V festival 2017: Full line-up, prestationsschema, karta, väderprognos och hur man får biljetter

V Festival

Ditt Horoskop För Imorgon

Ser du fram emot V Festival i år? Vi också.



V Festival 2017 har bekräftat några enorma namn på två platser, Chelmsford och Staffordshire, med Jay-Z och Pink båda rubrikerna. V -festivalen har också byggt upp ett stort rykte för några av de största popuppträdandena under de senaste åren.



Om du är en av de lojala festivalfansens högar på väg ner till helgen, vill du se till att du har allt på ett ställe och väl förberett för det roliga som väntar dig.



Få ut det mesta av din festivalupplevelse med lite planering (Bild: AFP)

    När är V Festival 2017?

    V Festival pågår den 19 och 20 augusti.

    Hur kan jag få biljetter för 2017?

    Du kan få biljetter till V Festival från Ticketmaster . Det finns dag- och helgbiljetter tillgängliga, samt uppgraderingar till VIP- och husbilskort.



    peter andre och emily baby namn

    Köp biljetter till V Festival här .

    Vem uppträder på V Festival 2017?

    V Festivals utbud ser enormt ut med globala megastjärnor Pink och Jay-Z båda bekräftade.



    Tillsammans med rubrikerna kommer Craig David, Jess Glynne, George Ezra, Madness, Ellie Goulding, Stormzy, Emeli Sande, Jason Derulo och Clean Bandit.

    Jay Z kommer att gå upp V i år (Bild: Getty)

    vad betyder 456

    Pink kommer också att vara headliner på V Festival (Bild: WireImage)

    Det kommer också att finnas ett antal danstält med internationella DJ: s och komeditält med Joel Dommett, Joe Lycett och gamla favoriter som Lee Nelson.

    Uppställningsschema

    Hela prestationsschemat finns tillgängligt på V Festival -appen, som finns tillgänglig på IOS och.

    Du kan också kolla in nyheter och skvaller bakom scenen, erbjudanden på plats, navigera runt på webbplatsen med festivalkartan och planera ditt schema med den inbyggda dagboken.

    Dessutom kan du se till att du inte missar ditt favoritband med deras push -meddelanden.

    Vad är väderprognosen?

    Just nu är vädret temperamentsfullt med skurar och solskiftning från dag till dag.

    roliga harry potter bilder

    Den mest uppdaterade väderrapporten hittar du på Met Offices V Festival -sidor här.

    Reseinformation

    Om du reser med bil, tåg eller buss, läs vidare för detaljer du behöver veta innan du ger dig iväg.

    Bil

    Om du reser med bil finns övervakade officiella parkeringsplatser där du säkert kan lämna ditt fordon. Parkeringar kostar 20 £ om du anländer på fredag ​​och 10 £ för ankomst på lördag eller söndag (endast för bilar). Du betalar vid ankomst så se till att du har kontanter.

    kim kardashian plastikkirurgi före och efter

    Tåg

    Den bekvämaste stationen att resa till är Chelmsford Rail Station för Hylands Park och Stafford Rail Station för Weston Park. Båda har transferservice mellan tågstationen och parkerna.

    Det finns en transferservice från dessa stationer som tillhandahålls av National Express och tidtabeller finns på officiella V -festivalens webbplats .

    För bästa pris på järnvägspriser boka i förväg via bokningssajter som Expedia tåg , Trainline eller Jungfrutåg webbplatser.

    Du hittar officiell reseinformation via V -festivalens webbplats .

    Läs mer

    Festival mode
    Bästa festivalmodetrender Vad ska man ha på en festival Mountain Warehouse festivalserie Få festivalens skönhetsartiklar gratis

    Den ultimata shoppinglistan för festivaler:

    Har du köpt dina stövlar för i sommar än?

    • Tält - först och främst, du kommer att behöva ett tält och ett anständigt där. Tänk inte ens på att inte ta en. Det finns för närvarande 28% rabatt på detta fyrmannatält från Go Outdoors vilket gör det till en prisvärd £ 25. Du kan dock hitta andra kvalitetsbudgetalternativ från Argus och Amazon .
    • Sovsäck - Förmodligen den enskilt viktigaste artikeln att packa. Detta sovsäck från Decathlon är perfekt att hålla värmen på kyliga sommarkvällar - och det är en stjäl för £ 5,99.
    • Wellies - de är ett absolut måste för varje brittisk festival. Detta svart par Karrimor wellies från M och M Direct för £ 14,99 är halva priset, så du kan ha kvalitetsstövlar som håller fötterna torra för en bråkdel av priset.
    • Regn mac - Håll dig torr när regnet oundvikligen slår till. Boohoo.com har mäns regnmakar från £ 10 och kvinnors regnmakar från £ 6, medan ASOS har ett brett utbud av festival regn macs från £ 12.
    • Portabel laddare - Den Raw Power laddare , £ 24, kanske inte den billigaste, men för några extra kilo har du tillräckligt med juice för minst sex fulla laddningar av de flesta smartphones.

    Se Även: