Love Islands Amber Davies återupplivar romantik med Nick Kyriacou månader efter splittringen

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island

Love Islands Amber Davies återupplivar romantik med Nick Kyriacou efter splittring(Bild: Instagram)



Love Island -stjärnan Amber Davies har enligt uppgift återupplivat sin romantik med Nick Kyriacou, månader efter att paret bekräftade att de hade splittrats.



terry wogan dödsorsak

Den 24-åriga realitystjärnan, som vann serien 2017 med sin dåvarande pojkvän Kem Cetinay, sägs ta saker långsamt och hålla sin blommande romantik utanför sociala medier när de växer nära igen.



Enligt Solen , Amber och Nick insåg snabbt att de saknade varandra när de var isär och deras splittring har varit kortvarig.

Medan de håller deras förhållande borta från sina sociala medieprofiler, uppges Nick och Amber enligt uppgift ha varandras företag och han har till och med besökt hennes familj.

'Det blev för intensivt för snabbt, och lockdown förstärkte allt. Men när de var isär fick det dem att inse hur mycket de älskade varandra. Nu tar de det lugnt, säger en insider till tidningen.



Amber och Nick har enligt uppgift återförenats månader efter deras första splittring

Amber och Nick har enligt uppgift återförenats månader efter deras första splittring (Bild: Instagram)

Amber har ännu inte offentligt bekräftat att hon är tillbaka med Nick

Amber har ännu inte offentligt bekräftat att hon är tillbaka med Nick (Bild: amb_d / Instagram)



Källan tillade: 'Amber håller Nick borta från sociala medier, men det är ingen hemlighet för deras vänner och familj - han följde med henne för att besöka hennes familj i helgen.'

Amber och Nick var tillsammans i ungefär ett år, och realitystjärnan hade tidigare uttalat att hon trodde att han kanske var & apos ;.

Efter att ha flyttat ihop under pandemin verkar det dock som att duon hade kämpat för att anpassa sig till det intensiva trycket från nästa steg i deras romantik.

när är v festival 2017

I april 2021 bekräftade Amber sedan att duon hade skilt vägar - och tillade att inget dramatiskt hade hänt för att orsaka splittringen.

På den tiden förklarade Amber: 'Ja det är sant .. Inget dramatiskt hände det ...' Livet är bara för kort för att vara annat än den bästa versionen av dig själv.

Amber verkade också säga vid den tiden att deras olika livsstilar kom i vägen, som hon avslöjade: 'Du måste anpassa dig och kompromissa och ibland måste du bara acceptera att det inte är meningen.

alessandra-ambrosio naken
Paret hade varit tillsammans i ungefär ett år innan de skildes

Paret hade varit tillsammans i ungefär ett år innan de skildes (Bild: amberdavies/Instagram)

Amber Davies och hennes pojkvän Nick stod inför en stenig fläck när de flyttade ihop under pandemin

Amber Davies och hennes pojkvän Nick stod inför en stenig fläck när de flyttade ihop under pandemin (Bild: amberdavies/Instagram)

Medan det är underförstått att paret nu är ihop igen, har paret ännu inte officiellt bekräftat sin återupplivade romantik på sociala medier.

Innan deras steniga lapp tidigare i år hade Amber tidigare uttalat att Nick faktiskt kan vara & amp; the One & apos ;. Och det verkar som att duon är fast besluten att få saker att fungera en andra gång.

En representant för Amber Davies har kontaktats av The NEWSAM för kommentar.

Se Även: