Dancing on Ice -stjärnan Laura Hamilton slutar Nickeloden för att gå på Xtra Factor -jobb

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Laura Hamilton (Bild: ITV)

Laura Hamilton (Bild: ITV)



DANCING on Ice -stjärnan Laura Hamilton har slutat med barn -tv - och är på väg att vara värd för Xtra Factor.



Nickelodeon-presentatören, 28, kan ta över den eftertraktade ITV2-platsen från Konnie Huq som fick blandade recensioner efter att ha efterträtt This Morning-stjärnan Holly Willoughby för serien 2010.



En källa sa: Simon Cowell är mycket intresserad av att titta på Laura. Hon har alla attribut för att vara en stor stjärna. Det är ingen överraskning att hon har sagt upp jobbet eftersom hennes profil nu har skjutit i höjden.

Laura, som samarbetar med hunky Colin Ratushniak på showen, sägs vara glad över att bli övervägt.

Många förväntar sig att den tidigare Blue Peter -presentatören Konnie, 35, lämnar efter att X Factor -chefer vägrat bekräfta om hon kommer att vara värd för den nya serien. Hon sa: Förhoppningsvis kommer jag tillbaka men jag kan inte säga till 100%. De tar alltid beslut i sista minuten.



Dancing on Ice -deltagaren Jeff Brazier och Sky Sports -presentatören Georgie Thompson är också med i ramen för att ersätta henne om hon går.

Nickelodeon bekräftade: Laura har bestämt sig för att avgå för att driva andra möjligheter. Hon har gjort ett fantastiskt bidrag till vår framgång och vi önskar henne lycka till.



Skådespelaren Tim Healy, under tiden, har insisterat på att han inte ångrar sin skärmbild med Dancing on Ice-domaren Jason Gardiner på skärmen.

Han erkände att han förlorade det inför miljontals tittare när han dök upp vid Jasons sida för att försvara sin fru i 23 år Denise Welch. Men han tillade: Jag ångrar inte det. Det viktigaste är att jag inte tappade humöret helt och hakade honom men jag var nära det.

Paret spelar för närvarande tillsammans i den populära ITV -serien Benidorm.

Se Även: