Katy Perry och Russell Brands explosiva äktenskap - 'svartsjuka, kontrollkrav och kamp som slutade med det'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När Russell Brand körde Katy Perry hem från deras första dejt i september 2009, sa han till den korphåriga skönheten: 'Du är en sjöjungfru och jag drunknar' innan han gav henne ett sensationellt halsband med svart diamant.



Och det satte scenen för en intensitet som skulle fortsätta under hela deras romantik, med en slagen Russell som föreslog bara tre månader senare i ett tält vid foten av ett berg i Indien på nyårsafton.



De knöt knuten i en överdådig indisk ceremoni i oktober och fick matchande tatueringar från 'Anuugacchati Pravaha', översatta som 'gå med flödet'.



steve irwin död video

Men bara några månader senare började rykten om problem i paradiset virvla runt. Den återhämtade narkomanen, då 36, och hans 25-åriga fru sades ha kolliderat över allt från hennes festande och när han skulle få barn till sina stand up-skämt och & apos; svartsjuka & apos ;.

Vad mer är, hennes gigantiska turné med California Dreams med 122 datum höll henne borta från hemmet och den medföljande Part Of Me-dokumentären visade att Katy upprepade gånger kröp ihop i sitt omklädningsrum efter ännu en långdistansrad med sin man.

Katy Perry och Russell Brand njöt av en virvelvindromantik (Bild: PA)



Och en källa berättade för The NEWSAM då de snabbt insåg att de inte hade något gemensamt & apos ;.

Russell lämnade sin festlivsstil bakom sig för länge sedan eftersom det nästan dödade honom. Allt han ville göra är att stanna hemma, göra sin yoga, hålla hans demoner borta och ha en familj med Katy, säger källan.



Men när Katy hade sällan ledigt från sin turné var allt hon ville göra att gå ut och festa i Hollywood.

Efter bröllopets höjdpunkt tog verkligheten fart. Katy var borta hela tiden och hon blev mer och mer framgångsrik. Hon mår så bra och Russell kunde inte hantera det.

Russell föreslog efter bara tre månaders dejting (Bild: WireImage)

Katy skulle senare märka Russell 's önskan om en familj som kontrollerar & säger till Marie Claire: [Russell] ville verkligen att jag skulle få barn, och jag visste att jag inte var redo - jag tror att det var ett sätt att kontrollera. Jag tror att det var en del av, Om jag har ett barn, då skulle jag behöva offra - jag skulle behöva vara hemma mer.

De försökte tydligen terapi och äktenskapsrådgivning och komikern David Badiel - som deltog i deras bröllop - sa att varningstecknen hade funnits innan de ens fastnade.

Han mindes en gång: Jag var där ... Russell berättade för mig att de hade en stor rad kvällen innan de gifte sig.

'Jag tänkte när han sa det, att fråga:' Är du säker? 'Men jag sa inte det. Kanske borde jag ha gjort.

Det tidigare paret ska ha vänt sig till äktenskapsrådgivning (Bild: WireImage)

För Katys del blev hon rasande när hon gick för att överraska sin man på en stand -up -spelning bara för att hitta honom som skämtar om deras äktenskap.

Dessutom hävdade hon att programledaren och skådespelaren kämpade med hennes framgång och kraft.

'Först när jag träffade honom ville han ha en lika, och jag tror många gånger att starka män vill ha en lika, men sedan blir de lika lika och de är som, jag kan inte hantera jämlikheten,' sa hon senare Vogue.

Han gillade inte atmosfären i att jag var chef på turné. Så det var verkligen sårande, och det var mycket kontrollerande, vilket var upprörande.

Russell avslutade sitt äktenskap med sms, enligt Katy (Bild: Getty Images)

Två gånger utarbetade de uttalanden som meddelade planer på att ta tid ifrån varandra, men drog tillbaka dem i sista minuten hävdades det, innan saker och ting slutligen kom på topp när Katy gav Russell sin vigselring tillbaka efter en stor rad före jul.

är champions league på itv

En källa berättade för The NEWSAM Russell svarade genom att flyga tillbaka till London med sin mamma Barbara medan hon flög till Hawaii med vänner och stängde av sin telefon och ytterligare inflammerade situationen.

Katy hade tydligen bara tänkt ringa sin bluff, men istället förblindade Russell henne genom att ansöka om skilsmässa och informera henne via sms på nyårsafton.

Katy blev förvånad över att Russell inte kom springande tillbaka men hon hade träffat sin match. De är båda viljestarka människor och det har varit mycket spelande på gång, fortsatte insideren.

Katy väntar nu en bebis med Orlando Bloom (Bild: AFP via Getty Images)

Trots att skrivandet fanns på väggen var Katy förstörd och berättade för Sunday Times 2013 att hon fick en bra knackning.

'Jag låg i sängen i ungefär två veckor. Jag var ganska förbannad, ja. Det gjorde mycket ont, förklarade stjärnan, som enligt uppgift hämnades genom att håna vegan Russell med en bild av en halvätad Big Mac.

Hon fortsatte: 'Tyvärr, även om jag hade den yttre självidentiteten, hade jag inte den inre sorten, jag hade inte byggt upp det. Mitt självvärde var i någon annans händer vilket aldrig är en bra idé, eftersom det kan tas från dig när som helst. Och det var, och det krossades. '

Russell Brand upptäcks promenera med Laura Gallagher

Russell Brand är nu gift med Laura Gallagher (Bild: IF)

Samtidigt skyllde Russell på sin popkarriär för splittringen och sprängde: Jag är förknippad med det jag avskyr: dumt tomt, plastiskt, konstruerat, tanklöst kändisar.

Men det fanns ingen återvändo och Katy signerade berömd sina skilsmässopapper med ett hjärta och ett leende.

Under åren som har kommit sedan har Russell - som nu har två barn med sin yogalärarhustru Laura Gallacher - inte haft annat än trevligt att säga om sitt ex.

Och när Katy tillkännagav sin graviditet med fästmannen Orlando Bloom förra veckan delade han en video om hur man övervinner sorg.

& apos; Jag har kommit ifrån den upplevelsen och jag känner mig fortfarande väldigt varm mot henne, sa han 2017.

'När jag hör om henne eller ser henne, tänker jag:' Ah, det är den personen, den personen i världen. '

Se Även: