Marks och Spencer släpper Black Friday 2019 - men du kan få £ 15 rabatt just nu

Svart Fredag

Ditt Horoskop För Imorgon

M&S kommer inte att lansera en försäljning under Black Friday



john lloyd (tennis)

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Marks and Spencer deltar inte i Black Friday 2019 .



High street -kedjan har bekräftat för NEWSAM.co.uk att den än en gång väljer bort det stora shoppingevenemanget och istället kommer att erbjuda shopparna stort värde för pengarna under högsäsongen.

Men det betyder inte att M & S -fans inte kommer att kunna hämta några otroliga besparingar i återförsäljarens populära hem, mat och modeutbud i butiker och online på marksandspencer.com inför jul.

Just nu kan M&S kunder handla halva priset möbler och erbjudanden om husgeråd , inklusive på dekorativa festliga temaposter fram till den 5 december.



Det finns också ett antal skönhetserbjudanden på presentuppsättningar och adventskalendrar från viktiga märken och M & S & apos; egna märkessamlingar. En fantastisk skönhetsaffär vi har upptäckt är på M&S Formula 12 Days Of Beauty Adventskalender , nu £ 30, vilket är en bättre än halva prisbesparing på £ 66.

Hur får jag 15 £ rabatt på M&S?

Fyndjägare kan också få för närvarande £ 15 bonus när du handlar hos någon återförsäljare via Quidco.com under Svart fredag och Cyber ​​måndag 2019 som ny medlem.



Och affären inkluderar M&S, vilket innebär att vem som helst kan maximera sina besparingar och få 15 £ extra på sina inköp online. Shoppare behöver bara följa stegen nedan för att hämta den exklusiva bonusen.

  1. Ansluta sig Quidco.com för att få cashback på över 4500 märken.

  2. Gå till återförsäljarens webbplats via Quidcos speciella spårade länk och shoppa som vanligt.

  3. Gör ditt köp som vanligt. Din beställning kommer fortfarande att komma direkt från återförsäljaren. Quidco spårar bara din beställning och betalar dig en provision när den har bekräftats.

    bbc frukost presentatörer kvinnlig
  4. Kom ihåg att kontrollera din kontoaktivitet Quidco.com För att se ditt cashback -spår och nå bekräftad status kan du sedan ta ut dina intäkter till din bank, Paypal eller som kuponger.

(Bild: AFP)

När han talade om beslutet att inte delta i Black Friday sa Nathan Ansell, M & S: s kläd- och hemmamarknadsdirektör: Vi vet att våra kunder lever ett livligare liv än någonsin tidigare och för många familjer som handlar tidigare både i butik och online kan hjälpa till att göra julen roligare - med mindre stress och kostnaderna sprids ut. Så vi strävar efter att ge våra kunder stort förtroendevärde under hela julen, inte bara under Black Friday -helgen.

'Vår online julbutik har redan ett utbud av över 350 presentidéer på under 20 £ för kunder som letar efter stort värde - från strumpfyllmedel för barnen till presenter till dina husdjur. Vi fortsätter att lyssna på våra kunders feedback om hur vi kan erbjuda dem den allra bästa julhandeln.

Läs mer

Black Friday 2020
Varför kallas det svart fredag? När är Black Friday 2020? När är Cyber ​​Monday 2020? Bästa tidiga Black Friday -erbjudanden

Bästa M & S -erbjudanden

I motsats till M&S, Walmart -ägda stormarknaden Asda - som berömt böjde sig från Black Friday 2015 efter att ha varit en av de tidiga antagarna av den amerikanska traditionen - har beslutat att delta 2019 . Kedjan driver dock bara utvalda hem- och teknikaffärer i butiker.

Kolla in vår guide för mer om senaste Black Friday -erbjudanden för 2019 från alla större återförsäljare som deltar, inklusive John Lewis, Amazon och Argos.

    Se Även: