Ex-Eastenders-stjärnan Anita Dobson säger att äktenskapet med Queen-rockern Brian May är 'hårt arbete'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Brian May och Anita Dobson

Anita Dobson säger att hon har varit tvungen att ge upp en liten bit av självständighet(Bild: PA)



senaste om dani och jack

Ex-Eastenders-stjärnan Anita Dobson har erkänt att hennes 16-åriga äktenskap med drottningrockaren Brian May är hårt arbete och hon har fått ge upp sin självständighet.



Skådespelerskan, 66, som har varit gift med gitarristen, 68, i 16 år, avslöjade att paret har haft sina upp- och nedgångar.



Hon sa till NEWSAM: Det finns ingen hemlighet att det är hårt arbete. Även om Brian är mitt livs kärlek och han är helt bedårande är det inte lätt och vi måste jobba på det.

'Men eftersom vi älskar varandra och fortsätter att arbeta med det, lönar det sig. Brian och jag har upp- och nedgångar som alla äktenskap gör, även om han är en legend är han fortfarande inne i en vanlig man och jag måste komma ihåg att när vi väl kommer in genom dörren är det bara vi två.

Brian May och Anita Dobson

Anita och Brian har varit gifta i 16 år (Bild: )



bästa under ögonkrämen för väskor

Vad som än händer ute i världen kan vi hantera när vi går ut igen men när vi är inomhus är det bara vi två och vi måste göra kompromisser.

'Jag har fått ge upp lite av mitt självständighet, men eftersom Brian älskar mig tillåter han mig att vara jag och det är tricket du bör låta personen vara sig själv. Det är svårt ibland för att tillåta personen att vara sig själv kan vara ganska irriterande.



Läs mer:

Anita, som spelade den stormiga Queen Vic -värdinnan Angie Watts på BBC1 -tvålen på 80 -talet, tillade att hon inte ser sig själv återvända till tvålen eftersom de flesta av hennes gamla castmates är döda.

Det kommer när populära tvålveteraner Ross Kemp och Barbara Windsor gör comeback i år.

vem är ljy kändis

När hon talade vid Olivier -teaterpriserna i London på söndagskvällen sa hon: Jag kan inte riktigt gå tillbaka nu, jag skulle inte känna någon eftersom de flesta är döda.

Många människor går tillbaka och det skapar en snöbollseffekt av älskade karaktärer som återvänder eftersom det är bra för serien. Och i själva verket om det är vad de vill så tycker jag bra för dem.

Det har liksom blandat in det själv, men jag är orolig att världen förändras väldigt snabbt nu och vet inte om tvålar som EastEnders kan hänga med i det.

Se Även: