Katie Price: s rad förlorade kärlekar och varför Dwight Yorke inte kommer att se sonen Harvey

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Harvey Price har fått stöd av mamma Katie under hela sitt liv.



Och älskvärda Harvey, som fyller 18 år idag, har också haft många stödjande pappasfigurer.



Förhållandet mellan Harvey som är synskadad, autistisk och lider av Prader-Willis syndrom, och hans pappa, före detta Manchester Untied-fotbollsspelaren Dwight Yorke, är praktiskt taget obefintlig.



Men Katie har lämnat dörren öppen för Dwight att spela en roll i deras sons liv, medan Harvey har bildat mycket nära band med sina partners genom åren.

Var och en av dem har blivit kär i söta, förtjusande, eftertänksamma Harvey, som har väckt glädje i deras liv.

Peter Andre hjälpte till att uppfostra Harvey från när han var liten och sa att han alltid betraktade honom som sin egen.



strikt gammal och katya

Katie Price har alltid stått vid Harveys sida (Bild: BBC)

Medan tredje maken Kieran Hayler ansåg Harvey vara en av sina egna barn och övervägde också att adoptera honom.



Harvey verkade också bilda en nära relation med Katieys senaste ex, Kris Boyson, under deras tid tillsammans.

Här är en titt på Harveys pappasiffror under mammas Katie turbulenta relationer.

DWIGHT YORKE

Katie Price har kontaktat Dwight Yorke för att spela en roll i Harveys liv

Katie blev gravid med Harvey, som föddes i maj 2002, medan hon en kort stund träffade före detta Premier League -fotbollsspelaren Dwight.

Men deras förhållande var mycket kortvarigt då Katie fick reda på att hennes pappa hade lurat henne live på kamera medan hon i hemlighet var gravid med sin äldsta son.

Glamourmodellen var på en fotografering för underkläder när hon fick bevis för att Dwight hade festat med andra kvinnor, trots att hon blev gravid 14 veckor tidigare.

Katie slutade bryta nyheten om hennes graviditet efter att Dwight och den australiensiska modellen Gabby Richens plaskades - vilket fick opinionen att massivt skifta mot honom.

De två stridande exen hade ett stenigt förhållande under resten av hennes graviditet, och medan fotbollsspelaren kom till sjukhuset för att besöka sin son, bestämde han sig snabbt för att inte vara en del av Harveys liv.

Under en intervju 2009 sa Dwight om sin bristande kontakt med Harvey: 'Det är en kombination av olika saker, ett mitt tidschema och att vara baserad i Manchester och en fotbollsspelare till vardags.

'Sitter inte här och säger att jag är en perfekt pappa, jag har gjort misstag under vägen och jag skulle gärna vrida tillbaka klockan.'

Fotbollsspelaren Dwight Yorke med modellen Jordan på Laureus Night of Sport and Film på Monte Carlo Beach Club Hotel före Laureus World Sports Awards i Monaco.

Exes Dwight Yorke och Katie Price på bilden 2001 (Bild: Clive Mason/ALLSPORT)

Katie självbiografi 2014 hävdar: 'Förra gången Harveys biologiska pappa Dwight Yorke såg honom, vilket var för cirka åtta år sedan, var det första han frågade varför Harvey var så stor. Varför övermatade jag honom?

'Jag förklarade Harveys tillstånd för Dwight många gånger, men han vägrade förstå det och fortsatte om att han var fet.

'Det är tråkigt att han inte kan acceptera Harvey för den han är och verkar oförmögen eller ovillig att arbeta inom sina begränsningar.

'Vid det tillfället tror jag att Dwight ville skylla på någon för att hans son är funktionshindrad.

'Jag har alltid sagt att om Dwight kunde se vilken modig och begåvad pojke Harvey är, skulle han trivas så bra med honom.'

Katie Price med sonen Harvey

Katie Price med sonen Harvey ser pappan Dwight Yorke spela för Blackburn 2004

Katie har gjort flera försök att nå ut till Dwight och insisterat på att det aldrig är för sent att vara i sonens liv.

I november 2018 delade Katie en serie babybilder när hon erkände kampen för att fostra ett barn med komplexa behov - och sa till Dwight att 'dörren alltid är öppen'.

Katie gjorde en mer desperat vädjan till sitt ex i december förra året och hävdade att Harvey inte förtjänade det när hon delade en hjärtskärande video av hennes son som bad om sin pappa.

På frågan till vem han skulle vilja skriva ett meddelande till på Instagram av Katie svarade Harvey: 'Daddy Dwight.'

'Jag älskar dig pappa Dwight. Du ser vacker ut, tillade Harvey när han fick frågan om vad han skulle säga.

Katie skrev sedan till sina två miljoner följare i bildtexten: 'Den som känner @Officialdwightyorke19 snälla få honom att kontakta sin son Harvey förtjänar inte detta, han ser hans andra son Tiger så jag förstår inte! Han gör välgörenhetsarbete för olika barns välgörenhet men ser eller stöder inte sin egen son. Jag förstår inte! '

Harvey föddes i maj 2002

I början av året avslöjade Katie drastiska planer på att introducera Harvey för Dwight efter att ha haft kontakt på flera år.

I en YouTube -frisyrsession med kompis Mel hävdade Katie att Dwight bara har sett deras son några gånger sedan han föddes - och att han mestadels varit frånvarande från Harveys liv.

Chatie med Mel om Harveys Instagram -profil och hennes planer på att göra honom till en YouTube -kanal sa Katie: 'Det jag skulle vilja göra är att dyka upp på sin pappas plats - Dwight Yorke - ringa på dörren och vara där med Harvey, för att han ska se Harvey.

'Det är vad jag skulle vilja göra och jag kommer att göra det. Jag tycker att Dwight borde börja gå in i Harveys liv, det har gått år.

Katie förklarade att Dwight inte hade sett sin son sedan han var fyra, och tillade: 'Jag skulle älska Dwight att komma i kontakt med Harvey. Hur kan du inte vilja veta Harv? Han är så rolig.

PETER ANDRE

Peter Andre och Harvey

Peter Andre hjälpte till att uppfostra Harvey från tidig ålder (Bild: Ray Tang/REX/Shutterstock)

Med Dwight ute ur bilden steg Peter Andre upp för att ta upp Harvey från när han bara var bebis.

Sångaren var en pappafigur till Katie förstfödda under hela deras förhållande och det fanns till och med rapporter som han övervägde att anta toten vid den tiden.

I en intervju med Hello! 2014 sa Peter om Harvey: Det var Harvey som lärde mig att vara pappa innan jag blev biologisk pappa. Han ändrade mig.

År 2009 framkom det att Katies dåvarande make Peter Andre ville adoptera Harvey men Dwight var rasande och skrev i sin bok att han ville 'strypa' Mysterious Girl-sångaren.

Men han sa senare i en intervju: 'Jag tyckte att han var väldigt respektlös då. Jag hatar inte killen eftersom jag inte känner honom.

Sångaren Peter Andre med glamourmodellen Jordan och sonen Harvey anländer till Disney Channel Kids Awards 2004 (Bild: Press Association)

Efter deras splittring 2009 hävdade Katie att Peter inte längre hade någon kontakt med sin son, men han motbevisade påståendet.

2014 berättade han för tidningen Now: 'Han är en så godhjärtad pojke, jag ser honom lite mer nu, vilket är fantastiskt. Han är bara bäst, jag älskar honom.

'Det finns alltid plats för Harvey hemma hos oss. Jag har alltid sett honom som min egen. Det finns en speciell plats i mitt hjärta för honom - han är mycket viktig för mig och han är alltid välkommen. '

Efter att ha gifte sig med Dr Emily MacDonagh, som han har två barn med, ansåg Peter till synes fortfarande att Harvey var en del av hans liv, eftersom han kallade sin yngel som en 'familj på fem'.

Han sade senare: 'Jag ser honom [Harvey] inte hela tiden, men jag ser honom vid evenemang som barnen & apos; sportdagar.

”Det har också varit några gånger den senaste tiden där han varit i mitt hus och jag har varit hos honom. Harvey kommer alltid att vara speciell för mig och jag vill bara att han ska vara lycklig. Han är en fantastisk unge! '

människor som ser ut som paul mccartney
Katie Price med maken Peter Andre och barnen Harvey och Junior anländer till premiären av Ice Age 2 på Empire Cinema

Katie Price med Peter Andre och Harvey och Junior 2006 (Bild: PA)

Men i en annan intervju med OK !, misslyckades Peter med att nämna Harvey och sa att han bara hade fyra barn.

Han fortsatte sedan med att namnkolla sina barn, men Harvey lyckades inte få ett omnämnande medan han diskuterade Emily andra graviditet.

Trotsamma Katie sa: ”Vi har åkt på en resa, jag och Harvey, och allt jag vet är att ingen någonsin kommer att ta honom ifrån mig.

'När du skiljer dig måste du dela med dig av barnen. Men med Harvey finns det ingen.

'Tja, Dwight vill inte veta. Någon annan ser honom inte längre. Han har precis fått mig, du vet? '

Peter fick ersättning och en offentlig ursäkt från sin ex-fru 2011 efter att han stämde för kommentarer om att han inte verkligen brydde sig om Harvey.

tommy coopers son död

ALEX REID

(Bild: Getty Images)

Efter Katie's splittring från Pete började hon dejta Alex Reid åtta veckor senare i juli 2009 och gifte sig i Las Vegas i februari 2010.

De splittrades i januari 2011, och Katie slog ut mot Alex i september 2013 efter att han erkände att han hade injicerat sin son Harveys tillväxthormoner.

Burkämpen förnekade att det var avsiktligt och skyllde istället på en flaskblandning, men modellen har sagt att hon aldrig skulle göra någonting för att utsätta hennes lilla pojke för hälsa.

Alex avslöjade att han tog Harveys medicin och trodde att det var hans, eftersom han hade ordinerats tillväxthormoner av sin läkare för att hjälpa honom att läka efter en av hans slagsmål.

Harvey, då 11, tog också tillväxthormoner dagligen för att hjälpa honom att hantera sitt Prader-Wills syndrom, en sjukdom som orsakar dålig muskelton och kognitiva störningar.

Men Alex insisterade på att han tog det av en slump eftersom hans medicin låg precis bredvid Harveys i kylen och blandade ihop dem.

Han sa till tidningen Now: ”Det var ett fel från min sida att jag inte kontrollerade etiketten ordentligt. Jag förväntade mig aldrig att Kate skulle placera Harveys mediciner bredvid mina. På det hela taget såg de båda identiska ut.

Men Katie har slagit tillbaka och sagt att hon aldrig skulle låta Harveys medicin förväxlas med någon annans

LEANDRO PEN

Harvey, Leandro och Katie slår upp sig (Bild: Twitter / Katie Price)

Efter hennes skilsmässa från Alex träffade Katie argentinska Leandro Penna på Elton Johns årliga Oscar -fest 2011.

De förlovade sig i februari 2012, med Katie som avslöjade hur glad hon var Leandro mådde så bra med då nioåriga Harvey.

Katie sa: Jag trivs bäst med Leo. Han är fantastisk med barnen.

Leandro, som kunde lite engelska, började till och med ge Harvey spansklektioner.

Efter att ha lagt ut en bild på Twitter lade modellen till meddelandet: 'Ge Harvey spanska lektioner. Han är väldigt intelligent. Lär sig snabbt. @MissKatiePrice '

KIERAN HAYLER

Katie Price

Harvey hade en bra relation med Kieran (Bild: Getty Images)

Katie gifte sig med Kieran Hayler 2013 och fick ytterligare två barn med honom - Jett och Bunny.

Kieran berättade OK! att han skulle vara Harveys styvpappa oavsett vad som händer, men hade planer på att lagligt adoptera Katie äldste son.

Jag har alltid trott att det skulle vara bra eftersom jag skulle vilja att vi alla skulle vara anslutna, säger Kieran.

'Han är mitt barn i slutet av dagen.

'Varför inte göra honom till min, för han känner att han är min ändå?'

Deras äktenskap varade i fem år innan Katie avslutade det när hon upptäckte att han lurade henne med sin barnflicka.

Kieran och Harvey i poolen

Kieran och Harvey i poolen

Katie kom in på en offentlig rad med Kierans mamma Wendy på sociala medier efter att hon lade upp ett foto av sina fyra barnbarn.

Reality -tv -stjärnan insisterade på att Wendy och Kieran inte ville se Harvey, men Wendy sprängde påståendena som falska och sa att hon inte var tillåten.

I oktober 2018 öppnade Kieran upp för Harvey som hade tre 'pappor & apos; på bara fem månader.

Kieran förklarade att Harvey hade kallat honom & pappa & apos; också och att de var väldigt nära.

Men när Kieran lämnade hemmet som han delade med Katie, ringde Harvey redan till Katie pojkvän Kris Boyson & apos; daddy & apos; istället.

Katie, Kieran och harvey

Kieran var upprörd över Harveys många pappor & apos; (Bild: Instagram)

De träffades i tre månader innan Katie gick vidare till den nya leksakspojken, Alex Adderson, och Kieran tror att han har blivit ombedd att kalla honom & pappa & apos; för.

Han sa: 'Jag var väldigt nära honom. Saken med Harvey är att du måste vara mycket försiktig med hur du introducerar människor och hur du lämnar honom.

prinsessan diana och dodi

'Problemet är hos mig, när jag lämnade den situationen kallade han redan Kris & apos; Daddy Kris & apos; och den enda anledningen till att han skulle ha gjort det är att någon uppmanade honom att göra det. '

Han tillade: 'Visst [han kallade mig' pappa '), men då ringde han till Kris pappa, och nu är det Alex så det är' pappa Alex ', och det är någon som berättar honom att göra det för att du kan manipulera honom så, vilket inte är rättvist. '

KRIS BOYSON

Kris Boyson umgås med sin flickväns son Harvey Price (Bild: krisboyson / Instagram)

Kris Boyson kan ha kämpat med sitt förhållande till Katie, men han bestämde sig mycket lätt för styvfaderrollen.

Fitnesstränaren delade ett nära band med Harvey, som hänvisade till sin mammas pojkvän som 'Daddy Kris'.

På tal om deras förhållande sa Katie: 'Han har träffat sin match, han sätter mig på min plats, han är strikt mot mig. Jag är inte van vid det.

'Han är en bra kille, han är så bra med Harvey, Harvey är besatt av honom.'

Kris brukade ta ut Harvey i sin bil

Kris visade hur mycket han bryr sig om Harvey genom att dela ett foto av tonåringen efter framgångarna med Harveys lag.

Kris delade fotot av sig själv och Harvey och skrev: 'FANTASTISK prestation för min gode kompis Harv och hans mamma. Detta kommer utan tvekan att förändra liv runt om i världen. Så mycket hat där ute, så många mobbare och för många elaka troll! Tack till alla som har stött denna kampanj! #HarveysLaw. '

Kris erkände att han blev hämtad av polisen för ett misstänkt vägbrott medan han tog Harvey för en bilresa i april 2019.

Efter Katie körförbud blev Kris Harveys personliga chaufför och tog ut honom i sin bil.

Harvey och Kris kom väldigt bra överens (Bild: Levereras av WENN)

Personlig tränare satt i bilen med då 16-åriga Harvey när han sa att han stoppades av poliser och tittade på hans registreringsskylt.

När han gick till Instagram avslöjade Kris: 'Så att ta med min lilla kompis på ett äventyr, för han älskar det i bilen, inte du, Harv? Och fick en liten fräck drag från den gamla notan.

'Tydligen är ditt namn på din nummerplåt inte oacceptabelt, eller hur?'

'Blodig mardröm', svarade Harvey från passagerarsätet.

Kris skrattade: 'Är det vad du tror att det är? En mardröm? Det är jävligt, är det inte det, Harv? '

'Ja, älskling,' sa tonårspojken.

Se Även: