Michelle Keegan för Lipsy London - Första titt på hennes underbara nya vinterkollektion

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Michelle Keegan för Lipsy

Michelle har lanserat sin senaste underbara kollektion för Lipsy(Bild: Lipsy)



Händer upp som vill se ut som Michelle Keegan? Tyvärr kan vi inte lova dig hennes ansikte eller figur, men du kan åtminstone stjäla en stor bit av hennes stil via hennes helt nya sortiment på Lipsy.



Skådespelerskan och fashionistan presenterar sin senaste kollektion för Lipsy London Loves Michelle Keegan idag, och vi kom ikapp henne personligen för att chatta igenom hennes nya feststycken.



Michelle såg underbar ut i det här svart, smal ribbklänning, 45 £ , från samlingen (ovan) som visade upp hennes smala kurvor. Vi vet inte riktigt hur hon gör det eftersom vi bevittnade henne som satte sig i bakverk och chokladnötter precis framför oss.

'Det är vinter, jag kan inte sluta äta!' sa hon och munkade ivrigt medan vi andades in och önskade att vi var lika genetiskt välsignade.

Eftersom hon är en underbar sort tänkte hon noga på oss som lutar starkt på Spanx för att underlätta våra figurproblem.



'Kvinnor tycker inte om att känna sig begränsade eller utsatta', säger hon. 'Vi gillar alla att äta! Vi gillar att andas ut.

familjen malone glasögonbox

'I många av dessa nya klänningar har vi gjort spetsplaceringar som böjer din figur eller täcker din mage så att du känner dig bekväm. Jag tror denna appliqueklänning med spets, £ 70 , kommer att bli riktigt stor den här säsongen. '



Michelle Keegan för Lipsy

Perfekt för din julfest (Bild: Lipsy)

Sortimentet, förklarade hon, är utformat för att vara allt du behöver för att ta dig från kyliga höstmorgnar till partysäsongskvällar.

Vi beundrade henne särskilt monokrom stickad klänning, £ 55 , som Michelle berättade var 'min perfekta dag till middag.' Jag tror att du kan bära det här till kontoret och sedan ta på dig klackar och klä upp det till kvällen.

Michelle Keegan för Lipsy

Klä det, klä det (Bild: Lipsy)

Hon har till och med fått ett öga på den stora frysningen som har förutspåtts i vinter, med en kollektion av konstpäls som är lika cool som mysig.

Vi sliter mellan pälskrage, 90 kr , för chic dagtid, eller den avgjort glamouren kamel faux collar coat, £ 125 . Åh beslut, beslut. Bra, Michelle ...

Michelle Keegan för Lipsy

Vi kan inte bestämma mellan dem (Bild: Lipsy)

Lipsy London älskar Michelle Keegan Vinterkollektion, tillgänglig nu på lipsy.co.uk .

Se Även: