Piers Morgans häpnadsväckande nettoförmögenhet - häpnadsväckande herrgårdar och 22 miljoner pund gjorda på ett år

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Piers Morgan slutade sensationellt sitt jobb på Good Morning Britain efter en rad i luften med vädermannen Alex Beresford över prins Harry och Meghan Markles explosiva Oprah-intervju.



Efter att ha vägrat be om ursäkt för att ha sagt att han inte trodde ett ord & apos; hertiginnan av Sussex hade sagt, Piers gick ifrån ITV -morgonshowen som han har frontat med Susanna Reid sedan 2015.



I kölvattnet av hans avgång rasade ITV: s aktiekurser med fem procent, vilket fick den tidigare tidningsredaktören att skryta med att han i teorin nu är värd mer än världens högst betalda fotbollsspelare, den brasilianska spelaren Naymar vars övergång från Barcelona till Paris Saint-Germain kostade rekordstor 198 miljoner pund.



'ITV: s aktiekurs har sjunkit med fem procent sedan nyheten om min avgång från GMB sprang, värderat mig till 250 miljoner pund, vilket är 52 miljoner pund mer än världens dyraste fotbollsspelare, Neymar', skrev han i sitt senast Daglig post kolumn.

Piers Morgan avbildade nära sitt hem i London efter hans chockavgång från Good Morning Britain

Piers Morgan avbildade nära sitt hem i London efter hans chockavgång från Good Morning Britain (Bild: REUTERS)

'Det borde komma till nytta i mina framtida kontraktsförhandlingar!'



Under årens lopp har Piers inte lagt någon hemlighet på att han är värd ett paket - varav de flesta antas komma från hans tv -arbete på program som Britian's Got Talent, America's Got Talent och Piers Morgan & apos; s Livshistorier.

Hans värdsspelning på Good Morning Britain har enligt uppgift tjänat honom runt 1,1 miljoner pund per år - samma som Susanna, medan han sägs ha fått 1,44 miljoner pund per år för sitt Piers Morgan Tonight -program.



Bryggor & apos; fru Celia poserar i ett bad fullt av kontanter

Bryggor & apos; fru Celia poserar i ett bad fullt av kontanter (Bild: Instagram)

Totalt har engångsägaren av Press Gazette ett uppskattat nettovärde på 14,4 miljoner pund, och 2017 twittrade han att han hade tagit hem 22 miljoner pund bara under det senaste året.

När han talade om sina TV -intäkter erkände stjärnan tidigare att han får betalt en & apos; löjlig & apos; summa kontanter, men insisterade på att trycket är på honom att få en show att fungera eller möta säcken,

Med sikte på BBC -löner som finansieras av licensbetalarna sa han en gång till GMB -publiken: 'Du tycker att våra löner är avskyvärda, men skillnaden är att du inte betalar för våra. Vi får inte betyg ... vi får inte betalt. Faktum är att vi får sparken. Det är vår verksamhet.

Piers äger en imponerande fastighetsportfölj

Piers äger en imponerande fastighetsportfölj (Bild: piersmorgan / Instagram)

'Vi får löjliga belopp.'

Förutom att ha miljoner på banken, äger Piers också en imponerande portfölj av lyxfastigheter över hela världen, med ett bostad på cirka 8,9 miljoner pund i London, East Sussex och Los Angeles.

Han och hustrun Celia Walden bor i ett fantastiskt radhus i klass II i den exklusiva London -enklaven Kensington med sin dotter Elise Morgan, åtta.

dustin lance svart skandal
Hans Sussex pad har en fantastisk utomhuspool

Hans Sussex pad har en fantastisk utomhuspool (Bild: piersmorgan / Instagram)

Piers köpte fastigheten med fem sovrum av Celias far, tidigare Tory-parlamentsledamoten George Walden, för 4 miljoner pund 2009 och ger regelbundet fans en titt på den plyscha interiören på sociala medier.

Huset i georgiansk stil har franska fönster, egen balkong och hus Piers & apos; personlig konstsamling inuti.

Samtidigt har han också en bild-perfekt vit herrgård i den sömniga byn Newick, East Sussex, där det genomsnittliga hemmet kan ge dig tillbaka mellan 700 000 och 1,4 miljoner pund.

Bryggor & apos; Fastigheten i Los Angeles har en pool och en egen bar

Bryggor & apos; Fastigheten i Los Angeles har en pool och en egen bar (Bild: piersmorgan / Instagram)

En stor uppfart leder till den avskilda egendomen som har en fantastisk pool i de stora trädgårdarna.

Och så är det hans solkyssade fem sovrums gods i Beverly Hills, Los Angeles, som antas vara värt cirka 4,2 miljoner pund.

Med fem sovrum och fem badrum finns det plats för hela familjen att besöka, medan en enorm pool och bar underhåller gästerna. Och det kommer till och med med egen personal.

Håller du med Piers & apos; kommentarer om & apos; löjligt & apos; TV -löner? Säg vad du vill i kommentarfältet nedan.

Se Även: