Viz är 30: Våra 50 bästa topptips genom tiderna

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Har du någonsin undrat hur du får gratis druvor i snabbköpet - eller slipper du behöva köpa din tjej en födelsedagspresent?



I trettio år har vuxna serier Viz haft svaren på dessa och många andra frågor med provocerande livsstilsråd för alla - från rappare till fotbollsspelare, biobesökare till cyklister.



För att fira sin födelsedag presenterar vi här några av dess bästa tungtips för att lösa livets små problem och göra saker till din fördel.



MOTORISTER: När du går genom en fartkamera, blinka snabbt två gånger och se hur föraren framför slår på bromsarna när han tror att han har gripits.

mcdonalds monopoly 2019 sällsynta bitar

GAMBLERS: För ett nytt spelmöjlighet, försök skicka £ 50 till dig själv med Royal Mail.

ARBETSGIVARE: Undvik att anställa olyckliga människor genom att omedelbart slänga halva cv: n i papperskorgen.



MEN: När du lyssnar på din favorit -CD, höjer du bara ljudet till den volym du önskar - sedan sänker du det tre snäpp. Detta sparar din fru att behöva göra det.

FÖRARE: Undvik att bli åtalad för att ha använt din telefon under körning. Släpp bara in din mobil i ett stort skal och polisen kommer att tro att du lyssnar på havet.



SAMMANSTÄLLNING av två pistaschnötsskal ger & apos; intryck en mycket liten häst & apos; närmar sig.

Slösa INTE pengar på dyra iPods. Tänk bara på din favoritlåt och jag nynnar den. Om du vill 'byta spår', tänk på en annan låt du gillar och nynna den istället.

CINEMAGOERS: Tänk på pirat -DVD -tittare genom att använda toaletten innan filmen startar.

FÖRARE: Om en bil går sönder eller stannar framför dig, pippa på ditt horn och vinka armarna frenetiskt. Detta ska hjälpa bilen att starta och skicka dem på väg.

kevin och karen kommer strikt dansande

FÖREBYGGA att inbrottstjuvar stjäl allt i huset genom att flytta in allt i ditt sovrum när du går och lägger dig. På morgonen, flytta tillbaka allt igen.

BILTJÄVLAR: Bli inte avskräckt om ingenting syns. Värdesakerna kan vara gömda i handskfacket eller under ett säte.

RAPPERS: Undvik att behöva säga: 'Vet vad jag säger & apos;' hela tiden genom att faktiskt tala tydligt i första hand.

SKOR håller dubbelt så länge om de bara bärs varannan dag.

ENKELA MÄNNER: Övertyga människor om att du har en flickvän genom att stå utanför Topshop med påsar med shopping, titta på din klocka och ibland titta in.

ANSTÄLLDA: Använd endast toaletten på jobbet. Du kommer inte bara att spara pengar på toalettpapper, men du kommer också att få betalt.

SCROOGES: Spara pengar på julen genom att skicka förra årets kort till avsändaren med den enkla inskriptionen 'Samma till dig'.

MICRA -FÖRARARE: Fäst en tänd sparkler på taket på din bil innan du börjar en lång resa. Du kör i alla fall grejen som en dodgem -bil.

ÄNGLARE: Fäst en heliumballong på din linje och beta kroken med en ekollon. Sitt sedan under ett träd och 'fisk' efter ekorrar. En uppåtvänd tvättkorg skulle vara ett perfekt nät, men glöm inte att kasta ekorrarna tillbaka i trädet i slutet av dagen.

ENKELA MÄN: Få en inblick i gift liv genom att spela in Woman's Hour på Radio 4 och sedan spela upp det på en högre volym än TV: n medan du försöker titta på något på Discovery Wings.

TÄTTRÄTTA killar: Endast dejtflickor som heter Natalie, Carol, Holly eller Eve. Chansen är stor att deras födelsedag är runt jul och du kommer inte behöva betala för en present tills dess, då kommer de ha chucked dig.

Koka ett ägg till perfektion utan dyra äggtimers genom att lägga det i kokande vatten och köra bort från ditt hem med exakt 60mph. Efter tre mil, ring din fru för att ta ägget ur pannan.

SHOPPERS: Ta en druva till kassan. Det kommer inte att registreras på de lågteknologiska, okänsliga skalorna så att du får det gratis. Upprepa proceduren 100 gånger eller så och du har själv ett gratis druvklas.

McDONALD & S: Gör dina bruna bärpåsar gröna så att de smälter in i landsbygden efter att de har kastats ut från bilrutorna.

En POST-IT-lapp som sitter fast under näsan är ett perfekt sätt att foliera läppläsare.

brittiska tidningars politiska spektrum

AMERIKANSKA: Spara värdefull tid genom att inte vänta på 'Gud välsigne Amerika' i varje mening.

STADSRÅD: Minska kullproblem genom att ge blinda folk med spetsiga pinnar.

När du besöker en servicestation på en motorväg för en kopp te och en tårtbit, se till att du ordnar ditt banklån eller andra inteckning innan du kommer till kassorna, vilket sparar tid och skam.

CYKLIST: Undvik att få ont bakom genom att helt enkelt lägga ett naanbröd över din sadel. Detta kommer att trösta din åktur och när du kommer hem, hej presto! Ett varmt mellanmål.

HUSKONOR: Innan du försöker ta bort envisa fläckar från ett plagg, ringa det smutsiga området med en permanent penna så att när du tar bort det från tvättmaskinen kan du kontrollera att fläcken har försvunnit.

SKY TV -tittare: Undvik upprepade belastningsskador genom att hålla knappen 'prog+' på fjärrkontrollen och trycka på fingret på plats.

UNGA mammor: Lugn hysteriskt gråtande barn i snabbköpet genom att slå hårt på benen och sedan dra dem med handleden.

PHILANDERERS: Undvik att skämmas över att skrika ut fel namn i sängen genom att bara ha flingor med tjejer som har samma namn som din fru.

FOTBOLLARE: Kom ihåg att det finns gott om tid att bli full efter att din spelkarriär har avslutats.

HÄSTViskare: Tala högre. Djuren kommer att höra dig tydligare och därmed påskynda träningstiderna.

vad betyder 202

KVINNA butiksbiträden: När en garagemekaniker kommer till din kassa, lägg till ett urval av slumpmässiga föremål som de inte visste att de behövde och debitera dem 50 arbetskostnader för transaktionen.

ENKELA MÄNNER: Dumma folk tror att du har en flickvän genom att stå utanför Topshop med massor av väskor

OTRYCKAD över att dina tänder kommer att bli färgade efter en tung natt med att dricka rött vin? Drick en flaska vitt vin innan du lägger dig för att ta bort fläckarna.

Dela dina favorittips och minnen genom att kommentera nedan.

För att lämna en kommentar måste du vara en registrerad användare av NEWSAM.co.uk. Klicka här för att registrera dig.

Se Även: