Lily Allen tar upp smärtsam splittring från Sam Cooper för första gången på hjärtskärande nytt spår

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lily blottar allt på nytt album(Bild: Rex -funktioner)



Lily Allen erkände tidigare att hennes senaste album skulle vara en ärlig titt på att det gick fel i hennes förhållande till Sam Cooper.



som är med i kändis storebror 2013

Och en ny låt, som heter Family Man, har läckt ut på nätet för att bevisa att den är lika ärlig och hjärtskärande som hon föreslog.



Den 31-åriga sångaren knöt knuten med Sam Cooper-pappan till hennes två döttrar, Ethel, fem och fyraåriga Marnie-2011.

De ryktades ha splittrats i december 2015 - något Lily inte har tagit upp förrän nu - och hon dejtar nu DJ Dan London.

På det läckta spåret sjunger den modiga stjärnan: Det är inte alltid lätt, att vara en familjeman. Baby, lämna mig inte, jag gör bara vad jag kan för att klara mig.



(Bild: Rex -funktioner)

Lily medger att hon är långt ifrån perfekt på banan och fortsätter: Jag vet att du älskar mig, även om jag är ung och dum. Jag är vild och hänsynslös, du har det bättre utan mig.



Jag är mer än självisk, jag är trött, jag är hjälplös. Om jag hade tid på dagen kan jag ge dig alla mina dagar.

rylan och dan splittrades

Låten slutade dock med att hon antydde att de skulle kunna komma tillbaka med Sam i framtiden: Jag vet att vi kommer att klara av det, men älskling, jag behöver min tid ifrån dig.

(Bild: Rex -funktioner)

Förra månaden avslöjade Lily först att hennes album skulle vara en ärlig titt på hennes liv bakom stängda dörrar.

'Det konstiga är att det här albumet är ganska isolerat. Främst har det att göra med mig och mitt förhållande till mina barn, mitt äktenskaps sammanbrott, missbruk etc., sa hon under en podcast av News Roast.

Stjärnan avslöjade också att hennes låtar kommer att vara 'en kommentar när det gäller världens tillstånd' och skyllde på Simon Cowell för att musiker var mindre högljudda om sin politiska övertygelse än de brukade vara.

(Bild: Rex -funktioner)

Hon förklarade: 'Det är ganska svårt att förmedla ett politiskt budskap utan att låta riktigt predikande och allvarligt, och ha en catchy popmelodi samtidigt. Jag har gjort det, två gånger, på den här skivan, så ser fram emot det.

'Simon Cowell har mycket att skylla på - jag menar verkligen att det inte är ett skämt.

få de efterlysta att delas upp

Innan den stilen eller den där besattheten med berömmelse blev verklighet, behövde du spela ett instrument för att kunna skriva dina egna låtar.

'Det brukar finnas någon form av politisk rörelse som gick vid sidan av all musik.

'Jag tror att internet är en stor del av det. När internet i huvudsak avmonterade musik-inte för skivbolag, bara för artister-begränsade det människor när det gäller hur de kunde uttrycka sig.

'Du kan verkligen inte sjunga om din politiska övertygelse om du gör spelningar för vapenhandlare eller oljebaroner.'

Se Även: