Familjen Gogglebox Malones verkliga liv utanför skärmen - hundar, jobb och hemliga barnbarn

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gogglebox Malone familj

Gogglebox Malone -familjens liv utanför skärmen - hundar, jobb och hemliga barnbarn(Bild: Kanal 4, tommalonejr/Instagram)



Familjen Malone har varit en häftklammer på Channel 4: s Gogglebox ända sedan de registrerade sig för att visas i serien redan 2014.



Den Manchester-baserade familjen bor på en liten återvändsgränd i Stretford och har bjudit in oss till sitt hem för att hinna med den bästa tv-kanalen som finns.



Från en mängd kvicka kommentarer till signaturfacket med godis som de alltid har utställt, har Tom och Julie Malone och deras söner Tom Junior och Shaun säkert blivit fanfavoriter under de senaste åren.

Familjen mötte en skakning tidigare i år när Tom Jr. meddelade att han skulle lämna showen. Men utanför skärmen hade den mancunianska familjen mycket anledning att fira när Tom och Julie fick veta att de skulle bli morföräldrar igen.

Från vilka jobb Malones gör till de hemliga familjemedlemmar som vi inte ser på skärmen, tittar vi närmare på familjen Malone borta från kameran.



Tom och Julie Malone har spelat på Gogglebox tillsammans med sina söner sedan 2014

Tom och Julie Malone har spelat på Gogglebox tillsammans med sina söner sedan 2014 (Bild: Jude Edginton)

Jobb

Det avslöjades nyligen av The Sun att varje familj på Gogglebox får en betalning på £ 1500 per månad. Men många av stjärnorna på showen har också vanliga jobb för att öka sina besparingar.



du har blivit grisad

När det gäller The Malones verkar det som om alla castmedlemmarna tycker om att arbeta innan de går ihop för att komma ikapp deras favorit -tv.

2016 avslöjades att Tom Sr. arbetat som lastbilschaufför kring sina inspelningsuppgifter. Medan Julie arbetade som receptionist när familjen blev gjuten, verkar hon ha gått därifrån och vände fokus till att vara hemmafru.

Tom Malone

Tom Malone

Marks och Spencer Black Friday 2019

Tom Malone meddelade att han lämnar Gogglebox tidigare i veckan (Bild: Instagram)

Få alla de senaste kändisnyheterna levererade direkt till din inkorg

Från hemliga fejder och sexiga skandaler till de största showbizrubrikerna - vi serverar en daglig skvaller.

Få insidan om alla dina favoritkändisar med vårt dagliga nyhetsbrev som levereras direkt till din inkorg gratis.

Du kan registrera dig här.

Tom Jr. har fast etablerat sig som en koreograf utanför skärmen och till och med klev in i världen av TikTok-videor efter att ha meddelat att han lämnade showen.

Danssensationen är också medlem i en professionell dansgrupp och har visat upp sina drag tillsammans med The Black Eyed Peas, Rita Ora och Wiley.

Shaun - som också blev pappa för första gången förra året - är tränare i Manchester United. Han har ett nära samarbete med klubbens fotbollsprogram för funktionshinder.


Shaun Malone avslöjade att hans äldre syskon inte bodde hos honom när de började på showen (Bild: AFP via Getty Images)

Hemliga barn och barnbarn

Tom och Julie Malone är faktiskt föräldrar till fyra vuxna barn - även om bara två av dem dök upp regelbundet i serien. De är också mor- och farföräldrar till fyra barnbarn - med ett annat på gång.

Paret är föräldrar till äldre barn Lee och Vanessa samt Tom Jr. och Shaun.

Vanessa är inte bara en hårt arbetande sjuksköterska, hon är också en stolt mamma till tre underbara barn Saoirse, Brogan och Carsen. Det betyder att morföräldrarna Tom och Julie har mycket på händerna när de har sina barnbarn ibland på besök.

(Bild: Kanal 4)

Familjen Malones barnbarn dök upp för första gången för ett speciellt födelsedagsfirande

Familjen Malones barnbarn dök upp för första gången för ett speciellt födelsedagsfirande (Bild: Kanal 4)

I mars 2021 blev Gogglebox -tittarna chockade när Vanessa äntligen debuterade i serien tillsammans med sina föräldrar och Shaun. Fans blev misstroende när de fick veta att paret hade en dotter, som skulle ersätta hennes bror efter att han lämnade showen.

Bara en månad senare debuterade Vanessas tre barn för ett kort avsnitt och sågs sitta i varv hos sina morföräldrar.

Tom och Julie har också mycket anledning att fira efter att det avslöjades att deras äldsta son Lee nyligen hade gift sig och avslöjade också att han skulle ha en bebis.

tvål spoilers emmerdale nästa vecka
Tom Jr avbildades med sin bror Lee och nya svägerska Sarah

Tom Jr avbildades med sin bror Lee och nya svägerska Sarah (Bild: tommalonejr/Instagram)

I april 2021 delade den blivande pappan, som inte visas på showen med sin familj, flera bilder när han gifte sig med sin flickvän Sarah Walker vid en intim ceremoni i Sale Town Hall. Paret avslöjade sedan att de väntade barn i november 2021.

Det kom också ett nytt tillskott till familjen i juli förra året när bror Shaun blev pappa för första gången. Gogglebox -favoriten lät sina följare på sociala medier veta att hans flickvän hade fött en pojke.

'Superglad att tillkännage födelsen av min son Louis Malone', skrev Shaun på Instagram.

Han tillade senare: 'Tack för allas intresse, mamma och bebisen mår bra båda två. Jag kunde inte vara mer stolt över min flickvän, jag skulle inte vara så modig när min mage öppnades.'

Husdjur

Malones är också stolta ägare till flera underbara hundar som ibland har stulit utställningen. Deras Rottweilers har hållit oss roade i åratal och kommer alltid framför TV: n eller försöker ta en bit av mellanmålen.

Tom (andra höger) kommer inte att visas med sin familj på Gogglebox från och med nu

Familjen är stolta ägare till flera Rottweilers (Bild: Kanal 4)

vem är dick strawbridge

Truppen av hundar består av Dave, Lucy och Izzie - men tragedin slog till i maj 2018 när Frank tyvärr gick bort.

Tyvärr tvingades familjen att lägga ner Frank, och de bekräftade de sorgliga nyheterna i ett inlägg på sociala medier.

'Efter 11 år med familjen var det så svårt men det bästa att göra för honom', skrev Shaun. 'Vi har fått söva min hund uppriktigt. R.I.P frankie. '