Är äktenskapet på korten? Bradley Cooper och Suki Waterhouse 'mer galet förälskade än någonsin'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Bradley Cooper och Suki Waterhouse

Suki och Bradley delar ett ögonblick(Bild: Getty)



Bradley Cooper är fortfarande galet kär i Suki Waterhouse och äktenskap kan vara på korten, har källor avslöjat.



The & apos; American Hustle & apos; star väckte nyligen rykten om att han hade skiljt sig från den brittiska modellen efter mer än ett års dejting, bland rapporter han hade återkontakt med sin ex-flickvän Renee Zellweger, men vänner nära paret insisterar på att de fortfarande är mycket lyckliga tillsammans.



En källa berättade för E! Nyheter: `` Bradley och Suki är väldigt mycket ett par. '' Duon har inte setts tillsammans sedan de gick på en Oscars -bash i Los Angeles i början av mars, men den blonda skönheten, 22, sågs anlända till LAX flygplats under helgen att spendera några dagar med den 39-åriga stjärnan. Det avslöjades tidigare att Suki var 'förvånad' över Bradleys intelligens när hon träffade honom första gången i London i februari 2013.

En källa sa: '' Hon var redo att skriva av honom som en annan jävla dum skådespelare, men Bradley överraskade henne verkligen med sin flytande franska och den intensiva hög med läsmaterial han har bredvid sin säng. 'Han har också alltid en ryggsäck med mycket intellektuella böcker med honom för att avvärja tristess. '

Suki Waterhouse äter pizza

Paret som äter tillsammans ... (Bild: Reuters)



En annan vän föreslog att den blivande skådespelerskan hoppas kunna gå nerför gången med & apos; The Hangover & apos; skådespelare - som gifte sig med skådespelerskan Jennifer Esposito 2006 innan hon skilde sig från henne 2007 - inom en snar framtid.

Källan förklarade: 'Det är stor åldersskillnad mellan dem, men Suki älskar Brad och efter att ha vunnit över hans mammas hjärta hoppas hon på en ring på fingret.' Han är så annorlunda än de män hon brukar träffa i modellvärlden. Suki älskar att Brad är både smart och sexig. Han kan inte göra något fel i hennes ögon.



Under tiden ser Suki ut att följa sin man Bradley in i Hollywoods värld.

rachel de thame 2019

Hennes debut kommer att vara i rom-kom Love Rosie, där hon spelar tillsammans med Lily Collins och Sam Clafin, och hon älskade det så mycket att hon vill göra mer.

American Hustle - Bradley Cooper och Christian Bale

Bradley Cooper i årets hit American Hustle

Hon sa till tidningen LOOK: ”Jag avslutade precis en romantisk komedi för ett par månader sedan som heter Love Rosie, filmad på Irland.

'Det är min första riktiga långfilm och det fick mig att bestämma mig för att jag vill göra mer, så vi får se ... Kanske [jag skulle spela] en Bond -tjej eller något liknande.

'Eller Angelina Jolies tjej, avbruten typ. Jag skulle vilja spela en dålig tjej.

Suki - som tydligen inte är sugen på att flytta till LA trots att Bradley ville att hon skulle bo hos honom i USA - insisterade tidigare på att det inte skulle vara svårt att byta till skådespeleri och att hävda att de två branscherna faktiskt är väldigt modiga. liknande.

Hon sa: 'Jag tror att med modellering och skådespeleri nu för tiden är linjerna suddiga. Alla kan göra alla möjliga saker, så varför bara göra en? '

Bradley Cooper myser upp till Suki Waterhouse Visa galleri

Se Även: