Tess Daly och Vernon Kays vackra familjesemester när de sätter sig på enad front

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tess Daly och Vernon Kays vackra familjesemester när de sätter sig på enad front(Bild: Instagram)



Strikt medvärd Tess Daly delade en serie fantastiska semesterbilder efter att ha haft en tid borta med maken Vernon Kay och deras barn.



Tess erbjuder inte ofta en inblick i hennes privatliv och presenterar sällan en så enad front med Vernon.



I ett ögonblick visar Tess henne sina avundsvärt långa ben medan hon ligger i en hängande stol och vetter bort från det kristallblå havet. Hennes klassiska blonda lås ser perfekt förvirrade ut, skjutas över till ena sidan i en enkel men chic surferstil.

I en annan firar Tess och hennes familj hennes födelsedag på Maldiverna och satt vid en strandbar i gungande stolar. I en tredje paddlar hon ombord i det stilla vattnet när solljuset skimrar på dess yta.

Tess visade upp hennes ben och skickade fansen galna (Bild: Instagram)



Tess och familjen slog till på Maldiverna för att fylla år (Bild: Instagram)

Tess, som är värd för Strikt tillsammans med kompis Claudia Winkleman, bildade inlägget: 'Perfect Paradise. För #tbt slänger jag tillbaka den till den bästa födelsedagen jag någonsin haft - på en semesters semester, på de vackra Maldiverna i april med familjen.



'Sugit in varje superspecialt ögonblick och till och med testat paddla ombordstigning - medan babyhajarna simmade runt omkring oss - du kan bara göra dem på bilden!

'Särskilda minnen och verkligen en liten bit av himlen på jorden #maldiverna #kanahura #wishiwasthere'.

Tess fans älskade inlägget, en av dem sa: 'Ser ut som paradis'.

En annan sa: ”Det är verkligen den mest fantastiska platsen i världen. De snällaste människorna någonsin !! '

En annan kunde inte innehålla sin svartsjuka: 'Jag är så avundsjuk !! Det var dit jag ville gå för mina & apos; stora & apos; födelsedag i år också !! '

Tess kan vända handen till vad som helst - till och med paddla ombordstigning (Bild: Instagram)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Tess förhållande till DJ: n och presentatörsmannen Vernon har dock inte varit smidigt. År 2010 gick paret igenom en grov fläck efter att Vernon skickade otrevliga meddelanden till en glamourmodell och fyra andra kvinnor.

patsy kensit på i morse

En källa nära paret berättade för Celebs Now när de har haft sina problem, men är tillbaka på rätt spår.

Källan sa: 'Tess står vid påståendet & vad som inte dödar dig gör dig starkare'- hon känner att deras äktenskap blir starkare för varje dag. '

Källan tillade senare: 'Tess kommer aldrig att glömma vad som hände men hon vet att hon måste förlåta för att gå vidare.'

Det verkar som att Vernon har lärt sig sin läxa. De har två döttrar tillsammans - Phoebe Elizabeth och Amber Isabella.

Se Även: