ville ut, medan andra påstod att Vanessa ville fokusera på att starta sin egen karriär efter år av att ägna sig åt Johnny & apos; s.

Johnny och Vanessa hade två barn och var tillsammans i 14 år

Johnny och Vanessa hade två barn och var tillsammans i 14 år (Bild: ABACA/Press Association Images)

Rykten virvlade om att paret levde separata liv och hade i hemlighet splittrats - något Johnny förnekade. Och spekulationer florerade om hans vänskap med skådespelerskan Amber Heard, 34.

Paret träffades på 2011 års film The Rum Diary, där Johnny spelade den legendariska gonzojournalisten Hunter S Thompson och Amber hans kärleksintresse.

louis tomlinson eleanor calder

I början av 2012 sågs han ombord på en privat jet till Las Vegas med Amber och hennes dåvarande flickvän Tasya van Ree.

Och bara några dagar efter att ha meddelat att han skilde sig från Vanessa, hävdades det att Amber hade blivit en regelbunden besökare i uppsättningen av hans film, The Lone Ranger.

Johnny träffade Amber Heard på filmen 2011, The Rum Diary

Johnny träffade Amber Heard på filmen 2011, The Rum Diary (Bild: Publicitetsbild)

Johnny skulle senare erkänna att Amber hamnade i huvudet, med People magazine rapporterade han till publiken på den 31: e Santa Barbara International Film Festival: 'Hon var i mitt huvud, så jag spårade henne. Vi spårade varandra. Egentligen var det för övrigt fantastiskt. '

Paret gifte sig 2015 innan de splittrades i ett flammande av våldsamhet året därpå, och Johnny hävdade i sitt senaste förtal mot The Sun att brytpunkten kom när Amber eller en av hennes vänner gjorde avföring i deras äktenskapliga säng - något hon skyller på sin hund.

Skådespelaren, 57, stämmer News Group Newspapers på grund av en berättelse som publicerades i The Sun 2018 och som märkte honom som en & apos; fru beater & apos; - ett påstående som han kraftigt förnekar.

Johnny, avbildad i karaktär med Amber, sa senare att hon fick & apos; i hans huvud & apos;

Johnny, avbildad i karaktär med Amber, sa senare att hon fick & apos; i hans huvud & apos; (Bild: Peter Mountain)

amber of love island

Förtal om ärekränkning startade i Londons högsta domstol tidigare i veckan med både Johnny och Amber närvarande. Där anklagade han Amber för att ha förfört honom att främja sin egen berömmelse.

I ett vittnesförklaring berättade han hur de först träffades vid auditions och återkopplade på promospåret för filmen.

Han sa: ”Hon var då extremt vänlig mot mig och ville gärna berätta om uppbrottet med sin tidigare partner som hon nyligen hade gått igenom.

'Om jag hade vetat det jag vet nu, hade jag sett varningsskyltarna för den röda flaggan, men det gjorde jag inte.

kändis storebror vinnare

Hon var vacker, till synes otroligt intresserad av mig och mitt arbete, och jag föll för det.

'Hon bombade mig med det som verkade vara kärlek.

'Det var inte förrän mycket senare som jag förstod att hon hade en agenda, nämligen att gifta sig med mig för att utveckla sin egen karriär och/eller för att tjäna ekonomiskt, och hon visste hur hon skulle få till stånd.

”Till exempel, vid den tiden berättade hon upprepade gånger för mig hur mycket hon beundrade mina filmer; Men senare i vårt förhållande erkände hon att hon aldrig hade sett någon av mina filmer.

Vanessa lämnade ett uttalande till domstolarna till stöd för sitt ex i förra veckan som beskriver honom som en 'snäll, uppmärksam, generös och icke-våldsam person och pappa.'

Johnny och Amber knöt knuten 2015

Johnny och Amber knöt knuten 2015 (Bild: Getty Images)

'On movie sets skådespelarna, regissörerna och hela ekipagen älskar honom eftersom han är ödmjuk och respektfull för alla, liksom att vara en av de bästa skådespelarna vi har sett', tillade hon.

Trots deras sorgliga splittring har paret jobbat hårt för att förbli vänner och Johnny sägs till och med ha gått med Vanessa och hennes man Samuel Benchetrit till jul förra året.

Och 2013 sa han om deras bestående vänskap: ”Vi har det bra och det finns inget konstigt eller konstigt. Det är väldigt normalt. Hon är en fantastisk mamma och en bra kvinna.

Läs mer

Senaste rättegången mot Johnny Depp
Ondskad rad på smekmånad & apos; Han var störd & apos; Depp var ett & apos; behövande man-barn & apos; Depp anklagad för att hata kvinnor

Om du älskar måste du älska utöver vad du tror är kärlek. När s *** träffar fläkten måste du fortsätta älska.

emmerdale donna och ross

'Jag vet att det låter som ett slags Hallmark -kort, och jag menar inte det, men du kan inte överge fartyget, du vet.

Du har ett par barn och en kvinna som varit bra mot dig. Så fortsätt älska, oavsett vad.

Se Även: