Louis Tomlinson och Zayn Malik avbildade med udda upprullningscigaretter på lyxyacht

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Segling är ett sådant drag(Bild: Splash)



One Direction anlitade en lyxig yacht på 2,3 miljoner pund för att fly sina fans på land i Miami, så att pojkarna kan förlåtas för att de släppte sin vakt.



Men den rena popstjärnan Louis Tomlinson har väckt uppståndelse efter att han setts hålla en konstig cigarett.



Det kan vara en av de utländska typerna med vita filter eller bara en skämt från skämtbutiken ... mysteriet kvarstår.

Louis, 21, ses hålla den roliga fagen medan Zayn Malik verkar skydda vinden runt munnen.

En annan ciggie kan ses på bordet när One Direction -fans diskuterade bilderna på Twitter.



Bilderna har verkligen väckt intresse online när fans funderade över vad deras idoler drog i lungorna.

En person skrev: Jag hoppas att Louis rökning är en på en miljon sak och jag hoppas också att det inte är en pott.



Medan en annan skrev: Vem bryr sig om Louis och Zayn röker ogräs? Det är deras liv och alla växer upp och försöker saker.

En talesperson för One Direction vägrade att kommentera.

Harry och Niall gungar väldigt olika solbränna (Bild: INFPHOTOS.COM)

De är i Miami, Florida, på deras Take Me Home -världsturné och tog en paus för att tillbringa en hel dag på den överdådiga båten som rymmer upp till 8 personer i fyra statliga rum.

Det är ingen överraskning att de inte ville kliva av båten som har fulla walk-around-skrivbord, skräddarsydda interiörer och ett mediarum som kan omvandlas till en riktig biograf.

Efter att ha tillbringat dagen till sjöss kom Harry Styles, Niall Horan och Zayn Malik till kajen för att hälsas av dussintals fans som var desperata efter att träffa sina idoler.

Medan Niall och Zayn täckte över sina pojkbandskroppar var Harry lite mer stolt över att visa upp sina spridningsfläckar av slumpmässiga livlösa föremål som permanent blekats på hans hud.

En fan var lite över ivrig när han mötte 1D: s lockiga ansikte, men ett vittne sa att Harry var den perfekta gentlemannen.

One Direction på lyxyacht i Miami Visa galleri

När Harry såg en fläkt i en rullstol med multipel skleros gick han fram och presenterade sig och gav henne en kyss på kinden. Det var otroligt sött, sa ett fan.

Efter att ha hälsat sina fans tog grabbarna tillbaka till sitt lyxiga strandhotell när de förbereder sig för sin konsert i Sunrise city imorgon [13 juni]-vilket är lika härligt som det låter.

De tidigare X Factor -stjärnorna kommer att vara på väg (havsvatten) till den 30 oktober när de turnerar i Amerika, Kanada, Australien och Nya Zeeland.

Visst, de har en veckas ledighet mellan spelningarna men de kommer utan tvekan att se fram emot lite ledigt efter att ha avslutat den gigantiska turnén med 117 datum.

Det har varit några hektiska månader för Harry, Niall, Zayn, Liam Payne och Louis Tomlinson och tack och lov för underhållningsvärdet - allt har fångats på kameran.

Den efterlängtade One Direction 3D-filmen This Is Us släpps senare i år, tillsammans med ett tredje studioalbum, en bok och en doft (självklart).

Visa galleri

Så vänner och familj borde förvänta sig extra speciella julklappar i år.

Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

Se Även: