Demi Moore återförenas med före detta Bruce Willis för dottern Scouts 30 -årsdag

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Demi Moore och Bruce Willis, som också delar döttrarna Rumer, 32, och Tallulah, 27, avslutade sitt 11-åriga äktenskap 1998, och deras skilsmässa slutfördes två år senare men de har varit fasta vänner

Demi Moore och Bruce Willis, som också delar döttrarna Rumer, 32, och Tallulah, 27, avslutade sitt 11-åriga äktenskap 1998, och deras skilsmässa slutfördes två år senare men de har varit fasta vänner



Demi Moore poserade sött för en bild med sin före detta make Bruce Willis när de återförenades till dottern Scouts 30-årsdag.



vad har hänt med peter kay

Bilden delades av Scout på Instagram och visar Ghost -skådespelerskan jubla med armen runt dottern medan Bruce, 66, ler mot kameran.



Scout skämtade i sin bildtext att hon var den andra produkten av ett mycket sällsynt samarbete mellan Bruce och Demi, när hon hänvisade till sina systrar Rumer, 32, och Tallulah, 27.

För 30 år sedan tappade V* rare 2 av 3 DemiXBruce -samarbeten, skrev sångaren/låtskrivaren.

Scout markerade milstolpen med ett familjeavbrott i Idaho, där hon fick sällskap av sina föräldrar, systrar, samt Bruces fru Emma Heming Willis och deras två unga döttrar, Mabel, nio och sjuåriga Evelyn.



Demi Moore med dottern Scout och exmaken Bruce Willis

Demi Moore med dottern Scout och exmaken Bruce Willis

Modell Emma, ​​43, delade också den hjärtvärmande bilden av Bruce, Demi och Scout, och hon var full av tillbedjan för sin styvdotter.



För 30 år sedan skapades denna magiska varelse, skrev hon i ett inlägg på sina Instagram Stories.

Grattis på födelsedagen @scoutlaruewillis fortsätter att lysa.

Rumer Willis, Demi Moore, Bruce Willis, Scout Willis, Emma Heming Willis och Tallulah Willis

Bruce och fru Emma avbildas med före detta Demi och deras tre döttrar Rumer, Scout och Tallulah (Bild: Getty Images för goop)

antonio banderas och melanie griffith skiljer sig

Hon har tidigare erkänt att resan från Kalifornien till Idaho var en stor grej för henne eftersom hon är skrämmande att flyga.

Emma erkände att hon höll sin mans hand hela vägen och uttryckte sin lättnad efter att de landat säkert.

Demi skrev också en fin hyllning till sin dotter när hon firade sin 30 -årsdag och sa att hon ständigt inspirerades av sitt mellanbarn, som hon avslöjade föddes mer än en månad för tidigt.

Demi på bilden med Bruce och barnen Rumer och Scout 1996

Demi avbildades 1996 med Bruce och barnen Rumer och Scout

varför sitter ric griffin i fängelse

Du höll redan på att rita ut din unika väg när du bestämde dig för att komma 3,5 veckor tidigt för 30 år sedan, skrev Demi.

Du fortsätter att göra det med varje modigt, eftertänksamt och meningsfullt drag du gör i detta liv. Jag lär av dig varje dag. Jag är inspirerad av dig. Jag gillar verkligen dig. Och jag är hedrad att vara din mamma. Spännande att få dela detta liv med dig. Jag älskar dig sjukt mycket!

Disclosure -stjärnan, 58, delade ett fantastiskt ögonblick av hennes skratt med Scout medan hon bar baddräkter, samt en söt throwback -snap av Demi kramande baby Scout på en säng.

Tallulah, Demi och Scout

Tallulah, Demi och Scout (Bild: WireImage)

Jag kan inte vänta på äventyren under de nästa monumentala 30 åren - från och med dagens magi, din födelsedag! Grattis på 30 -årsdagen, Scout LaRue. Älskar dig till månen, tillade hon.

Scout tog sig till sociala medier för att dela en svalkande baddräkt med sina följare, när hon gav dem en uppdatering om hennes hälsa och välbefinnande när hon fyllde 30 och firade att hon var fem år nykter.

Tacksam, hydrerad och full av kärlek, skrev hon.

Bruce tillbringade fyra veckor med sin ex-fru under lockdown förra året

Bruce tillbringade fyra veckor med sin ex-fru under lockdown förra året (Bild: Buuski/Instagram)

fred dibnah nettovärde

Demi och Bruce har upprätthållit en imponerande vänlig relation sedan de separerade 1998, och duon har arbetat hårt för att vara medföräldrar till sina tre döttrar.

Die Hard -skådespelaren var närvarande när Demi gifte sig med Ashton Kutcher 2005, och fyra år senare sprang hon och Ashton till Turks- och Caicosöarna för att fira när Bruce och Emma knöt knuten 2009.

Förra året tillbringade Bruce fyra veckor isolerat med ex Demi och deras tre barn i Idaho när Covid-19-lockdownen drabbade USA.

Se Även: