Var två pints Lager -stjärnor är nu och varför Sheridan Smith 'inte kommer att prata'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det finns ingen på planeten som skulle säga nej till en sprudlande session med Two Pints ​​of Lager och ett Packet of Drinks -gäng.



BBC-sitcom kretsade kring vänskap och kärleksliv för fem tjugotal kompisar.



Och med tanke på showens titel, mycket av handlingen kretsade kring deras lokala pub i glamorösa Runcorn, Cheshire.



Första sändningen 2001, Two Pints ​​blev snabbt en kultklassiker, med många tittare som ansåg att det var en av de bästa brittiska komedierna någonsin, och andra tyckte att det var ett skyldigt nöje.

I nio explosiva serier uppstod det slagsmål, fusk och en tårryckande död av en huvudperson som fick oss alla i tårflodar efter att han blivit uppätet av en haj.

Det fanns till och med det banbrytande avsnittet där tittarna fick bestämma om Gaz skulle vara med Donna eller Janet.



Spänningen hade byggts upp över en återförening i början av året - men allt hopp verkar tappat nu.

Två Pints ​​Lager och ett Packet Crisps älskades av legioner av fans (Bild: BBC)



År 2019 avslöjade skådespelaren Will Mellor att han hade talat med skaparen Sue Nickson om en återförening efter att fans kom i kontakt med sociala medier.

Will sa till fansen: 'Tja, jag har lyssnat och läst dina meddelanden och jag tror att vi kommer att få en specialerbjudande från Two Pints.

bästa dvs topp tips

'Jag pratade med Susan Nickson (showens skapare) och vi kommer förhoppningsvis att försöka få igång en Two Pints ​​-special. Bara för att säga tack för allt stöd från människor som älskar showen och stod bakom.

'Titta på det här utrymmet, jag måste bara pricka i & apos; i & apos; s och korsa & apos; s & förhoppningsvis kommer en Two Pints ​​special att vara på väg.'

Det verkar dock som att drömmar om en comeback har förstörts eftersom en rollmedlem inte kommer att ta telefonen (mer om det nedan).

Här är vad som hände med Two Pints ​​-casten efter att showen avslutades:

Will Mellor - Gaz Wilkinson

(Bild: BBC)

Mechanic Gaz var din typiska kille som älskade öl, sprit och babes, liksom en mjuk plats för Hollyoaks och Monarch of the Glen.

Gaz har några konstiga vanor, som att bara använda bröd från mitten av brödet och är en ivrig samlare av pornografi.

Han var galet förälskad i Donna men paret splittrades när han hade ett nattduksbord med hennes bästa vän Janet.

kylie jenners snapchat-namn

De kom ihop igen efter en trafikolycka och de gifte sig äntligen i serie 7, men på deras bröllopsdag upptäckte Gaz att han var far till Janets son.

Donna lämnade så att Gaz och Janet kunde vara tillsammans, men återvände sedan i serie 8, med tittare som röstade på att Gaz skulle välja Donna.

Han lämnades i ett år långt koma efter att en bilolycka sedan bestämde sig för att resa jorden runt, men Donna avslöjade att hon inte skulle komma efter en hjärtskärande upptäckt.

Will Mellor är en fräck chappy (Bild: Getty Images Europe)

Efter Two Pints ​​spelade Will en kvinnlig säljare i EastEnders och gjorde gästspel i Merlin och Waterloo Road.

Han spelade in White Van Man, Broadchurch, In the Club, Death in Paradise och Line of Duty.

Will, som är rösten för Funky Pigeon -annonserna, är också en frekvent paneldeltagare och gästdomare på Celebrity Juice.

'Det var de bästa tiderna, det var inte som hårt arbete, det var som att vara tillsammans med dina vänner', sa Will medan han påminde om föreställningen.

'Vi skulle gå ut på helgerna och vara tillsammans varje dag, vi var mycket yngre och hade inget ansvar så vi kunde ta några drinkar och vakna fräscha varje dag, men nu om jag har några drinkar tar det mig tre dagar. '

Sheridan Smith - Janet Keough

Janet och Donna var bästa kompisar (Bild: BBC TWO)

Janet var den hemtrevliga tjejen som älskade 'saker som går blippande', hade en fräck Vimto ner på puben och rika te -kex.

Efter att ha varit med Jonny sedan showens början insåg Janet att hon inte var kär i honom efter att de förlovat sig och dumpade honom.

Men hon blev svartsjuk efter att ha sett honom med en annan kvinna och övertalade honom att träffas igen - med paret som gifte sig i serie 5.

De hade en son, Corinthian McVitie Keogh, men tragedin drabbade när Jonny dödades i en fasansfull hajattack.

Hon insåg att hon älskade Gaz men han valde att vara med Donna, så hon flyttade bort till Milton Keynes.

Sheridan Smith har blivit en brittisk ikon (Bild: Getty Images Europe)

Sheridan Smith är den mest kända stjärnan som kommer från showen - med sin karriär sky rocket.

Skådespelerskan har fått kritikerros för sina framträdanden i en rad tv -drama, inklusive Mrs Biggs, Cilla, The C Word och The Moorside.

Hon är också känd för sina komediroller i Gavin & Stacey som Smithys syster, Benidorm och Jonathan Creek.

Förutom tv: n är hon en stjärna på scenen och uppträder på West End i Little Shop of Horros, Legally Blonde och Joseph.

Sheridan har vunnit två Olivier Awards, en BAFTA, en NTA och fått två International Emmy Awards.

Sheridan Smith födde nyligen sitt första barn (Bild: ITV)

Will Mellor hävdade nyligen att han inte hade pratat med Sheridan på tre år, och det skulle inte bli någon återförening om hon inte var tillgänglig.

I ett tal om The Morning After med Paul Danan podcast i maj sa Will: 'Sheridan kommer inte att prata om det. Hon har inte pratat med mig på över tre år nu. Det är som att hon just inte kommer att ta telefonen om det. Det är bara ingen idé att gå den vägen.

erin boag plastikkirurgi

'Jag vet inte vad som hände, vi pratade senast om tre, kanske fyra år sedan och sedan dess svarade hon inte alls på mina samtal eller sms.

”Jag ville vara där men hon är bara inte intresserad så det är ingen idé att åka dit. Vi kan inte träffa två pints tillsammans utan henne.

Natalie Casey - Donna Henshaw

Donna var Gazs piggaste flickvän (Bild: BBC)

Högmuntrad Donna var Gazs långsiktiga flickvän och sedan fru.

Inte rädd för att säga hur det är, Donna hade ett elakt humör och dödade en gång en ex-pojkväns undulat.

Donna och Gaz splittrades kort efter att han hade ett nattläge med sin bästa kompis Janet, under vilken tid hon övervägde plastikkirurgi, men de blev tillsammans igen efter hans olycka.

De gifte sig slutligen i serie 7 men då fick Donna jobb i London och lämnade Gaz, men sedan valde han att vara med henne när hon återvände i serie 8.

Donna hade ett ganska tragiskt slut när hon avbröt planerna att resa världen med Gaz efter att ha fått veta att hon kan ha cancer, men berättade inte för honom den hjärtskärande orsaken och vinkade adjö på flygplatsen.

(Bild: MANCHESTER EVENING NEWS)

En annan före detta Hollyoaks-castmedlem, skådespelerskan Natalie Casey presenterade Big Brother's Little Brother tillsammans med Dermot O 'Leary.

Hon fortsatte med en framgångsrik teaterkarriär med huvudrollen i The Vagina Monologues, The Wedding Singer och Legally Blonde.

Hon har blivit en populär berättare och är fortfarande rösten du här på Dinner Date.

Ralf Little - Jonny Keogh

Det blev ett tragiskt slut för stackars Jonny (Bild: BBC)

Dag -tv -älskaren Jonny hade några mycket bisarra smaker, inklusive att äta kattmat, uttorkad kokosnöt och en Jammy Dodger -fetisch.

Medan Johnny hade en hemlig besatthet av Titanic och barn & apos; kartonger, han kämpade med sin feminina sida och strök ut mot alla som hånade honom.

Arbetslösa Johnny, som beskrev sig själv som en 'lat gobs *** e', försökte göra sitt bästa för sin son och fru Janet.

I en grym twist i början av serie 7 dödades Johnny utanför skärmen.

Janet upptäckte att han hade blivit uppätet av en haj efter att ha vunnit en hajtävling på Hawaii.

hur länge är du gravid

(Bild: Sunday NEWSAM)

Sedan hans karaktärs bortgång har skådespelaren Ralf Little medverkat i BBC -serien Robin Hood och 2019 bekräftades som den nya huvudstjärnan i Death in Paradise.

I början av lockdown träffade Will tillsammans med Ralf för att få tillbaka andan i Two Pints ​​med ett nytt projekt.

I maj släppte de en helt ny show som heter & apos; Two Pints ​​with Will och Ralf & apos; att prata om gamla dagar och ha lite pubskämt hemma.

Podcastbeskrivningen lyder: ”I nästan tio år var Will Mellor och Ralf Little en generations röst - ökända för att ha flyttat gränserna för acceptabel humor på brittisk TV. Efter flera misslyckade försök att återförena dem är pojkarna äntligen tillbaka! '

'Följ med Will och Ralf när de chattar med varandra, med andra kändisar och med gäster med fascinerande historier att berätta ... över två halvliter och en portion snacks.'

Senast filmade han en reseserie med före detta Royle Family-medstjärnan Ricky Tomlinson.

Kathryn Drysdale - Louise Brooks

Louise (längst till höger) hade en mycket distinkt röst (Bild: BBC)

Ditzy Louise var mest känd för den otroliga högljudda rösten, som barjungfru Kelly sa '' fryser henne till benen ''.

Hon var alltid på jakt efter de viktigaste av sina drömmar men fastnade alltid på sin barnsliga sida - hade en kärlek till Sylvanian Families, Steps och Disney Store.

gaz och charlotte 2016

Louise greps en gång och anklagades för uppmaning till GBH efter att ha ändrat Johnny's profil vid National Statistics Office till en väpnad brottsling, vilket resulterade i att han blev skjuten.

Louise blev gravid av Donnas yngre bror, Dion, som kallade sin lilla flicka Louise Louise Brooks.

Hon lämnade Runcorn för att gå med i en 'konstig måndyrkande kult' i slutet av serie 8 efter att ha träffat en ny pojkvän.

Kathryn spelar Meghan Markle i The Windsors (Bild: (Kanal 4 -bilder får inte ändras eller manipuleras på något sätt) KANAL 4 PICTURE PUBLICITY 124 HORSEFERRY ROAD LONDON SW1P 2TX Denna bild får endast användas för kanal 4 -programpublicationsändamål i samband med den aktuella sändningen av programmet / programmen finns i den nationella och lokala pressen och listor. Får inte reproduceras eller distribueras för någon användning eller på något medium som inte anges ovan (inklusive internet eller annan elektronisk form) utan föregående skriftligt medgivande från Channel 4 Picture Publicity.)

Louise skulle komma tillbaka för den sista serien men gjorde inte för att skådespelerskan Kathryn Drysdale var upptagen med att filma Benidorm.

Hon dök också upp som Taylor i den första St Trinian -filmen.

Kathryn har gjort gästspel i Death in Paradise, Horrible Histories och Plebs, men är nu mest känd för att ha spelat Meghan Markle i The Windsors.

Se Även: