Vem är Chloe Khan? Celebrity Big Brother 2016 -husman kommer att ge glamouren

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kändis Big Brother -fans kanske känner Chloe Khan bättre som hennes artistnamn Chloe Mafia.



Den blivande sångerskan gjorde nationella rubriker när hon provspelade för X Factor 2010.



Hon lyckades få grönt ljus från Simon Cowell och hans domarpanel och landa en plats i bootcamp men startades senare av showen på grund av dåligt beteende.



Busty Chloe blev förlöjligad efter att ha dykt upp på X Factor men har sedan dess tjänat en förmögenhet på att starta ett webbkameraföretag och arbetat som modell.

Chloe Khan på Instagram

Chloe har haft boobjobb för att öka dem till 32HH (Bild: chloe.khan/Instagram)

christina aguilera turné 2019 Storbritannien
Chloe Khan

Chloe Khan ses gå in i Celebrity Big Brother (Bild: Ian West/PA Wire)



Nu reser hon runt i världen, bär designerkläder, kopplar av på spadagar på lyxiga hotell och umgås med sina kompisar i VIP i de hetaste klubbarna.

Hon modellerade för Playboy och blev det internationella ansiktet på strippklubbkedjan Spearmint Rhino - efter att hennes ex John erbjöd henne spelningen.



Chloe Khan utanför Libertine Club

Chloe gillar kändisens livsstil (Bild: Barcroft Media)

Chloe träffade John, 58, som är en av de rikaste männen i vuxenunderhållningsindustrin, på en fest på Playboy Mansion på Halloween men har sedan splittrats.

Livet var inte alltid så överdådigt för Chloe - hon växte upp i fattig fattigdom i ett rådhus i norra England.

Chloe har sagt om sitt nya liv: 'Min livsstil är ganska otrolig nu - det är herrgårdar och privata jetplan och allt annat som jag bara kunde tänka mig när jag var yngre.'

Chloe Khan

Chloe delar sin tid mellan Storbritannien och LA (Bild: Barcroft)

Chloe Khan

Chloe har gjort tusentals (Bild: Barcroft)

Chloe spenderade 600 000 pund på ett hus med fyra sovrum i utkanten av Leeds för sin mor förra året och köpte en fastighet med sex sovrum i närheten.

Chloe stämplades som en dålig mamma på grund av drogpåståenden och det fanns till och med påståenden om att hon arbetade som eskort - vilket hon förnekar kraftigt.

Läs mer

Celebrity Big Brother 2018
Vem är med i CBB? Var är CBB -vinnarna nu? Mest kontroversiella huskamrater Mest chockerande CBB -ögonblick

Hon delar nu vårdnaden om sin dotter, Destiny, med barnets far.

Chloe Khan utanför Libertine Club

Kan hon vinna CBB? (Bild: Barcroft Media)

'Jag hade ingen vägkarta som är varför jag gjorde det', sa hon om sina försök till en sångkarriär. 'Jag trodde inte att jag var sångare, jag vet att jag inte är sångare men jag ville bara prova vad som helst - det var desperation, jag ville bara komma undan.

stövlar online shopping uk

'Då var det en mardröm men jag är nu glad att jag gick igenom det - det är som att jag tittar på någon annan när jag ser klipp av mig själv som Chloe Mafia.'

Hennes webbkameraföretag sysselsätter nu cirka 50 tjejer och har en omsättning på 1 miljon pund per år och företagets framgångar har gjort det möjligt för Chloe att återuppfinna sig helt med kosmetisk kirurgi och designerkläder.

Kändisan wannabe - som hävdar att hon ibland misstas för Kim Kardashian - har hittills haft en näsplastik och bröstjobb som tog hennes bröst till 32HH.

Läs mer

CBB -tävlande 2016
Vem är Stephen Bear? Vem är Ricky Norwood? Vem är James Whale? Vem är Saira Khan?

Se Även: